*
Σελίδες: 1 ... 588589590591592 ... 608

Σημαντικές ειδήσεις

Συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στο ΑΠΕ

Και για τη β’ λυκείου, θα έχουμε δυο δίωρα την εβδομάδα, μετά το μάθημα, διδασκαλία ξένης γλώσσας. Που, αν δεν συμπληρώνουν αριθμό στο σχολείο τους, θα πηγαίνουν σε κάποιο γειτονικό σχολείο.

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Αναπληρωτών και Ωρομισθίων


"παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων μέχρι την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008"

Ανοιχτή Επιστολή προς το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, το ΥΠΕΠΘ και το ΑΣΕΠ

..." Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, τη φιλολογία γύρω από τη διαρροή της ύλης του επικείμενου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ, για τον κλάδο των φιλολόγων (ΠΕ02). Κι αυτό γιατί πέρα από το ηθικής, αλλά και αξιοκρατικής τάξης ερώτημα του αδιάβλητου του διαγωνισμού, το οποίο κλονίζεται από τέτοιου είδους περιστατικά, ανακύπτει και το μείζον ερώτημα της επιστημονικής ουσίας του"

Υπόμνημα της ΠΕΑΕ για την ύλη του ΑΣΕΠ

"Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους φορείς την ουσιαστική μείωση της ύλης, καθώς και τον προσδιορισμό της μέσα από τα σχολικά εγχειρίδια."

Ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτρη Πλατή σχετικά με τη διεξαγωγή των Γενικών Εξετάσεων

" Είμαστε, λοιπόν, περίπου στο μέσο προς το τέλος των εξετάσεων. Θυμίζω ότι οι Γενικές Εξετάσεις των Ημερησίων αλλά και των Εσπερινών λήγουν την ερχόμενη Τρίτη. Την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ  λήγουν τα Εσπερινά και την Τρίτη το πρωί τα Ημερήσια Λύκεια. Ευχαριστώ πάρα πολύ."

Δελτίο τύπου της ΠΕΑΕ για την ανακοίνωση της ύλης του επικείμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ

"Έπειτα από τη χθεσινή συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Π.Ε.Α.Ε. με τον κ. Κουτρουμάνο, διευθυντή Γενικής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διοίκησης του ΥΠ.Ε.Π.Θ., εξασφαλίσαμε διαβεβαιώσεις περί επανεξέτασης της ύλης στον κλάδο των φιλολόγων από πλευράς Υπουργείου, στην κατεύθυνση της μείωσης του όγκου της και της αποσαφήνισής της. Μένει φυσικά, να δούμε τις διαβεβαιώσεις να γίνονται πράξη, με γενναίες περικοπές και ορισμό των σχολικών βιβλίων ως των εξεταζόμενων εγχειριδίων."

Εξεταστέα Ύλη για τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Γραφεία, τις Διευθύνσεις και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας


Ανακοινώθηκαν οι Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Γραφεία, τις Διευθύνσεις και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας

Δείτε όλα τα Ονόματα

Δελτίο τύπου της ΠΕΑΕ μετά τη συνάντηση με τον κ. Κουτρουμάνο

..."Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού για το οποίο ενημερωθήκαμε ότι το ΥΠΕΠΘ προσανατολίζεται στα τέλη Νοέμβρη, για τον τρόπο πρόσληψης εκπαιδευτικών στην ΠΔΣ, όπου και διατυπώσαμε το αίτημά μας να γίνονται οι προσλήψεις μέσω ενιαίου πίνακα και όχι μέσω των διευθύνσεων δευτεροβάθμιας και των διευθυντών, προκειμένου να μην αναπτύσσονται πελατειακές σχέσεις, καθώς και για το ζήτημα της έγκαιρης και καθολικής πρόσληψης των αναπληρωτών από την αρχή της χρονιάς... "

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης στα Γραφεία,Διευθύνσεις και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης


Ανακοινώθηκαν οι Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης στα Γραφεία,Διευθύνσεις και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
Δείτε όλα τα Ονόματα

Επιστολή της ΠΕΑΕ στον υπουργό παιδείας σχετικά με το αδιάβλητο του διαγωνισμού Εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ

"Εδώ και κάποιες ημέρες σε εκπαιδευτικά fora κυκλοφορεί η ύλη των φιλολόγων (ΠΕ02) για τον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο και επιβεβαιώνει τις υπόνοιες και τους φόβους μας για διαβλητότητα των εξετάσεων."

Προκήρυξη Θέσης Διευθυντή στο 9/Θ Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Προκήρυξη Θέσης Διευθυντή στο 9/Θ Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Αξιολογικοί Πίνακες ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών


Αξιολογικοί Πίνακες ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αναπληρωτών - ωρομισθίων ζητά η ΠΕΑΕ

«...λόγω της διεξαγωγής των πανελλήνιων εξετάσεων οι διευθύνσεις και τα γραφεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν παραλαμβάνουν τις αιτήσεις των υποψηφίων κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις ώρες που είχαν ανακοινωθεί εξαρχής με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες ...»

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών 2008-2009 σε ΟΕΕΚ

Ανακοινώθηκαν οι Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.)
Δείτε τα ονόματα.

Αποσπάσεις 2008-2009 σε ΟΕΕΚ

Υπογράφτηκαν σήμερα 21/5/2008 οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΟΕΕΚ από τους αρμόδιους του ΥΠΕΠΘ.

Σελίδες: 1 ... 588589590591592 ... 608

Υποστηρίξτε το pde.gr
Ρήσεις

Εκπαίδευση είναι να μαθαίνεις εκείνα που ουδέποτε υποψιαζόσουνα πως αγνοούσες. - Ντάνιελ Μπούρστιν (ιστορικός)

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28033
  • Τελευταία: alexis1980
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 948338
  • Σύνολο θεμάτων: 16516
  • Σε σύνδεση σήμερα: 225
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 22
Επισκέπτες: 187
Σύνολο: 209

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.215 δευτερόλεπτα. 22 ερωτήματα.