0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Δυο ερωτήσεις για απόσπαση εντός πυσδε ειδικών αγωγή.1.Εχω οργανική σε Ενεγυλ.Θα κάνω αποσπάσω εντός πυσδε για τμήμα ένταξης.Ισχυει πάλι ο νόμος που λέει πρέπει να καλυφθούν πρώτα τα σμεαε,άσχετα αν στο συγκεκριμένο τμημα ενταξης δε θέλει να πάει κανείς?2.Αν κάνω αίτηση αποσπασης και δηλωσω μόνο ένα τμήμα ένταξης,στο οποίο παίρνει απόσπαση κάποιος άλλος ,εγώ επιστρέφω στην οργανική μου ή μπαίνω τελευταίος στο πίνακα?
Καλημέρα! Όποιος συνάδελφος γνωρίζει με ακρίβεια ας μου απαντήσει:Εχω μετατεθεί φέτος (2024 -2025) και πήρα οργανική σε σχολείο. Έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση απόσπασης ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ και να την πάρω, κατοχυρώνοντας δικαίωμα αίτησης μετάθεσης την επόμενη χρονιά; Εφόσον είμαι στην ίδια περιοχή δηλαδή, χωρίς να υπηρετήσω στο σχολείο οργανικής αλλά σε άλλο με απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ, είμαι καλυμμένος ως προς το δικαίωμα μετάθεσης; Ή πρέπει οπωσδήποτε να υπηρετήσω μια χρονιά στο σχολείο οργανικής; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ό,τι είπε ο kapoioskapoukapote. Σε ποια Διεύθυνση έχουν γίνει κιόλας οι τοποθετήσεις;;;
Καλησπέρα,θα έχουμε β κύκλο αποσπάσεων από Σεπτέμβριο;ευχαριστω
Καλησπέρα, έχω μια απορία σε σχέση με την απόσπαση εντός πυσδε. Σε περίπτωση 2 συνεχόμενων ετών απόσπασης σε δυσπρόσιτο εντός πυσδε (όποτε το καλοκαίρι κάνω υπηρεσία στην οργανική μου που δεν είναι δυσπρόσιτο σχολείο) ισχύει ο διπλασιασμός μορίων ή όχι; Ευχαριστω.
Καλησπέρα.Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για πειραματικο σχολείο το οποίο όμως είναι εκτός του Νομού που πήρα μετάθεση.Αν με πάρουν στο πειραματικό Γυμνάσιο που επιθυμώ να πάω,θα πρέπει να υπηρετήσω το επόμενο έτος την οργανική μου στο Νομό που πήρα μετάθεση; Ή με το πειραματικό Γυμνάσιο γλυτώνω τον έναν χρόνο υπηρέτησης της οργανικής που είναι υποχρεωτικός με τη μετάθεση.