Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - morgan

Σελίδες: 123 ... 79
1
Καλά το είπες...το πιθανότερο σε αυτή την περίπτωση είναι να κερδηθεί μόνο χρόνος.

Κι επιπλέον, να πετάξει την καυτή πατάτα στους επόμενους...

2
Ντροπή και αίσχος! Αλλά θα γυρίσει ο τροχός. Πάντα γυρνάει!

3
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Διδακτορικό (varia)
« στις: Φεβρουάριος 26, 2018, 01:05:40 πμ »
Μήπως γνωρίζετε με ποιο τρόπο αναγνωρίζονται στην Ελλάδα τα Masters By Research; Δηλαδή μάστερ όπου δεν διδάσκεσαι αλλά εκπονείς επί δύο χρόνια έρευνα και καταθέτεις στο τέλος τη διατριβή.

4
Φυσικά και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Όχι όμως γιατί το κράτος μπορεί να πει πάλι "δεν έχω λεφτά για διορισμούς" (πως έχει για διορισμούς προσωπικού καθαριότητας στους Δήμους?), αυτό δεν μπορεί να ισχύει για πάντα, αλλά μήπως υπάρχει κάοποιο "παραθυράκι" στον τρόπο που διατυπώθηκε η απόφαση. Περιμένουμε την ερμηνεία των νομικών.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ως "παραθυράκι" το σημείο που λέει ότι αναπέμπει την απόφαση στη Διοίκηση για να την "εξετάσει" κι όχι για να την "εκτελέσει"; Μακάρι να είμαι 1000% λάθος.

5
Συνάδελφοι, με το καλό! Συγχαρητήρια ρε παιδιά! Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες!  ;) ;) ;D

6
Συνάδελφοι ξαναρωτάω: υπάρχει κάποιο group, κάτι. .. που μπορούμε να μιλάμε πιο άνετα; Αν δεν υπάρχει, ενδιαφέρεστε να φτιάξουμε; Εμένα δεν μου αρέσει που λέγονται πολλές λεπτομέρειες δημοσίως.

7
Εγώ πάλι νομίζω ότι η ΠΕΑΔ ριχνει άδεια να πιάσει γεμάτα  και πολύ πιθανό να θέλει να μας ψαρωσει. Από πού κι ως πού διοριζω τους πρώτους και για τους επόμενους ασκω έφεση; ;;; Τι το περάσαμε; Βάλε από αυτές τις ντομάτες κι όχι από τις διπλανες;

8
Ποιητή μου, δεν έχω λόγια να σχολιάσω! Τα είπες όλα νομίζω. Κάλυψες την πραγματικότητα με απόλυτη δεξιοτεχνία και εξέφρασες τις ελπίδες μας! Εύγε!

9
Συνάδελφοι υπάρχει μήπως κάποια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που μπορούμε να μιλάμε κάπως πιο άνετα όσοι έχουμε προσφύγει; Αν ναι, μπορεί να μου την στείλει κάποιος με προσωπικό μήνυμα;

10
Μωρέ "ανάσταση" θα κάνουμε  ;) ... το θέμα είναι πότε. Εκεί κολλάω εγώ.

11
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Προσφυγή επιτυχόντων Ασεπ ΠΕ02
« στις: Ιανουάριος 11, 2018, 05:06:41 πμ »

Για τους φιλολόγους ήξερα πως έχουν προσφύγει 200 άτομα. Τώρα, στη συνέχεια, ίσως να προσφύγουν κι άλλοι.

Έχεις καθόλου εικόνα / πληροφόρηση για σειρά που έχουν αυτά τα άτομα, στο περίπου; Καλύπτουν δηλ. όλο το "φάσμα";

12
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Διδακτορικό (varia)
« στις: Ιανουάριος 07, 2018, 02:01:41 μμ »
Κατάλαβα Emmaki, ευχαριστώ. Κάποια πράγματα ήταν πολύ συγκεχυμένα μέσα στο μυαλό μου όσον αφορά την επιλογή θέματος. Ίσως επειδή έχω και πάνω από 10ετία εκτός παν/μίων και σπουδών και κάπου "το'χω χάσει"... :-\

Να ρωτήσω τώρα το εξής. Ο καθηγητής μου ζήτησε να του στείλω ένα υπόμνημα επιστημονικών ενδιαφερόντων (αν αποδίδω σωστά το "statement of research interests"). Άρα εδώ γράφω σε γενικές γραμμές το πεδίο ενδιαφέροντος και κάποια ζητήματα που θέλω να εξετάσω. Όχι ακόμα κανονική πρόταση. Μπορώ να του πω ότι δεν έχω ακόμη σχηματίσει ξεκάθαρα την πρόταση αλλά ότι ακόμη την δουλεύω ή θα φανεί ανεύθυνο αυτό;

13
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Διδακτορικό (varia)
« στις: Ιανουάριος 07, 2018, 01:26:10 πμ »
Συνάδελφοι ευχαριστώ, πολύ χρήσιμες οι οπτικές όλων σας! Μολονότι -να πω την αλήθεια- περισσότερο μπερδεύτηκα τώρα και προβληματίστηκα, είναι όμως πολύ εποικοδομητικό αυτό το μπέρδεμα γιατί σε πολλά θέματα είχα κι έχω πλήρη άγνοια.

Θα γίνω λίγο πιο σαφής στο τι είχα κατά νου να κάνω -και λέω "είχα" γιατί μετά τις συζητήσεις μας έχω αρχίσει να το "στρίβω" πάλι από δω κι από κει το θέμα. Είχα, λοιπόν, σκοπό να εμβαθύνω και να προεκτείνω το ζητούμενο δύο μεταπτυχιακών εργασιών μου εξαμήνου, οι οποίες βασίζονταν σε ερωτήματα που ετέθησαν κατά τη διάρκεια των παραδόσεων του αντίστοιχου μαθήματος. Ο καθηγητής, το περιεχόμενο του συγκεκριμένου μαθήματος αλλά και τα θέματα που ερεύνησα ήταν τεράστια πηγή έμπνευσης για μένα και η αφετηρία για περαιτέρω έρευνα.

Κι εδώ τώρα θέλω να ρωτήσω και το άλλο: είναι εξίσου αντιεπιστημονικό να βασίσεις το θέμα/ υπόθεση εργασίας του διδακτορικού σου στο περιεχόμενο - κύριο άξονα διδασκαλίας ενός μεταπτυχιακού μαθήματος; Δηλαδή, αν πχ. συζητήθηκαν στην τάξη 5-10 επιστημονικά ερωτήματα που ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, αν εσύ έχεις απομονώσει το ένα συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει και θέλεις διακαώς να ασχοληθείς επιστημονικά μ' αυτό και να το ψάξεις σε βάθος, είναι "μασημένη τροφή"; Ρωτάω επειδή υποτίθεται ότι ο καθηγητής το έχει ανακοινώσει στο περιεχόμενο του μαθήματος, έχει συζητηθεί στο πλαίσιο των διαλέξεων και πιθανόν κάποιες όψεις του να έχουν συμπεριληφθεί σε εργασίες.

H Lucinda μου εξήγησε προηγουμένως με ποιο τρόπο μπορεί ένα θέμα να αποκτήσει πρωτοτυπία, π.χ. εξετάζοντάς το συγκριτικά. Όμως με προβληματίζει και πάλι το γεγονός ότι το "θέμα" μου, κάποια πλευρά του έστω, αποτελούσε ένα από τα αντικείμενα διδασκαλίας ενός μεταπτυχιακού μαθήματος κι εκεί κολλάω με την αντιεπιστημονικότητα και την πιθανή έλλειψη πρωτοτυπίας.

14
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Διδακτορικό (varia)
« στις: Ιανουάριος 06, 2018, 09:56:23 πμ »
Ευχαριστώ Lucinda, με βοηθάς πολύ. Όμως πώς ρε γμτ να το αποσυνδέσω αφού ένα μικρό μόνο μέρος του θέματος που με ενδιαφέρει εκπόνησα σε μια απλή εργασία εξαμήνου στο μτπτχ., όχι στη διατριβή. Και τότε είχα πει ότι αυτό θα το κάνω διδακτορικό. Άγγιξα μόνο ένα μικρό κομματάκι του θέματος, ας πούμε ένα 10%. Ο λόγος που δεν το έκανα και στη διατριβή ήταν εντελώς άσχετος. Δηλαδή, για να σου δώσω να καταλάβεις, πες ότι κάνεις μια εργασία εξαμήνου για το Σινά και στο διδακτορικό σου κάνεις για τον μοναχισμό στο Βυζάντιο.

Ωστόσο, αντιλαμβάνομαι τι λες και δεν θεωρώ ότι έχεις άδικο. Μου φαίνεται όμως βουνό τώρα το να εγκαταλείψω και να ψάξω άλλο θέμα.

Σελίδες: 123 ... 79

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28103
  • Τελευταία: the_greatest
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 950601
  • Σύνολο θεμάτων: 16594
  • Σε σύνδεση σήμερα: 193
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 11
Επισκέπτες: 157
Σύνολο: 168

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.097 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.