Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - typos72

Σελίδες: 123 ... 54
1
Μόλις ολοκληρωθούν αυτοί οι διοισμοί κλείνει ο κύκλος των ΑΣΕΠιτών του 2008! Επιτέλους!
Ο κύκλος των ασεπ 2004, 2006, 2008 θα κλείσει όταν τελειώσουν οι σχετικές δίκες. Το Παιδείας και οι συνδικαλιστές είναι κομπάρσοι στις εξελίξεις. Οι συνάδελφοι που έπρεπε να έχουν διοριστεί λόγω επίδοσης σε ασεπ, δεν θα πληρώσουν την νύφη της κρίσης, όπως θα βόλευε πολλούς. Ευτυχώς οι παραπάνω συνάδελφοι, έστω και αργά, ξύπνησαν!

2
Όταν έλεγα πως ο νόμος Διαμαντοπούλου είναι καλός και δεν ήσασταν προετοιμασμένοι για να το καταλάβατε,με βρίζατε.Ακολουθήσατε τον λάθος δρόμος να σπρώχνετε την μεταβατική για να μη γίνει ΑΣΕΠ,χωρίς να δώσετε σημασία στους ΑΣΕΠίτες που έμεναν χωρίς λόγο αδιόριστοι.Οι άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν τσάμπα 5 χρόνια και οι αναπληρωτές τώρα θα δουν να διορίζονται άλλπο στην θέση τους.

3
Το έχω ξαναγράψει πως για να πας στο ΔΕΕ πρέπει να έχεις εξαντλήσει τα ένδικα μέσα στην Ελλάδα.Δικαίωμα σας να πληρώνετε γνωμοδοτήσης,αφου δεν σας καλύπτουν τα όσα σας λέω δωρεάν.

4
Προσωπικά,είμαι γνωστός για την γνώμη μου και δεν θα την επαναλάβω.Αυτό που θα πω είναι πως οι διορισμοί εκπαιδευτικών δεν είναι θέμα συζήτησης των εκπαιδευτικών ή ακόμα χειρότερα των πάσης φύσεως εργατοπατέρων.Ο τρόπος διορισμού στο δημόσιο προβλέπεται απο το Σύνταγμα στο άρθρο 103.Το ότι μέχρι τώρα δεν εφαρμόζεται,δεν σημαίνει πως το Σύνταγμα έχει τεθεί σε αδράνεια.Ας τα έχετε αυτά υπόψη σας και καλό Σαββατοκύριακο!

5
Βρε παιδιά,η Αννούλα το είχε πει καθαρά:αν δεν μου φέρουν δικαστική απόφαση,τους ασεπίτες δεν τους διορίζω.Προσωπικά,άκουσα το ίδιο ακριβώς απο τον Μιχαλολιάκο,τον πρώτο σύμβουλο του Άρβι.Εύχομαι όλα να τελειώσουν σύντομα και να διαψευστούν οι Κασσάνδρες γιατί όλοι όσοι πήραν φεκ πρέπει να διοριστούν!

6
Λοιπόν, ύστερα και μετά από τις χθεσινές εξελίξεις:
1) ο Λοβέρδος δήλωσε ότι έχει την δυνατότητα να διορίσει 100 άτομα ανά πάσα στιγμή.
2) Έχουμε στις 17 του μηνός διαδικασίες για πρόεδρο της δημοκρατίας που ολοκληρώνονται στις 27.
3) Το πιο πιθανό είναι να πάμε για εκλογές (όλοι λένε για 25 Ιανουαρίου).
4) Υπάρχει νομοθεσία όπου δεν επιτρέπονται διορισμοί σε προεκλογική περίοδο.

ΆΡΑ:

Ότι είναι να γίνει (αν γίνει) με το θέμα διορισμών (αυτούς τους 100), πρέπει να γίνει μέχρι τέλος έτους. Ιανουάριο γιοκ.
Για τα τρία πρώτα δεν έχω άποψη,γιατί δεν ξέρω κάτι περισσότερο απο εσένα.Στο 4 όμως κάνεις λάθος.Οι εκπαιδευτικοί ανήκουν στις εξαιρέσεις μαζί με τα σώματα ασφαλείας και τους εργαζόμενους στην υγεία.Όλοι αυτοί μπορούν να διοριστούν ακόμα και στο διάστημα που γίνονται συνενοήσεις για την δημιουργία κυβέρνησης,καθώς τους διορισμούς μπορεί να υπογράψει και αποχωρών υπουργός!

7
Tα διοικητικά εφετεία Λάρισας και Αθήνας έχουν ήδη αποφανθεί για το παράνομο των μετατάξεων.Αν δεν κινηθείτε δικαστικά,δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη!

8
Βρε παιδια λυστε μου μια απορία:αυτός ο Βασίλης Καλογηρος ποιος είναι;οι πληροφορίες του είναι έγκυρες;

Δεν το γράφω και δεν αμφισβητω το δημοσίευμα,αλλα κάτι παλαιότερο και θέλω να ξέρω έχει έγκυρη ενημέρωση;
Ο κ.Καλόγηρος είναι αιρετός,ο οποίος έχει επανειλλημένος ταχθεί κατά του ΑΣΕΠ και έχει πολλές φορές προτείνει τον διορισμό όλων των υπαρχόντων αναπληρωτών
.Η ΠΟΣΔΕΠ(σύλλογος των εκπαιδευτικών τριτοβάθμιας) τον Αύγουστο ζητούσε διαγωνισμό απο τον Μητσοτάκη και αυτός αρνήθηκε.Οι κύριοι της Τριτιβάθμιας είναι αυτοί που ο Αρβανιτόπουλος τους διόρισε 600 καθηγητές με ΦΕΚ τρείς μέρες πριν φύγει απο το υπουργείο.Γι αυτό οι διορισμοί σε πρωτ+δευτ περιορίστηκαν στις 212.Πάντως διορισμοί στην τριτοβάθμια δεν μπορούν να γίνουν γιατί δεν έχει καν υπογράψει το Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκηρύξεις για νέες θέσεις εκπαιδευτικών.
Καλό θα είναι ορισμένοι να συγκρατούν το μένος τους εναντίον του ΑΣΕΠ.Ας σκεφτούν πως στο μέλλον απο τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ θα ζητούν ψήφο για να παραμείνουν στις θέσεις τους!!!

9
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: ΑΣΕΠ 2015
« στις: Νοέμβριος 27, 2014, 09:03:51 πμ »
Δανία του νότου όχι Σουηδία!!! Μάλιστα γίναμε πολύ καλύτεροι από όλες τις σκανδιναβικές χώρες...

Για παράδειγμα εκεί τα παιδιά έχουν τον εκπαιδευτικό τους, εδώ ....

Εκεί τα παιδιά έχουν σταθερό πρόγραμμα!!! Εδώ τους το κρατάμε για Έκπληξη τι θα κάνουν την άλλη ώρα και ...

ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! Μην είναι ο φυσικός που όλα τα σφάζει και τα μαχαιρώνει, μην είναι ο φιλόλογος, μην είναι ο παπάς της ενορίας στο νησί, μην είναι ο περιπτεράς από απέναντι μην είναι....

Βλέπεις?? Για αυτό οι μαθητές του Ελληνικού Δημόσιου Σχολείου είναι πάντα σε εγρήγορση!!! Δεν χάνουν ποτέ το ενδιαφέρον τους!!!
Καλά το κατάλαβες!Το πρόβλημα είναι η ανυπαρξία κράτους.Δεν μπορεί να λέει υπουργός στην Βουλή πως τις μετατάξεις τις έκανε ένας σύμβουλος!Κακώς κάποιοι πιστεύουν πως η αλλαγή κυβέρνησης θα φέρει κάτι καινούριο.Την αλλαγή θα την φέρει η υπευθυνότητα των ελλήνων πολιτών.Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να πρωτιστατούν σ αυτό.Γι αυτό είμαι υπερ του ΑΣΕΠ.Βέβαια ο διαγωνισμός έχει προβλήματα.Αλλά δεν είναι λύση να καταστρέψουμε μία νησίδα αξιοκρατίας,ενώ μπορεί να γίνουν ουσιαστικές βελτιώσεις.Το ρουσφέτι τους αδικεί όλους τους εκπαιδευτικούς και είναι προσβολή για τον κλάδο που το ανέχεται.Ο ΑΣΕΠ είναι λύση αξιοπρέπειας και ως τέτοια πρέπει να υποστηριχθεί απο όλους.Στέρησαν στους εκπαιδευτικούς αξιοπρεπείς μισθούς,να μην τους αφήσουμε να μας στερήσουν και την αξιοπρέπεια μας.Γι αυτό ο ΑΣΕΠ είναι μονόδρομος,για να τελειώνουμε με τους συμβούλους και τους παρασυμβούλους...!!!!!

10
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: ΑΣΕΠ 2015
« στις: Νοέμβριος 25, 2014, 06:21:04 μμ »
Ο 3848 δεν αναφεροτανε συναδελφε μονο στις προσληψεις. Ηταν ενας νομος που αναφεροταν σε ολη την εκπαιδευση ακομα και σε υπηρεσιακες μεταβολες καθως και προαγωγες κ.τ.λ. το μονο σχεδον που δεν εχει εφαρμοστει ειναι αυτο με τις προσληψεις μονιμων - αναπληρωτων - ασεπ.
Φίλε,nikolopol,ο 3848/2010 σε πολύ λίγο θα είναι παρελθόν.Ο μόνος νόμος που πρέπει να εφαρμοστεί γιατί έχει μπει στο Σύνταγμα είναι ο νόμος 2525/1997,γνωστός ως νόμος Αρσένη.Κανείς δεν έπρεπε να τροποποιήσει τον νόμο Αρσένη με την ψήφιση νέου νόμου με 150+1 ψήφους,γι αυτό κι όλες οι τροποποιήσεις που έγιναν απο Κουτσίκου,Στυλλιανίδη και Διαμαντοπούλου είναι αντισυνταγματικές.Ο νόμος Αρσένη αλλάζει μόνο με συνταγματική αναθεώρηση,δηλαδή 1η βουλή ψηφίζει με 150+1>εκλογές>2η βουλή ψηφίζει με 180+1.Αφού δεν έγινε αυτό όλες οι ρυθμίσεις για διορισμούς απο το 1997 και μετά είναι παράνομες και επιστρέφουμε στον νόμο Αρσένη.Όπως καταλαβαίνεις,όλοι φώναζαν να φύγει ο νόμος Διαμαντοπούλου,αλλά μόνο οι ασεπίτες τόλμησαν να το διεκδικήσουν δικαστικά.Για άλλη μια φορά θα ξαναπώ πως η χώρα πτώχευσε γιατί στα λόγια γίναμε μέχρι Σουηδία του Νότου,όπως έλεγε πρώην πρωθυπουργός.Με τα έργα όμως μας έδεσε στα δεσμά της τρόικας και κάνουμε αμάν να ξεφύγουμε.....!!!!!!!

11
Αν οι διορισμοί γίνουν τον Γενάρη,δεν θα διοριστείτε.Η απόφαση του ΣτΕ που μέχρι τότε θα έχει βγει,δεν επιτρέπει διορισμούς επιλαχόντων.Μόνο αν διοριστείτε πριν την απόφαση.Γι αυτό πιέστε προς αυτή την κατεύθυνση τους αιρετούς και μην τους χαιδεύετε!!!

12
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: ΑΣΕΠ 2015
« στις: Νοέμβριος 09, 2014, 01:21:12 πμ »
Δείτε τι κάνουν στην Κύπρο

http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF
Μακάρι στην Ελλάδα η μεταβατική να κρατούσε 8 χρόνια,όπως εισηγούνται στην Κύπρο.Απο το 1997 που ξεκίνησε η πρώτη μεταβατική έχουν περάσει 17 χρόνια!Δεν μπορεί να μιλάμε σοβαρά για συνέχιση της μεταβατικής.Η δικαιολογιά πως περίμενα διορισμό και τον χάνω,δεν είναι λογική μετά απο 17 χρόνια.Οι περισσότεροι αναπληρωτές τότε ήταν περίπου 20χρονα.Δεν μπορεί απο τότε να περίμεναν διορισμό!100% ΑΣΕΠ και άργησε πάρα πάρα πολύ!!!

13
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ / Απ: ΑΣΕΠ 2015
« στις: Νοέμβριος 07, 2014, 03:45:00 μμ »
Φίλε μου έχεις πολύ δίκιο σ' αυτά που λες, παρ' όλα αυτά σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εφαρμοστεί αυτό το νέο φασούλι του "εθελοντισμού", όπου κάθε λογής "γαλαζοπράσινοι" και λοιποί αναπληρωτές, ανεξάρτητα από τη σειρά τους στον πίνακα, θα δεχτούν να μπαλώσουν τις τεράστιες υπάρχουσες τρύπες, με μόνη ανταμοιβή να ανέβουν του χρόνου θέσεις στον πίνακα!!

Βασικά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει νομικά κάτι τέτοιο. Έχει ξαναεφαρμοστεί στο Δημόσιο ο "εθελοντισμός" ή πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά ο Λοβ;
Η μη αμοιβόμενη εργασία είναι συνταγματικά απαράδεκτη.Δεν μπορεί να υπάρξει μη αμοιβόμενη εγασία και ανασφάλιστη,ενώ παράλληλα να γίνεται μοριοδότηση.Τα μόρια που δηλώνει ο συμβασιούχος εκπαιδευτικός πρέπει υποχρεωτικά να αντιστοιχούν σε ανάλογο αριθμό ενσήμων.Αν εννοεί κάτι τέτοιο είναι ανατροπή εργασιακών δικαιωματών που υπάρχουν στην ιδρυτική συνθήκη του Μάαστριχτ.Προσωπικά πιστεύω πως κάτι άλλο θέλει να κάνει,εκτός και αν θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά!!!

14
Αγαπητή fantastic,οι πίνακες διορισμών ως προς τους απολυμενούς απο τα ιδιωτικά σχολεία είναι ανοιχτοί,γιατί δεν έκλεισαν ποτέ.Το 40% θα αλλάξει απο αυτούς και απο τους έχοντες ΣΕΛΕΤΕ στην τεχνική εκπαίδευση.Δεν το διευκρίνησα και έχεις δίκιο που το λες.Τώρα για τον νέο μας φίλο τον LA,θα πω πως η προσφυγή είναι τεχνικά προβληματική για δύο βασικούς λόγους.Αρχικά,γιατί θα έχει νόημα αν αιτηθείς την αντισυνταγματικότητα της.Αλλά η τροπολογία έχει περάσει ως προσθήκη στον 3848/2010,άρα πρέπει να βγάλεις αντισυνταγματικό τον ίδιο τον νόμο.Αν όμως εκπέσει ο νόμος εκπίπτουν και όλες οι λίστες του νόμου,οπότε χάνεις και την λίστα που θέλεις να κρατήσεις σε ισχύ.Τουτέστιν έχεις πρόβλημα!

Σελίδες: 123 ... 54

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28153
  • Τελευταία: gbegas
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 951794
  • Σύνολο θεμάτων: 16624
  • Σε σύνδεση σήμερα: 218
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12
Επισκέπτες: 193
Σύνολο: 205

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.109 δευτερόλεπτα. 28 ερωτήματα.