Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - vita13

Σελίδες: 123
1
Η απορία μου βασίζεται στα εξής:
1. όσοι προσέφυγαν για το 60-40 δεν διεκδικούν διορισμό βάσει κάποιας σειράς, αλλά εξαιτίας κάποιας αδικίας του συστήματος
2. σειρά υπάρχει μόνο στον πίνακα επιτυχίας ΑΣΕΠ με κριτήριο την επίδοση. Όλοι οι επιτυχόντες μη διοριστέοι θεωρητικά είναι επιλαχόντες.

Άρα η ερώτηση είτε διατυπώθηκε λάθος, είτε δεν αφορά όσους προσέφυγαν με το 60-40.

2
Από την ερώτηση ποιους καταλαβαίνετε ότι αφορά; Ποιοι περιμένουν τη σειρά τους;Εγώ θα νόμιζα ότι αναφέρεται σε επιλαχόντες που έχουν απομείνει να καλύψουν θέσεις που δεν καλύφθηκαν βάσει του αριθμού που είχε προκηρυχθεί κι όχι όσους είναι επιτυχόντες οποιασδήποτε σειράς στην κατάταξη.

3
Διαβάζοντας το άρθρο δεν διακρίνω κάποια σαφή δέσμευση. Μια γενικόλογη υπόσχεση όπως αυτές που διαβάζουμε κατά καιρούς. Όσοι παρευρέθηκαν έλαβαν κάποια συγκεκριμένη υπόσχεση σε ορισμένο χρόνο ή το θέμα έμεινε για όποτε γίνουν οι διορισμοί;

4
Να προσθέσω κι εγώ μια πληροφορία. Πριν ένα μήνα δικηγόρος που ρωτήθηκε αν δέχεται νέες προσφυγές απάντησε θετικά, αλλά επισήμανε ότι δε γνωρίζει αν το δικαστήριο θα δεχθεί ότι είμαστε εντός ευλόγου χρόνου, κάτι που ισχύει και για όσους προσέφυγαν από το καλοκαίρι του 2017 κι έπειτα.
Ο δικηγόρος λοιπόν κάνει τη δουλειά του. Κι εμείς αποφασίζουμε αν θα πληρώσουμε για κάτι αβέβαιο ή όχι.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

5
Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μπει όπως κι ένας πτυχιούχος με μοναδικό προσόν το πτυχίο του στο τέλος του πίνακα όπως γίνεται και τώρα. Έτσι φαντάζομαι...

6
Γιατί;θα μπει σε πίνακα μαζί με όσους δεν έδωσαν καθόλου κι έχουν μόνο τυπικά προσόντα.
Δε χάνει το δικαίωμα να ενταχθεί στους πίνακες αναπληρωτών πιστεύω!
Βέβαια κι ο τρόπος ένταξης στους εν λόγω πίνακες θα αλλάξει

7
Τι να γίνει εκτός από το αυτονόητο;;;;
Δεν διορίζεται

8
Εάν κι εφόσον γίνει νέος γραπτός διαγωνισμός δίκαιο και λογικό θα είναι να συμμετέχει οποιοσδήποτε. Νέος δε σημαίνει απαραίτητα ηλικιακά!Κι υπάρχουν εκπαιδευτικοί με μεγάλη προϋπηρεσία που δεν έδωσαν ποτέ, άλλοι που έδωσαν αλλά δεν πήγαν τόσο καλά κλπ.

9
Δε θα συνεχίσω ζητώντας διευκρινίσεις γιατί δεν έχει νόημα, αλλά θέλω να τονίσω ότι δεν ζητείται ολόκληρη η απόφαση και το σκεπτικό της, αλλά που καταλήγει αυτή.
Συμμετέχουμε όλοι σε ένα φόρουμ κι όχι σε μια κλειστή ομάδα συζήτησης όσων δικαιώθηκαν. Από την άλλη μπορεί ο σκοπός να μην είναι να μπερδευτούμε, όμως αν παρακολουθήσουμε όλη την κουβέντα προκύπτουν εύλογα απορίες και προβληματισμοί από όσα έχουν γραφτεί. Επίσης, στο σχολείο τουλάχιστον που βρίσκομαι, γίνεται η εν λόγω συζήτηση κι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ακριβώς επειδή δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς απεφάνθη το δικαστήριο.

Αυτά και κλείνω εδώ. Μακάρι να βγει σύντομα μια άκρη για να γνωρίζουμε όλοι που βαδίζουμε.10
Οι αποφάσεις δεν πρέπει να είναι κρυφές θεωρώ, ειδικά όταν δεν δημοσιοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα. Κακώς έχουμε μπει σε μια τέτοια κουβέντα αν εξαρχής δεν προσδιορίζουμε ακριβώς για ποιο θέμα συζητάμε. Σε επικοινωνία δική μου με δικηγόρο δεν μου ανέφερε το περιεχόμενο των αποφάσεων. Επομένως, εφόσον είναι σύννομες και δίκαιες οι δικαστικές αποφάσεις και για το καλό όλων δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην διευκρινίζουμε ακριβώς τι αναφέρουν. Άλλωστε η άλλη πλευρά που είναι το Υπουργείο γνωρίζει την απόφαση.
Βοηθήστε όσοι ξέρετε να καταλάβουμε κι οι υπόλοιποι.

11
Άτομα που δε μπορούν να διδάξουν για λόγους που προαναφέρθηκαν υπάρχουν ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο βρέθηκαν στην εκπαίδευση. Η επιτυχία στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αλλά κι η προϋπηρεσία από μόνη της δεν διασφαλίζουν την καταλληλότητα του υποψηφίου να είναι παιδαγωγός. Είναι απλά ένα κριτήριο κατάταξης κυρίως στον γνωστικό τομέα. Δε μας εξέτασαν στο ΑΣΕΠ ούτε ψυχολόγοι ούτε παιδαγωγοί. Και μια τέτοια εξέταση αν γινόταν δε θα ήταν γραπτή. Δυστυχώς δεν κρινόμαστε για την καταλληλότητά μας σε βασικά θέματα πριν μπούμε σε τάξη κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει.

12
Συνάδελφοι καλησπέρα,
προκειμένου να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς λέει η απόφαση του δικαστηρίου παρακαλώ όσοι γνωρίζουν να παραθέσουν ακριβώς σε τι καταλήγει η απόφαση σε σχέση με το αίτημα όσων προσέφυγαν (π.χ. διατάσσει...απορρίπτει....κλπ. ).
Το γεγονός ότι κάποιοι είναι σίγουροι και κάποιοι επιφυλακτικοί, ταυτόχρονα με το γεγονός ότι του Υπουργείο έχει χρόνο να απαντήσει  (αλήθεια σε τι να απαντήσει; η απόφαση το υποχρεώνει να απαντήσει σε κάτι;) έχει δημιουργήσει σύγχυση ειδικά σε όσους προσέφυγαν αργότερα κι αναμένουν.
Αν δε γνωρίζουμε ακριβώς τι αναφέρει δεν είναι ασφαλές να βγάζουμε συμπεράσματα.

13
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Πληρωμές Ωρομισθίων ΣΔΕ
« στις: Μάρτιος 23, 2018, 06:23:50 μμ »
Καλησπέρα, οι σημερινές πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές είναι για τα τέλη του Απρίλη. Σίγουρα μετά το Πάσχα. Η αναβολή δεν έχει τέλος. Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας είναι έτοιμες μόνο.

14
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Πληρωμές Ωρομισθίων ΣΔΕ
« στις: Μάρτιος 13, 2018, 06:28:44 μμ »
Καλησπέρα,
την Παρασκευή που κατάφερα να μιλήσω μου είπαν "δε γνωρίζουμε τίποτα ούτε για εσάς ούτε για εμάς".
Ζήτησα διευκρινίσεις αλλά η μόνη απάντηση ήταν αυτή. Οτι είναι κι εκείνοι απλήρωτοι και δεν έχουν καμιά πληροφορία για ένσημα και πληρωμές.

Σελίδες: 123

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28155
  • Τελευταία: Johanna Fl
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 951842
  • Σύνολο θεμάτων: 16625
  • Σε σύνδεση σήμερα: 241
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 8
Επισκέπτες: 191
Σύνολο: 199

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.103 δευτερόλεπτα. 28 ερωτήματα.