*
Σελίδες: 1 ... 582583584585586 ... 601

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Γραφεία, τις Διευθύνσεις και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας


Ανακοινώθηκαν οι Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Γραφεία, τις Διευθύνσεις και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας

Δείτε όλα τα Ονόματα

Δελτίο τύπου της ΠΕΑΕ μετά τη συνάντηση με τον κ. Κουτρουμάνο

..."Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού για το οποίο ενημερωθήκαμε ότι το ΥΠΕΠΘ προσανατολίζεται στα τέλη Νοέμβρη, για τον τρόπο πρόσληψης εκπαιδευτικών στην ΠΔΣ, όπου και διατυπώσαμε το αίτημά μας να γίνονται οι προσλήψεις μέσω ενιαίου πίνακα και όχι μέσω των διευθύνσεων δευτεροβάθμιας και των διευθυντών, προκειμένου να μην αναπτύσσονται πελατειακές σχέσεις, καθώς και για το ζήτημα της έγκαιρης και καθολικής πρόσληψης των αναπληρωτών από την αρχή της χρονιάς... "

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης στα Γραφεία,Διευθύνσεις και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης


Ανακοινώθηκαν οι Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης στα Γραφεία,Διευθύνσεις και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
Δείτε όλα τα Ονόματα

Επιστολή της ΠΕΑΕ στον υπουργό παιδείας σχετικά με το αδιάβλητο του διαγωνισμού Εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ

"Εδώ και κάποιες ημέρες σε εκπαιδευτικά fora κυκλοφορεί η ύλη των φιλολόγων (ΠΕ02) για τον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο και επιβεβαιώνει τις υπόνοιες και τους φόβους μας για διαβλητότητα των εξετάσεων."

Προκήρυξη Θέσης Διευθυντή στο 9/Θ Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Προκήρυξη Θέσης Διευθυντή στο 9/Θ Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Αξιολογικοί Πίνακες ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών


Αξιολογικοί Πίνακες ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αναπληρωτών - ωρομισθίων ζητά η ΠΕΑΕ

«...λόγω της διεξαγωγής των πανελλήνιων εξετάσεων οι διευθύνσεις και τα γραφεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν παραλαμβάνουν τις αιτήσεις των υποψηφίων κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις ώρες που είχαν ανακοινωθεί εξαρχής με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες ...»

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών 2008-2009 σε ΟΕΕΚ

Ανακοινώθηκαν οι Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.)
Δείτε τα ονόματα.

Αποσπάσεις 2008-2009 σε ΟΕΕΚ

Υπογράφτηκαν σήμερα 21/5/2008 οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΟΕΕΚ από τους αρμόδιους του ΥΠΕΠΘ.

Αποτελέσματα Εξετάσεων Επιλογής Εκπ/κων Π.Ε. στα Διδασκαλεία 2008-2010

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων οι οριστικοί πίνακες εισαγωγής εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα διδασκαλεία για μετεκπαίδευση.
Το νέο σχολικό έτος θα εισαχθούν στα διδασκαλεία 712 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Δείτε τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Επιλογής Εκπ/κων Π.Ε. στα Διδασκαλεία 2008-2010 με όλα τα ονόματα.

Ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Πλατή σχετικά με τη διεξαγωγή των Γενικών Εξετάσεων

..."τα άτομα που απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Γενικών Εξετάσεων, τόσο των εσπερινών όσο και των ημερησίων λυκείων, άλλαξαν σε σχέση με πέρσι κατά 70% με 75% περίπου. Κρατήθηκε ένας περίπου στους τέσσερις, για να μεταδώσει την εμπειρία του από τις προηγούμενες εξετάσεις στους νέους συναδέλφους του μέσα στην Επιτροπή, την οποία απαρτίζουν είτε Καθηγητές πανεπιστημίου, είτε Σχολικοί Σύμβουλοι, είτε Καθηγητές του μαθήματος -οι οποίοι είναι και οι Εισηγητές των θεμάτων-."

Κβ Φάση Αναπληρωτών ΠΕ70

Νέες προσλήψεις Αναπληρωτών ΠΕ70

Κ Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60

Νέες προσλήψεις Αναπληρωτών ΠΕ60

Έντυπο της ΠΕΑΕ

" Αυτή είναι η επέκταση νέων μορφών ελαστικής εργασίας, όπως οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι, προκειμένου από τη μια να δίνει την πλαστή εντύπωση ότι προσφέρει θέσεις εργασίας και από την άλλη να κρατά τον κόσμο της εκπαίδευσης διασπασμένο με το να ορίζει διαφορετικά και επιφανειακά ανταγωνιστικά συμφέροντα για την κάθε κατηγορία εκπαιδευτικού. ΑΣΕΠίτες, κατηγορία του 40%, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και τριανταμηνίτες κ.ο.κ. αποδεικνύουν το δόγμα του «διαίρει και βασίλευε». "

Δελτίο τύπου της ΠΕΑΕ για το αρθρο 16 της εγκυκλίου αναπληρωτών και ωρομισθίων

Η δε νέα ρύθμιση ορίζει το διορισμό όσων έχουν προυπηρεσία:
«Τουλάχιστον σαράντα (40) μηνών μέχρι 30-06-2008. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί διορίζονται από το σχολικό έτος 2008-2009 και το αργότερο μέχρι και το σχολικό έτος 2012-2013, σε ποσοστό που ορίζεται κατ’ έτος στο 1/5 του συνολικού αριθμού αυτών, κατά προτεραιότητα έναντι όσων συμπλήρωσαν προϋπηρεσία 24 μηνών και έναντι των εγγεγραμμένων στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών (40%) και πέραν των ποσοστών 60% - 40%.»
Σελίδες: 1 ... 582583584585586 ... 601
41 επισκέπτες, 2 χρήστες, 43 συνολικά
pati, marilou1981

Υποστηρίξτε το pde.gr
Ρήσεις

Η εκπαίδευση είναι ένα όπλο, οι συνέπειες του οποίου εξαρτώνται από το ποιος το κρατά στα χέρια του και από το σε ποιον το έχει στραμμένο. - Ιωσήφ Στάλιν (ηγέτης ΕΣΣΔ)

Pde.gr, © 2005 - 2017

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 27871
  • Τελευταία: Titser
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 941148
  • Σύνολο θεμάτων: 16383
  • Σε σύνδεση σήμερα: 167
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 41
Σύνολο: 43

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.201 δευτερόλεπτα. 21 ερωτήματα.