Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - typos72

Σελίδες: 123 ... 51
1
α) Όλοι όσοι διορίζονται έχουν ΦΕΚ. Αυτά ένας Νομικός που θέλει να ασχολείται με το Δημόσιο τα ξέρει.
β) Αυτοί που έχουν έννομο συμφέρον να διοριστούν θα διοριστούν και καλό είναι να γίνει άμεσα. (Και απολύτως δίκαια και κακώς δεν έχουν διοριστεί με τις μπούρδες του Υπουργείου). Αρα καλώς προσέφυγαν
γ) Αν εννοείς εμένα έσω σε εκτίμηση όλους τους συναδέλφους και ειδικά εκείνους που ενώ έπρεπε να έχουν διοριστεί έως τα τέλη του 2010 (60-40) δεν έχουν διοριστεί... Και γι αυτό και μόνο έπρεπε να κυνηγηθεί δικαστικώς το σύνολο της πολιτικής  Ηγεσίας που κρατάει ομήρους ανθρώπους που έχουν πετύχει σε γραπτούς Διαγωνισμούς και έπρεπε να απορροφηθούν μέσα σε 2 χρόνια... και βλέπουν άλλους αναδρομικά να γράφουν μόρια σε παγωμένους πινακες και διορίζονται κιόλας... αλλά κανένας δεν έχει τα φρύδια να κυνηγήσει την Διαμαντοπούλου, τον Αρβανιτόπουλο και να τους στείλει εκεί που θα έπρεπε να είναι λόγω κατάχρησης της θέσης τους και εξυπηρετησης ιδίων συμφερόντων μιας και αποτέλεσαν δεξαμενή διορισμού (δήθεν) αδικηθέντων των ιδιωτικών σχολείων...
Καλά,αυτό για το φεκ που είπες,το κατανοώ,δεν είσαι νομικός.Αλλά,αυτό πως εννοώ εσένα,όταν λέω για αυτούς που ακόμα και τώρα δεν θέλουν να διοριστούν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ,που το κατάλαβες;
Λοιπόν,για να σοβαρευτούμε.Το φεκ των διοριστέων του ΑΣΕΠ που εκδίδεται με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού,δεν έχει καμία σχέση με το φεκ των διορισμών που εκδίδει το Υπουργείο για να διορίσει εκπαιδευτικούς.Πάντα μιλάω για το πρώτο,γιατί αυτό νομιμοποιεί τον διορισμό του εκπαιδευτικού,ενω το φεκ του Υπουργείου όχι.Γι αυτό άλλωστε οι ασεπίτες προσέβαλαν δικαστικά όλα τα φεκ του Υπουργείου που δεν τους διορίζουν.Αντίθετα,τα φεκ του ΑΣΕΠ,οι συνδικαλιστές και η Διαμαντοπούλου το 2011 προσπάθησαν να τα προσβάλουν,αλλά δεν τα κατάφεραν!Οπότε μάλλον guestteacher μπερδεύτηκες με τα δύο φεκ!

2
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης,στην εκπαίδευση βάση του αριθμού των μαθητών,ο οποίος βαίνει μειούμενος,πρέπει να αποχωρήσουν 35000 εκπαιδευτικοί.Το όργιο στους διορισμούς εκπαιδευτικών είναι τέτοιο που ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης ενημέρωσε χθες την αντιεισσαγγελέα του Αρείου Πάγου.Γι αυτό θα πρέπει τα 10 επόμενα χρόνια να ελαχιστοποιηθούν οι διορισμοί στην εκπαίδευση,να καταργηθούν ειδικότητες,έτσι ώστε να αποφευχθούν οι απολύσεις εκπαιδευτικών.Δηλαδή,οι εκπαιδευτικοί που σήμερα είναι αναπληρωτές και οι νεότεροι καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο των χιλιάδων αχρείαστων διορισμών.Δεν υπάρχει κυβέρνηση,η οποία να κάνει μαζικές απολύσεις εκπαιδευτικών,άρα η συγκεκριμένη τακτική είναι μονόδρομος.Η μόνη αντίδραση είναι δια της νομικής οδού.Αυτό έκαναν οι ασεπίτες που πρώτοι κατάλαβαν τι συμβαίνει με τους διορισμούς και δεν θέλησαν να πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο.Για να τα καταφέρουν όμως έφαγαν 4 χρόνια αδιόριστοι!Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβάρα!!!

3
Μιας και πιάσαμε τις ρητορικές ερωτήσεις..
Και γιατί το ΣτΕ δεν έκρινε αντισυνταγματικούς τους προηγούμενους νόμους που επέτρεπαν διορισμό εκτός ΑΣΕΠ όλα τα προηγούμενα χρόνια; Μήπως κάποιοι στο δικαστικό σύστημα δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους;

Υ.Γ. Δεν έχω ιδέα τι θέλει να βγάλει το ΣτΕ, αλλά όταν βγει θα διευκρινιστούν όλα φαντάζομαι. Για την ώρα συνεχίζουμε τα μπάνια του Αυγούστου  8)
Landau,θα σου βάλω κακή διαγωγή,γιατί δεν με προσέχεις!Για να κριθεί ένας νόμος αντισυνταγματικός,θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που να έχει έννομο συμφέρον,για να το ζητήσει.Δεν μπορείς να πας και να πεις,εμένα αυτό μου φαίνεται αντισυνταγματικό, δικάστε.Πρέπει να έχεις δικαίωμα διορισμού και να είναι προφανές πως εξαιτίας αυτού του νόμου,δεν διορίστηκες.Μέχρι και το 2010 δεν είχε κανένας θέσει τέτοιο θέμα,γιατί κανείς ασεπίτης δεν είχε μείνει αδιόριστος.Το 2010 όμως έμειναν αδιόριστοι ασεπίτες,οι οποίοι κατα το σύνταγμα είχαν δικαίωμα διορισμού και ταυτόχρονα διορίστηκαν εκπαιδευτικοί χωρίς φεκ,οι οποίοι βάση τους συντάγματος δεν είχαν δικαίωμα διορισμού.Άρα οι ασεπίτες απέκτησαν το δικαίωμα να προσβάλλουν όλους τους νόμους που προβλέπουν διορισμούς χωρίς φεκ,γιατί εξαιτίας τους διορίστηκαν άλλοι στην θέση τους και αυτοί έμειναν αδιόριστοι!Οι δικαστές λοιπόν ακολουθώντας την δικονομία έπραξαν το σωστό.Το λάθος το έκαναν όλοι αυτοί που πίεσαν και δυστυχώς όπως βλέπω μυαλό δεν έβαλαν,γιατί συνεχίζουν να πιέζουν για να μείνουν οι ασεπίτες αδιόριστοι.Γι αυτό όταν με ρωτάει αναπληρωτής γιατί οι άλλοι πριν αυτόν διορίστηκαν και αυτός πρέπει να δώσει ασεπ για να διοριστεί,του απαντάω γιατί πείραξε(άμεσα ή έμμεσα)τους διορισμούς των ασεπιτών!!!

4
Και για τους αιώνιους φοιτητές έχει πει κατ΄επανάληψη ότι δε θα δοθεί άλλη ευκαιρία και ότι 31/08 θα διαγραφούν όλοι χωρίς δεύτερη ευκαιρία, σήμερα το μεσημέρι άκουσα στις ειδήσεις για κατάθεση τροπολογίας στις 26/08 που θα δίνει παράταση σε όσους ενεργοποιήθηκαν τουλάχιστον 1 φορά την τελευταία 2ετία, φυσικά και απαιτείται μόνο κοινή λογική και όχι ειδικές γνώσεις για να καταλάβεις που το πάει ο ποιητής 8).
Silk cut,το θέμα δεν είναι αν θα κλείσει η μεταβατική και θα γίνει ασεπ,αυτό είναι δεδομένο.Ούτε ο χρόνος είναι ζητούμενο,γιατί το ΣτΕ έχει αποφασίσει και σε δύο μήνες το αργότερο η απόφαση θα εκδοθεί.Το ζητούμενο λοιπόν είναι ποιός θα το κάνει.Αν το κάνει ο Λοβέρδος θα είναι πίο ομαλα τα πράγματα για τους εκπαιδευτικούς:θα διοριστεί το 40%,δεν θα γίνουν ανακλήσεις διορισμών, όσοι έχουν καλή βαθμολογία στους προηγούμενους 2 ασεπ,θα έχουν πριμοδότηση και οι εκπαιδευτικοί με προυπηρεσία,θα πάρουν αυξημένη μοριοδότηση στον νέο ασεπ.Αν το κάνει το ΣτΕ,θα γίνει χαμός κυριολεκτικά.Η επιλογή να γίνουν διορισμοί χωρίς ασεπ δεν υπάρχει,γιατί πολύ απλά οι ασεπίτες κέρδισαν και τις δύο δίκες στο ΣτΕ και έβγαλαν τους διορισμούς αυτούς παράνομους!

5
το λεει το ξανα λεει και το ξανα λεει αυτο για τον ΑΣΕΠ θα το κάνει όμως ??? πότε? απο λόγια εχουμε ακουσε πολλα από εγα δεν βλέπω να γίνεται τίποτα...
Θα γίνουν και τα έργα εντός του Φθινοπώρου.Περιθώρια για καθυστερήσεις δεν υπάρχουν,καθώς μέχρι τέλους Οκτωμβρίου θα έχει εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ που προβλέπει κλείσιμο την μεταβατικής και άμεση διενέργεια ΑΣΕΠ.Αν καθυστερήσει ο Λοβέρδος,οι ασεπίτες θα διοριστούν με πιστώσεις παλαιότερων ετών, το 40% θα χάσει τον διορισμό του και ο νέος ΑΣΕΠ θα γίνει με βάση τον νόμο Αρσένη.Ποίος εχέφρων εκπαιδευτικός θέλει να γίνουν ανακλήσεις διορισμών;Οπότε καλύτερα για τους εκπαιδευτικούς με προυπηρεσία και τους διορισμένους απο το 2010 και μετά να εφαρμόσει ο Λοβέρδος τον νόμο Διαμαντοπούλου άμεσα και να αποφύγουμε τα δυσάρεστα!!!

6
Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως:
«Υπάρχουν 3.000 κενά, τα οποία θα καλυφθούν με 500 λιγότερες αποσπάσεις και με παράλληλες αναθέσεις, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος σε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ και διαβεβαίωσε ότι «Θα είμαστε έτοιμοι αρχές Σεπτεμβρίου για να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς προβλήματα στις 11 Σεπτεμβρίου. Αυτές οι 3.000 θέσεις είναι κενό που καλύπτεται. Θέλω να ευχαριστήσω το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης γιατί κατ’ εξαίρεση πήραμε 3.000 περισσότερους αναπληρωτές».
Κόβονται στο ήμισυ οι πηγές χρηματοδότησης για τους αναπληρωτές.
«Του χρόνου το σύστημα με την αναπλήρωση πεθαίνει» είπε ο υπουργός Παιδείας και υπογράμμισε: «Τα σχολεία δεν θα ανοίξουν το Σεπτέμβριο του 2015 αν δεν ανατραπεί το 1/10. Του χρόνου οι πηγές χρηματοδότησης των αναπληρώσεων μειώνονται κατά το ήμισυ. Πρέπει να γίνει η κατάργηση του 1/10 και διαγωνισμός του ΑΣΕΠ».
http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/3-000-kena-ua-kalyfuoyn-me-500-ligoteres-apospaseis-kai-parallhles-anaueseis-calidi-stoys-anaplhrvtes-apo-to-2015
Εδώ και ένα μήνα λέει με κάθε προσφερόμενο στην ελληνική γλώσσα πως θα κάνει φέτος ΑΣΕΠ.Είναι καθαρά θέμα απλής λογικής,δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις,για να γίνει αντιληπτό που το πάει ο ποιητής!!!

7
Καταντάς κουραστικός. Πρώτα από όλα έχω μόνιμη σύμβαση εδώ και δεκαετία. Δεύτερον οι δικαστικές αποφάσεις το έχουμε ξαναπεί βασίζονται σε νόμους που ψηφίζονται με πολιτικές διαδικασίες. Αυτό που σήμερα είναι νομικό θέσφατο αύριο δεν θα έχει καμία αξία αν αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί. Η δικαιοσύνη δεν είναι εξουσία, είναι ο φερετζές και το άλλοθι της πραγματικής εξουσίας. Μέχρι και το νόμο Παυλόπουλου οι διαδοχικές συμβάσεις μετατρέπαν συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου. Άλλαξε η κυρίαρχη πολιτική αντίληψη επί του θέματος,ψηφίστηκαν σχετικοί νόμοι και τώρα οι δικαστικοί-μαριονέτες ακολουθούν άλλες εντολές. Σε μία νύχτα πάλι θα αλλάξουν οι σχετικοί νόμοι και οι αποφάσεις των δικαστηρίων θα ξαναγυρίσουν στα παλιά.
Ο ΑΣΕΠ δεν είναι καλός,γιατί δεν καταφέραμε να πετύχουμε σε αυτόν.Η δικαιοσυνή είναι κατευθυνόμενη,γιατί δεν μας δικαιώνει.Οι πίνακες δεν πρέπει να ανοίξουν,γιατί δεν μετράνε την προυπηρεσία έτσι όπως μας βολεύει.Ο μεγάλος Αξελός είχε πει για βαρβαρισμό της ιδιοτέλειας.Ο πολύ μεγάλος Καστοριάδης έχει πει για αλλαζονεία της εγωπάθειας.Η προγιαγιά μου(ζει ακόμα στα 104-οι Κρητικοί το έχουμε αυτό)λέει πως όσα δεν φτάνει η αλεπού,τα κάνει κρεμαστάρια!!!!

8
Η λογική της προσμέτρησης της προϋπηρεσίας δεν είναι "Εγώ πρόλαβα". Είναι απόλυτα αξιοκρατικό και ισχυρό κίνητρο ενός εργοδότη για να προσελκύει καλά καταρτισμένους στον τομέα τους εργαζομένους να πριμοδοτεί το γεγονός ότι κάποιος εργάζεται κάποια χρόνια. Σε χώρες του εξωτερικού πχ υπάρχει αυτόματη υποχρέωση του σχολείου (αν πρόκειται για ιδιωτικό) ή του φορέα (ανάλογα σε ποιο επίπεδο γίνονται οι προσλήψεις, πχ στις ΗΠΑ υπάρχουν εκπαιδευτικές περιφέρειες, οι οποίες έχουν στην εποπτεία τους σημαντικό αριθμό πχ 100-200 δημόσιων σχολείων) να μετατρέψει τη σύμβαση του εκπαιδευτικού σε αορίστου χρόνου ή μόνιμη σύμβαση (σε κάθε χώρα έχουν διαφορετική νομοθεσία και ορολογία) αν τον έχει απασχολήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό σχολικών ετών. πχ στην Ιρλανδία αν απασχοληθείς με τρεις ετήσιες συμβάσεις σε σχολείο η τέταρτη σύμβαση ή θα είναι η τελευταία σου που θα έχει διάρκεια για έναν χρόνο ή αν το σχολείο θέλει να σου κάνει σύμβαση δύο ετών πχ, αυτόματα αυτή μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Για να αποφευχθεί η αυτόματη μετατροπή ο εργοδότης θα πρέπει να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη θέση παραμένει κενή, ενώ υπάρχει διορισμένος συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, αλλά έχει κάποια μακροχρόνια άδεια.

Και εμείς εδώ πέρα τι αμφισβητούμε δηλαδή; αν ο αναπληρωτής που έχει εργαστεί 6-7 ή και περισσότερες σχολικές χρονιές και έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα έχει κατοχυρώσει το δικαίωμα να μετατραπεί η σύμβαση του σε σύμβαση μόνιμης εργασιακής σχέσης; σε ποια εργασιακή Ουγκάντα δεν θα γινόταν αυτό; ακόμα και σε τριτοκοσμικές χώρες αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα. Συνάδελφοι όταν ζητάμε κάτι, το οποίο νομίζουμε ότι προσωρινά μας συμφέρει να μην το κάνουμε εις βάρος δικαιωμάτων που μας εξασφαλίζουν για μια ζωή. Τι είναι καλύτερο να μπει κάποιος πχ 2 χρόνια νωρίτερα στο σχολείο, αλλά μετά από 5 χρόνια να κινδυνεύσει να ξαναβρεθεί απ' έξω;  ή να εργαστεί δύο χρόνια αργότερα, αλλά να έχουμε εξασφαλίσει ένα εργασιακό καθεστώς που θα τον απαλλάξει από την ανασφάλεια και θα μπορέσει να προγραμματίσει τη ζωή του; τη δημιουργία οικογένειας, κλπ; ή νομίζουμε ότι είναι ζωή να δίνεις κάθε 2-3 χρόνια ΑΣΕΠ μέχρι τα γεράματα σου; και πότε θα κάνεις οικογένεια, πότε θα αναθρέψεις τα παιδιά σου; τι κοινωνία θα έχουμε σε λίγα χρόνια;

Την πιο σημαντική εξέλιξη μπορούμε να την φέρουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και είναι να απαιτήσουμε, τόσους διορισμούς όσοι χρειάζονται και το ξέρουμε ότι χρειάζονται. Οι πολλές χιλιάδες που εργάζονται ως αναπληρωτές εδώ και πολλά χρόνια το αποδεικνύουν.
Άρθρο 103,παράγραφος 8:"απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μετατροπή σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου σε μόνιμο διορισμό".Συμπληρωματικά η απόφαση 86/2012 της Ολομέλειας ΣτΕ λέει:"η τακτική της μετατροπής συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε μόνιμο διορισμό αποτελεί τακτοποίηση υμετέρων απαράδεκτη για τον νομικό μας πολιτισμό".Εσένα ποιός σου είπε πως έχεις κατοχυρώσει δικαίωμα μετατροπής της σύμβασης σου σε μόνιμο διορισμό;

9
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Αύγουστος 17, 2014, 11:44:26 μμ »
H αξοιλόγηση των εκπαιδευτικών είναι διοικητική πράξη.Δεν αναζητεί ταλέντα στην διδασκαλία.Οι απαιτήσεις είναι να μπορείς επαρκώς να διδάξεις το μάθημα και όχι να ακολουθείς πιστά κάποιο σχέδιο.Επίσης,σημασία ιδιαίτερη έχει η αξιολόγηση των μαθητών.Κυρίως όμως πρέπει να ανταποκρίνεσαι στα καθήκοντα σου ως δημόσιος υπάλληλος.Η αξιολόγηση είναι νόμος του κράτους και θα εφαρμοστεί.Αν στην εφαρμογή δημιουργηθούν προβλήματα,τότε υπάρχουν τα μέσα για να αντιδράσει ο θιγόμενος.Η αξιολόγηση όμως θα προχωρήσει,γιατί δεν νοείται σοβαρό κράτος που δεν αξιολογεί το προσωπικό του.Οι όποιες αντίθετες απόψεις αντιβαίνουν τις εκπρεφασμένες απόψεις της δικαιοσύνης.Προσωπικά θα συμβούλευα όποιον τις έχει,να τις ξεχάσει!!!

10
Ακριβώς έτσι. Συναισθηματισμός, αυθαίρετα συμπεράσματα, λογικά άλματα και επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού.
Κι όμως,φίλε,το θέμα των διορισμών,δεν είναι άσχετο με τους μειωμένους διορισμούς στην εκπαίδευση.Το 2010 και 2011 οι διορισμοί εκπαιδευτικών μειώθηκαν γιατί έπρεπε να διοριστούν τα ρουσφέτια της Ολυμπιακής,του ΟΣΕ και των άλλων ΔΕΚΟ στο δημόσιο.Η μείωση αυτή ήταν με την σύμφωνη γνώμη της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ,οι οποίες στην συνάντηση στις 27/7/2010 με την Ευούλα συμφώνησαν να γίνουν όλα αυτά,για να "σπάσουν" οι κυβερνώντες τα φεκ των ασεπιτών.Το 2012 και 2013 οι διορισμοί περιορίστηκαν στο ελάχιστο για να διορίσει ο Άρβι 1700 καθηγητές στην τριτοβάθμια.Μια χαρά μεταχειρίστηκε τον νεόκοπο ΠΑΣΑΦ,για να τραβήξει την μεταβατική,να μην κάνει ασεπ και έτσι να περιορίσει στο ελάχιστο τους διορισμούς εκπαιδευτικούς.Ο δε ΠΑΣΑΦ,ο οποίος πίστευε πως θα πετύχει ανατροπή του νόμου της Αννούλας και ξανανοίγμα των πίνακων διορισμών αναπληρωτών, έλαβε ως αντίτιμο για τις υπηρεσίες του το ξεροκόμματο των 100 διορισμών 24μηνιτών φιλολόγων.Πολύ ευτελές όντως αντίτιμο για τόσο καλές υπηρεσίες!Με όλα αυτά γίνεται σαφές πως όταν επιλέγεις ως εκπαιδευτική κοινότητα τον δρόμο της συναλλαγής και της οσφυοκαμψίας προς την πολιτική εξουσία,δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις.Ο δρόμος της νομιμότητας λέει διεκδίκησει πολλών διορισμών μέσω ασεπ,γιατί η παιδεία είναι βασική λειτουργία του κράτους.Με τον τρόπο αυτό δεν θα κρύβεσαι στα γραφεία του Παιδείας,αλλά θα προσπαθήσεις να κοινητοποιήσεις ευρύτερα την κοινωνία για το θέμα της Παιδείας.Μόνο με τους μαθητές και τους γονείς τους δίπλα στους εκπαιδευτικούς,θα επιτευχθεί ο στόχος για σημαντική αύξηση των προσλήψεων εκπαιδευτικών.Γι αυτό η επιλογή είναι μια:ρουσφέτι και σιωπή ή νομιμότητα και διορισμοί;

11
Πάντα ενοχλούσε και ενοχλεί ο κ. Καψαλάκης, που δεν είναι πρασινοτσολιάς φιλοκυβερνητικός σαν κάποιους άλλους, τους γνωστούς "ναι μεν, αλλά.."
Ο κ.Καψαλάκης,αν ήταν τόσο μάγκας, γιατί δεν ήρθε στην δίκη πιλότο που έγινε στο ΣτΕ τον Ιούνιο,να μας εξηγήσει πως ο ΑΣΕΠ είναι απάτη;Τόσες εφημερίδες έγραψαν για την δίκη,δεν το έμαθε;Οκ,πίσω απο τα γραφεία τους οι συνδικαλιστές λένε ότι θέλουν.Αν τολμούν,ας βγουν δημόσια να πουν στους φορολογούμενους συμπολίτες τους πως γίνονται οι διορισμοί εκπαιδευτικών.Γιατί κρύβονται στο alfavita και δεν βγαίνουν να τα γράψουν σε μια εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας;Όχι στις φιλοκυβερνητικές,ας τα γράψουν στην "Ελευθεροτυπία",στην "Αυγή",στην "Εφημερίδα των Συντακτών",σε όποια θέλουν.Αρκεί να γράψουν πως εμείς δεν θέλουμε να διορίζουμε με διαγωνισμό,όπως λέει το Σύνταγμα,αλλά απο πίνακες αναπληρωτών,γιατί αυτό μας βολεύει σε ψήφους!Να δούμε μετά πως θα βγούν να θάψουν την τρόικα,η οποία κάνει ότι και αυτοι:παραβιάζει το Σύνταγμα.Για άντε,να τους δούμε του κυρίους της ΔΟΕ!!!

12
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Αύγουστος 17, 2014, 12:39:32 μμ »
Mα εγώ προσωπικά δεν έχω αδικηθεί. Πως να κάνω μήνυση;
Εσύ όταν με το καλό διοριστείς κάντους όσες θες άμα αδικηθείς προσωπικά.
Και ελπίζω να δικαιώνεσαι πάντα και άμεσα.
Ε,τότε γιατί διαμαρτύρεσαι;Κάτσε στην άκρη και άσε αυτούς που έχουν τα κότσια να τα βάλουν με το σύστημα!Εσύ πάντως δεν ανήκεις σ αυτούς!
Όσο για το 30άρι του ΑΣΕΠ,ποιός σου είπε πως συνδέεεται με την διαθεσιμότητα;Το ΣτΕ στην απόφαση του για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών λαμβάνει υπόψη του όλους τους εκτός ασεπ παράνομους διαγωνισμούς!Επειδή,την δίκη στο ΣτΕ για την αξιολόγηση δεν την έκαναν οι ασεπίτες,αλλά οι συνδικαλιστές, ισχύει η παλιά ελληνική παροιμία πως πήγαν για μαλλί και βγήκαν...καράφλες!!!

13
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Αύγουστος 16, 2014, 01:42:34 μμ »
Αδελφέ sorry αλλά είσαι out of topic (or off topic?  ??? ) ...

α) Αυτά που λες ισχύουν για την αξιολόγηση μετά την διαθεσιμότητα
β) Οι διαθεσιμότητες σύμφωνα με Κούλη μας τελείωσαν τώρα έχουμε απευθείας βυσματικές μετακινήσεις (μετατάξεις) παρακαλόμενων να βγουν υπεράριθμοι σε θέσεις που αλχημιστικά έχουν κενωθεί...

Εδώ μιλάμε για αξιολόγηση Δ.Υ. εντός της ίδιας της Υπηρεσίας τους που δεν παίζει ρόλο ο τρόπος διορισμού αλλά ο τρόπος σκυψίματος (ουπς τι γράφω εννοούσα απόδοσης... ).
Αν το αφήσεις να γίνει έτσι,θα καταντήσει σκύψιμο.Αν αντιδράσεις,θα γίνει νόμιμα.Όταν λέω αντίδραση,δεν εννοώ απεργία.Τους έχεις κάνει μια φορά μήνυση,για ένα απο αυτά που καταγγέλεις.Όχι!Γι αυτό συνεχίζουν και τα κάνουν!!!

14
Miα χαρα παει η συζητηση τσολιαδακι
συζηταμε για να αντιληφθουμε αναμεσα στα αλλα τι γινεται, γιατι γινεται ετσι αυτο που συμβαινει και τι συμφεροντα και πολιτικες τα υπαγορευουν ολα αυτα...απλα καποιοι συναδελφοι αντιλαμβανονται πιο γρηγορα το γιατι και το πως
Καθομαι οποτε μπορω και παρακολουθω τη ματαιοτητα της συζητησης για το διορισμο μας!!! ακομα συζηταμε οτι ΘΕΛΟΥΜΕ να γινει ΑΣΕΠ και να διοριστουν οι 1000 απο τους 70-80000 που θα δωσουν και ειμαστε υπερμαχοι της ιδεας...κι ακομα δεν εχουμε κανει ντου στο υπουργειο να τους ξηλωσουμε ολους εκει πανω...
εχω δωσει 3 ΑΣΕΠ
αξιολογουμαι
εργαζομαι 6 χρονια αναπληρωτρια
και να ειμαι χαρουμενη που θα ξαναδωσω ΑΣΕΠ για να κριθω εκ νεου!;;;;;;αν συνεχιζω να ειμαι ικανη να εργαζομαι ειτε ως μονιμη ειτε ως αναπληρωτρια!!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ λοιπον που συναδελφοι σαν τον /την παπαγαλια στελνουν τετοια μνμτ!!!
Η αίτηση που έκανες στο ΑΣΕΠ έγραφε πως αν δεν καταλάβεις μία εκ των προκηρυγμένων θέσεων,δεν θα διοριστείς.Τρείς φορές που έκανες αίτηση,δεν το διάβασες;Γιατί διαμαρτύρεσαι;

Σελίδες: 123 ... 51

Pde.gr, © 2005 - 2014

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 23751
  • Τελευταία: chris.s
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 769578
  • Σύνολο θεμάτων: 13936
  • Σε σύνδεση σήμερα: 542
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1668
  • (Σεπτέμβριος 27, 2013, 10:58:55 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 78
Επισκέπτες: 436
Σύνολο: 514

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.142 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.