Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Stelios

Σελίδες: 123 ... 214
1
Δεν κατανοώ πραγματικά γιατί πρέπει να συνεχίζεται μια αντιπαράθεση από την στιγμή που έχουν εκδοθεί αποφάσεις. Γιατί πρέπει οι μεν να τη λένε στους δε και τανάπαλιν. Τέλος πάντων.

Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί όχι μόνο γι' αυτά που γράφετε αλλά και που τα γράφετε.

Ευχαριστούμε.


ΥΓ παρακαλούμε επίσης αν παραθέτετε κείμενα που δεν είναι δικά σας να δίνετε και την πηγή. Έναν σύνδεσμο, πχ, για το που το βρήκατε. Αν δεν μπορείτε να παραθέσετε την πηγή στείλτε μας ένα μήνυμα που να αποδεικνύει ότι είναι δικό σας κείμενο ή ότι έχετε την άδεια του συγγραφέα για την δημοσίευσή του. Σε διαφορετικά περίπτωση θα διαγράφεται (το κείμενο) και θα επιβάλλεται ποινή (στο μέλος που το ανήρτησε).

2
Παρακαλώ μην χρησιμοποιείται το φόρουμ, καταχρηστικά, για την ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων.
Υπάρχει λειτουργία αποστολής προσωπικών μηνυμάτων, χρησιμοποιείστε την.

Ευχαριστούμε!

3
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και επειδή τα μηνύματα οδηγούνται σε άλλους "δρόμους" το θέμα κλειδώνεται.
Παρακαλώ γράφετε τα μηνύματά σας στα κατάλληλα θέματα.

Ευχαριστούμε

4
Είναι πολύ γενικό όλο αυτό, θα ήταν πιο χρήσιμο αν γνωρίζαμε που έγιναν οι διορισμοί του Υπουργείου.
Και αναφέρομαι στους διορισμούς εκτός Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης: Διοικητικοί, μέλη ΔΕΠ, ιερείς (όλων των θρησκειών) κλπ
Σαν αριθμός φαίνεται κάπως, το 964, αλλά και πάλι δεν λέει τίποτα.
Και όλα τα χρόνια των μνημονίων η διαμαρτυρία μας είναι ότι συνταξιοδοτούνται Εκπαιδευτικοί και οι προσλήψεις (για το 2017 1:4) γίνονται αλλού.
Μήπως και μέσα στο ίδιο το Υπουργείο υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για προσλήψεις και όχι Εκπαιδευτικών;

5
Παρακαλώ για την άμεση διόρθωση της προηγούμενης ανάρτησης.
Έχει παραπλανητικό τίτλο που προτρέπει τον αναγνώστη να μεταβεί στον σύνδεσμο που παρατίθεται για να διαβάσει την συνέχεια, που δεν είναι καν είδηση.

Παρακαλούνται ορισμένα μέλη να ξαναδιαβάσουν τους όρους χρήσης του φόρουμ

6
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Αύξηση ωραρίου εκπαιδευτικών;
« στις: Ιανουάριος 16, 2018, 07:43:02 μμ »
ελεος πια με τα εκτος θεματος μηνυματα....  >:(
σελιδες ολοκληρες γεμισατε με αυτα
Αυτό!

Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος χωρίς αντιπαραθέσεις επί προσωπικού. Ευχαριστώ.

7
Αφήστε τα τρολαρίσματα, τις επί προσωπικού αντιπαραθέσεις και, κυρίως, τις άσχετες με το θέμα συζητήσεις.

Αν υπάρχει κάτι να συζητηθεί, επί του θέματος, παρακαλώ.

Ευχαριστούμε!

8
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ε Φάση Αναπληρωτών Φιλόλογων
« στις: Ιανουάριος 08, 2018, 02:18:09 μμ »
Το Υπουργείο ξέρει καλύτερα.

Αρνείστε πρόσληψη από τους Πίνακες Αναπληρωτών. Τι λέει η εγκύκλιος με την οποία κάνατε αίτηση εισαγωγής στους πίνακες/περιοχών προτίμησης αναπληρωτών;

9
Η Κοινότητα του PDE / Απ: Μουσική (2015 -2018)
« στις: Ιανουάριος 03, 2018, 01:39:18 μμ »
Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους!

<a href="https://www.youtube.com/v/--N_VVNNab8" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/--N_VVNNab8</a>

10
Δεν έχεις κάνει προσφυγή αλλά ξέρεις τα νομικά καθώς σας τα είπε ο δικηγόρος. Δεν είναι απόρρητα έγγραφα τα δικόγραφα. Δεν θα το δημοσιοποιούσα αν μου το έστελνες σε πμ. Επέλεξες να μην το κάνεις.
Επί της ουσίας δεν θα παρέμβω παραπάνω στο παρόν θέμα καθώς δεν είμαι αμερόληπτος, απλά να αναφέρω τα εξής: νομικά δεν γνωρίζω, αυτό που γνωρίζω ότι η σύζυγός μου είναι στην πρώτη σειρά προσφυγών και η μέχρι τώρα γραμμή ήταν ότι δεν ζητάμε την απόλυση κανενός, ζητάμε απλά την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος μας. Σε κανένα δικόγραφο, σε κανένα ακροατήριο δεν ζητήθηκε από τον δικηγόρο απόλυση διορισμένου. Το αντίθετο. Η υπερασπιστική γραμμή του Υπουργείου ήταν "μας ζητάτε να απολυθούν διορισμένοι για να διοριστείτε εσείς; ".
Και να κλείσω με μια απορία: πλέον, με την εντός των ημερών δημοσιοποίηση των αποφάσεων, θα συνεχίσετε κάποιοι να λέτε ότι θέλετε; Κοινός νους κυρίες και κύριοι. Μην αφήνετε κανέναν ανώνυμο να σας επηρεάζει. Απευθυνθείτε αρμοδίως, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.
Καλή Χρονιά!

11
Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι και να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί.

12
αν λοιπόν δικαιωθεί ο 250 και διοριστεί τι γίνεται με τον 249 που θα δικαιωθεί πιο μετά; ο Χατζηφωτης μας είπε πως μπορεί να γίνει αίτηση ακύρωσης και να απολυθεί ο 250 π.χ. φαντάζεσθε καραμπόλα!!! να σε διορίσουν και μετά 6 μηνες ή ένα χρόνο να σε απολύσουν και να γυρίσεις και τους μισθούς....
"Σας" είπε; Ποιοί είστε εσείς και σας τα είπε ο συγκεκριμένος δικηγόρος; Και αν δεν θέλεις να αποκαλύψεις λεπτομέρειες δημοσίως δώσε μου έστω σε πμ τον αριθμό του δικόγραφού σου για επιβεβαίωση, να ρωτήσω τον δικηγόρο ευθέως αν είπε κάτι τέτοιο.

13
Δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει το εξής:

Αναδρομικοί διορισμοί επιτυχόντων ΑΣΕΠ 2008 - 28/12/2017

Με τις υπ’ αριθμ. Α3257/2017 και Α3259/2017 αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και μετά από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε με την νομική υποστήριξη του γραφείου μας, δικαιώθηκαν επιτυχόντες εκπαιδευτικοί του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008, οι οποίοι δεν διορίστηκαν μέχρι σήμερα, κατά το χρόνο διορισμού του καθενός, λόγω της αντισυνταγματικής εφαρμογής, όπως αυτή κρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 527/2015 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, της ποσόστωσης του 60-40.

Το δικαστήριο αποδέχθηκε το παραδεκτό και το βάσιμο των αιτημάτων των εν λόγω εκπαιδευτικών, αναπέμποντας την υπόθεση στη Διοίκηση προκειμένου η τελευταία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς αποκατάσταση της γενόμενης αδικίας, ήτοι τον, κατά παράλειψη της, μη διορισμό τους. Ειδικότερα οι αποφάσεις καταλήγουν επί λέξει στα εξής:

«Με το ως άνω όμως περιεχόμενο οι προσβαλλόμενες πράξεις με εσφαλμένη, ελλιπή και μη νόμιμη αιτιολογία απέρριψαν τα ως άνω αιτήματα ανάκλησης των προαναφερόμενων υπουργικών αποφάσεων και για το λόγο αυτό πρέπει να ακυρωθούν και να αναπεμφθεί η υπόθεση στη Διοίκηση, προκειμένου να εξεταστούν τα αιτήματά τους, υπό το προπεριγραφόμενο πρίσμα, κατ’ εκτίμηση δηλαδή λόγων υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος που τυχόν επιβάλλουν ή αποκλείου την ανάκλησή τους και της ανάγκης προστασίας δικαιωμάτων τρίτων που εκτήθησαν καλοπίστως από την εφαρμογή τους και του χρόνου που διέρρευσε από την έκδοσή του».

Θεωρούμε ότι οι εν λόγω αποφάσεις έρχονται να δικαιώσουν τους επιτυχόντες και μη διορισθέντες του ΑΣΕΠ του 2008, οι οποίοι ξεκάθαρα πλέον εθίγησαν από την εφαρμογή αντισυνταγματικών διατάξεων και εναπόκειται στη Διοίκηση να τις εφαρμόσει με γνώμονα τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της προστατευόμενης εμπιστοσύνης όλων των εμπλεκομένων και του κράτους δικαίου, το οποίο επιλύει ζητήματα και δεν οδηγεί σε συγκρουσιακές και εμφυλιοπολεμικές πρακτικές. 

Καλή Χρονιά, Τζαμτζής Νικ. Παναγιώτης, Δικηγόρος   

14
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ02
« στις: Σεπτέμβριος 05, 2017, 10:53:46 πμ »
Παρακαλώ φτάνει με τα δυσπρόσιτα. Μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση σε άλλο θέμα.
Καλή επιτυχία σε όλους όσους αναμένουν πρόσληψη.

Σελίδες: 123 ... 214

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28068
  • Τελευταία: giannhs93
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 949369
  • Σύνολο θεμάτων: 16550
  • Σε σύνδεση σήμερα: 220
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 11
Επισκέπτες: 181
Σύνολο: 192

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.1 δευτερόλεπτα. 28 ερωτήματα.