Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - typos72

Σελίδες: 123 ... 48
1
Νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει κάποιοι και κάποιες ότι οι συνάνθρωποι και συνάδελφοι μας με 67% αναπηρία οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στους 67% αυτών που ανήκουν στην ειδική κατηγορία θα μπορούσαν με μία αλλαγή του νόμου απλά να προστεθούν και να βρεθούν πάνω πάνω στον πίνακα. Αυτό είναι το σωστό να γίνει.

Αλλά βγήκε το υπουργείο μια μεσοβέζικη λύση αυτή με το 10% που είναι κατώτερη της παραπάνω. Οπότε εσείς που διαμαρτύρεστε μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε λίγο.

Όσο αφορά το σχόλιο του pelopidas με κάλυψε απόλυτα
Δίκιο έχεις.Η φασαρία γίνεται για τις τοποθετήσεις!

2
Αν υπάρχουν σοβαρά στοιχεία, έγγραφη καταγγελία σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Έγγραφη,επώνυμη και ενυπόγραφη,Landau,λέει το άρθρο 10 του Συντάγματος.Ενώ ο ΚΔΣ προβλέπει και αριθμό πρωτοκόλλου της αρμόδιας υπηρεσίας.Ποιάς υπηρεσίας;1)Υπηρεσία Διορισμών,2)Υπηρεσία Αναγνώρισης αναπηρίας στο Υγείας,3)Υπηρεσία Προσλήψεων προσωπικού στο Διοικ.Μεταρρύθμισης,4)Σώμα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης,5)επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης και 6)Υγειονομική υπηρεσία της τοπικής περιφέρειας.Απο αρμόδιους άλλο τίποτα,όρεξη να χετε για τρέξιμο,γιατί ως γνωστόν ο Γιάννης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια!!!

3
Μπορουν πολυ ευκολα να ανοιξουν οι πινακες με τη μοριοδοτηση του 3848 χωρις ή με τη παραμετρο ΑΣΕΠ. Κανεις δε θα μπορει να επικαλεστει πλεον οτι δε γνωριζε.
Μιλάς για άλλο νόμο.Στον 3848/2010 ξεκλείδωμα πινάκων σημαίνει ΑΣΕΠ.Η πρόταση για αλλαγή των πινάκων χωρίς ΑΣΕΠ,έχω ήδη πει,έγινε τον Σεπτέμβρη του 2011 απο την ΟΛΜΕ.Η ευκαιρία όμως τότε χάθηκε άπαξ και διαπαντός λόγω πτώσης της κυβέρνησης.Σήμερα το νομικό πλαίσιο διορισμών στην εκπαίδευση έχει περάσει στην αρμοδιότητα της Ολομέλειας του ΣτΕ μετά απο αίτηση των ασεπιτών.Οπότε οι συζητήσεις για διορισμούς χωρίς ΑΣΕΠ τελείωσαν!!!

4
Απλώς θέλω να πω ότι με κλειστούς πίνακες σιγά το δέλεαρ να πάει κάποιος σε δυσπρόσιτα. Πολλή κουβέντα για το τίποτα, τελικά, κάναμε τόσες μέρες... Έτσι, μου φαίνεται. Εκεί που έλεγε ότι ακόμη και τη σειρά στους πίνακες δε θα υπολόγιζε για να μη μείνουν τα δυσπρόσιτα χωρίς εκπαιδευτικούς, τώρα αν και όταν και εφόσον... :P
...και ποιός σου είπε πως δεν θα γίνει νέος ασεπ;Μην μπερδεύεις το επιθυμητό με τα γεγονότα.Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και στην πορεία θα δούμε τι θέλει να πει ο ποιητής...

5
Λοιπον...παει ενας φιλολογος 24μηνος και βαζει το βυσμα του τον βουλευτη να ρωτησει τι θα γινει με τους διορισμους μονο των φιλολογων....κανενος αλλου...αλλοι για τον κυριο βουλευτη αδικημενοι δεν υπαρχουν...εδω ειναξ αδιοριστοι ασεπιτες με φεκ...αλλα δεν γινεται μονκ τα 24μηνα μας νοιαζουν....

Τελοσπαντων αυτο που λεω ειναι οτι θα επρεπε για λογους ηθικους να ρωτηθει το υπουργειο για ολους τους εναπιμειναντες διορισμους...ετσι ωστε να μην δινουν και στοχο...
Μα γιατί σου κάνει εντύπωση!Εδώ δεν ντράπηκαν να κλαίνε και να χτυπιούνται τον Ιανουάριο έξω απο την πόρτα της Καρδαμίτση για να τους διορίσει.Δεν ντράπηκαν να στείλουν επιστολή και να αποκαλούν άχρηστους τους συναδέλφους τους ασεπίτες.Θα ντρέποταν να βάλουν βύσμα τον βουλευτή να ρωτήσει μόνο για τον δικό τους διορισμό;Πάντως,η προσγείωση ήταν πολύ απότομη...και που σαι ακόμα!!!

6
H υπόθεση είναι άλλη μια ιστορία παρανομίας του παρακράτους του υπουργείου Παιδείας.Επειδή πρόσφατα μίλησα με κάποιον απο την ΠΑΣΑΦ,θα ενημερώσω σχετικά.
Με την απόφαση 324/1998 του ΣτΕ κατοχυρώθηκαν τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών,με βάση μία προσφυγή που στρεφόταν τότε κατά της απόδοσης της ειδικότητας του φιλολόγου σε όλους τους αποφοίτους φιλοσοφικών σχολών.Λοιπόν:1)φιλόλογοι είναι οι απόφοιτοι των τμημάτων φιλολογίας και διδάσκουν τα αντίστοιχα μαθήματα,2)την ιστορία διδάσκουν αποκλειστικά οι απόφοιτοι των τμημάτων ιστορίας ή ιστορίας-αρχαιολογίας, και 3)οι απόφοιτοι των τμημάτων ΦΠΨ και ΦΚΣ διδάσκουν αποκλειστικά στις υποστηρικτές μονάδες παιδίων με μαθησιακές ανάγκες.
Αν λοιπόν θέλετε μια νόμιμη λύση στο πρόβλημα πρέπει να σπάσει η περίφημη ΠΕ02 στα τρία και ο καθένας να διδάσκει τα δικά του.Όσο δεν γίνεται αυτό,τόσο θα έχουν και άλλοι δικαίωμα να διδάσκουν το μάθημα της ιστορίας.Γιατί όπως και να το κάνουμε οι απόφοιτοι τμημάτων Φιλολογίας,ΦΠΨ και ΦΚΣ διδάσκουν ιστορία με την ίδια λογική που την διδάσκουν  και οι άλλοι:έχουν ιστορία στο εγκύκλιο πρόγραμμα των σπουδών τους.Αν λοιπόν κάποιοι θέλετε να πάτε δικαστικά να έχετε τα παραπάνω στο μυαλό σας και να μην ακούτε την ΟΛΜΕ ή τους άσχετους διοικητικούς του Παιδείας!!!

7
Για να δουλέψουν όλοι όσοι είναι στον πίνακα Γ, όσοι προτάσσονται είναι μερικές δεκάδες άτομα, με 67% υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις σε κάθε ειδικότητα http://www.disabled.gr/images/45286.pdf
Ενδεικτικά εδώ http://www.disabled.gr/exerounte-epipleon-43-nosimata-apo-ton-elegcho-pistopiisis-anapirias/
 θα βρεις 43 περιπτώσεις
Δεν είναι μόνο αυτό το μετρό χωρίς την συγκατάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι πάγια τακτική της δημοκρατικής Ελλάδας τέτοια μέτρα.
Οι πίνακες είναι ανοιχτοί για τους αλεξιπτωτιστές και κλειστοί για τα κορόιδα.
Το σύνταγμα επιτρέπει τις διακρίσεις μόνο προς μια κατεύθυνση…
Τίθεται μόνο ένα ερώτημα με τέτοια μέτρα που λαμβάνουν στην Ελλάδα,  θα υπάρχει έλληνας για να δουλέψει και να ζήσει μέχρι να πάρει σύνταξη…
Αν πιστεύετε πως παραβιάζεται το Σύνταγμα σε βάρος σας,το ΣτΕ δεν έφυγε απο την θέση του.Κάνετε μια προσφυγή να δούμε αν θα δικαιωθείτε.
Προσωπικά,το έχω ξαναπεί πως όλη η ιστορία θυμίζει τον γνωστό μύθο του Αισώπου με τα δημοφιλή τετράποδα που μάλωναν στον ξένο αχυρώνα.Οι θέσεις των συμβασιούχων με βάση το άρθρο 103 θα έπρεπε να προέρχονται και αυτές απο τις πίνακες του ασεπ.Δηλαδή,οι παράνομα ευρισκόμενοι στους πίνακες αναπληρωτών,μαλώνουν για το ποιός είναι περισσότερο παράνομος.Γι αυτό δεν καταφεύγουν στα δικαστήρια,γιατι και οι ίδιοι γνωρίζουν πως παρανομούν!

8
τα μόρια όμως αυτά θα προστεθούν στους πίνακες του χρόνου ή μιλάμε πάλι για τον "επόμενο" ασεπ??
H μοριοδότηση της προυπηρεσίας αφορά και τους πίνακες των αναπληρωτών και τον επόμενο ασεπ.Ουσιαστικά καταργείται η επετηρίδα και ο νόμος Διαμαντοπούλου,κίνηση η οποία είναι προς την σωστή κατεύθυνση.Το ζητούμενο είναι να μην σταματήσει εκεί,γιατί θα είναι ημίμετρο,όπως ο νόμος Διαμαντοπούλου,ο οποίος δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα απο αυτά που έλυσε.

9
Οι πιστώσεις με τις οποίες θα διοριστούν οι 13 νηπιαγωγοί ΑΣΕΠ, ο ένας Γεωπόνος ΑΣΕΠ, η μία Τεχν. Οχημάτων ΑΣΕΠ, η μία Οικ. Οικονομίας ΑΣΕΠ, η δύο Τεχν. Ηλεκτρολόγοι ΑΣΕΠ και η μία Τεχν. Ηλεκτρολόγος από Ενιαίο είναι του 2013-2014. Επίσης, προσθέστε και έναν ασεπίτη Τεχν. Ηλεκτρολόγο ακόμα λόγω παραίτησης ενός συναδέλφου από την ειδικότητά μας. Επομένως οι ασεπίτες Τεχν. Ηλεκτρολόγοι θα είναι 3 συνολικά.

Θεωρώ λογικό να περιλαμβάνονται αυτά τα 20 ονόματα σε ένα ΦΕΚ εφόσον είναι διορισμοί του 2013-2014
και να προηγηθούν των διορισμών του Αυγούστου που θα γίνουν με τις πιστώσεις του 2014-2015.

Απο την 1/3/2014 και μετά δεν υπάρχουν πιστώσεις του 2013.Οι διορισμοί στο δημόσιο άρχισαν απο 1/7/2014 με πιστώσεις του 2014.

10
Kαλα απο  τη συνεντευξη αυτη προκυπτει "οτι τα μαζευει"?.Ακριβως το αντιθετο λεει!!!
Kι εγώ το ίδιο κατάλαβα,πως αντι να περιοριστεί στην εντοπιότητα,ανοίγει εντελώς το θέμα προυπηρεσία.Ουσιαστικά μιλάει για μια εντελώς διαφορετική μοριοδότηση της προυπηρεσίας.Όσο για τον Μπράτη,οι εκλογές για αιρετούς κοντοφτάνουν,οπότε λέμε τα δικά μας!!!

11
Κι ομως ειναι αληθεια.Και μιλαμε για τους 13 διορισμούς που εχουν υπογράφει ουτως η αλλως κ θα δημοσιευτούν σε λιγο καιρο!Τον Αύγουστο συγκεκριμένα!
Ούτως ή άλλως τον Αύγουστο θα γίνουν όλοι οι διορισμοί!Μην λέμε τα ίδια πράγματα.Οι πιστώσεις θα είναι απο τις καινούργιες,γιατί οι παλιές δεν υπάρχουν.Το φεκ θα είναι ένα για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια,οπότε για ποιές τοποθετήσεις μιλάμε;Σ αυτό το ενιαίο φεκ θα γράφονται όλα!

12
Μου φαίνεται πως κάποιος δεν σας λέει την αλήθεια.Για ποιές τοποθετήσεις μιλάμε,όταν μετά τις μεταθέσεις,τα κενά θα υπολογιστούν όλα απο την αρχή.Οι όποιοι διορισμοί γίνουν,λίγοι ή πολλοί,θα γίνουν όλοι μαζί τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου.Λογικό είναι άλλωστε να μην θέλουν να σας διορίσουν νωρίτερα,γιατί δεν υπάρχει λόγος να σας πληρώνουν τσάμπα!!!
Επίσης,δεν υπάρχουν πλέον πιστώσεις για διορισμούς,γιατί όλες πήγαν στους διορισμούς πανεπιστημιακών που ορκίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.Η διοίκηση του Άρβι έδινε πάντα σ αυτούς προτεραιότητα.

13
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2014
« στις: Ιούλιος 20, 2014, 10:15:14 μμ »
Και οι 2 αιρετοί είναι απαράδεκτοι,
ο ένας (ο γνωστός ρουσφετολάγνος και προσφάτως ο εκτελών χρέη τηλεφωνητή) γιατί εκμεταλλεύεται την αγωνία των συναδέλφων να μάθουν 1 ώρα νωρίτερα τα αποτελεσματα πουλώντας εκδούλευση την οποία σκοπεύει /ελπίζει (και έτσι θα γίνει δυστυχώς) να εξαργυρώσει σύντομα στις επερχόμενες εκλογές για ΥΣ,
ο άλλος που είναι πρώτα πολιτικάντης και μετά συνδικαλιστικός εκπρόσωπός μας (και που κάνει την πρώτη χρονιά του φέτος ως αιρετός ΚΥΣΔΕ) είναι συνήθως λαλίστατος για τα τεκταινόμενα στα υσ  (γι αυτό και αυτή η σιωπή του με προβληματίζει),
πάντως ανάρτησε σήμερα στην ιστοσελίδα του δελτίο τύπου του σωματείου εργαζομένων του Δρομοκαϊτιου ;D ;D ;D
προς ενημέρωση των συναδέλφων που ζητούν μετάθεση...
Πολύ σωστά!Ούτε εγώ δεν θα τα έλεγα τόσο κοφτά!!!

14
Δηλαδη εκει που αναφερει 400 τοσες θεσεις στο Υπουργειο Εργασιας και είναι Διοικητικου Οικονομικου,πως μπορουν πχ ξενογλωσσοι να κανουν εκει αιτηση;
Ως διοικητικοί,προβλέπεται και απο τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα.Εδώ ως διοικητικοί έχουν διοριστεί απόφοιτοι Λυκείου στο δημόσιο,οι ξενόγλωσσοι που είναι και νόμιμοι θα τους προβληματίσουν;

Σελίδες: 123 ... 48

Pde.gr, © 2005 - 2014

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 23588
  • Τελευταία: pigoy18
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 761775
  • Σύνολο θεμάτων: 13840
  • Σε σύνδεση σήμερα: 281
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1668
  • (Σεπτέμβριος 27, 2013, 10:58:55 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12
Επισκέπτες: 82
Σύνολο: 94

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.116 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.