Σύνολο ψηφοφόρων: 179
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι οι νεώτεροι συνάδελφοι, δηλ. να μην κάνουν οικογένεια; (μιας και αναφέρετε κι αυτή την παράμετρο).
Όπως είναι η κατάσταση ΌΧΙ...και αυτό πριν τις περικοπές συντάξεων που ζουν αρκετούς από εσάς...
Το επιχείρημα είναι απλό: "Να περιμένεις τη σειρά σου, όπως περιμέναμε κι εμείς". Όχι απλώς αντιτίθενται στον γραπτό διαγωνισμό, αλλά ζητούν το ανεκδιήγητο, να μοριοδοτηθεί το έτος κτήσης πτυχίου. Γιατί ως γνωστόν το πτυχίο είναι σαν το κρασί. Όσο παλιώνει, τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτά. Και προς Θεού, δεν είναι καθόλου αντιφατικό το να θεωρούν ότι είναι καλύτεροι σας λόγω της προϋπηρεσίας τους, αλλά να φοβούνται να σας συναγωνιστούν σε ένα γραπτό διαγωνισμό.
τι θέλω και ασχολουμε με τρολ σαν εσένα? έχεις κάνει 100 λογαριασμούς απο την απάντησή σου αυτή σε κρίνουν όλοι
Για να είμαστε ρεαλιστές ο 35-45 που 10 χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά, όχι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκτός κι αν μιλάμε για κάτι δικό του, χωρίς εργοδότη.
είπα αυτό που πιστεύω και βλέπω γύρο μου...προφανώς σου διέφυγαν μισό εκατομμύριο μετανάστες...εντάξει δεν είναι ντροπή να λαμβάνεις την μιση σύνταξη το γονιών σου...ίδιος όταν υπάρχουν οικογενειακές ανάγκες...
Το να περιμενεις τη σειρα σου οπως περιμεναμε κι εμεις..δεν νομιζω οτι ειναι μια σωστη διατυπωση που αφορα το θεμα μας δηλ προτασεις για τον τροπο διορισμου.Το εχω αναφερω και θα το πω και παλι οτι σεβομαι ολους τους συναδελφους που εχουν επιτυχια ασεπ.Απο την αλλη ομως πιστεψε με δεν φταινε σε τιποτα οι συναδελφοι που εδω και 10 χρονια περιμενουν διαγωνισμο ασεπ και διαγωνισμο δεν βλεπουν.Και κατι τελευταιο αν....λεω αν...εκλογες εχουμε.... πει ο υπουργος για οχι για 20000 αλλα για 15000 διορισμους σε ΠΕ-ΔΕ-ΕΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ολων των ειδικοτητων μπορεις εσυ να μου κανεις την κατανομη???
Γνωστός μου, ΠΕ03, χωρίς καμιά επιτυχία ασεπ, με μισό μόριο από ΠΔΣ, στα σαράντα του έγινε τρίτεκνος και δουλεύει δυο χρονάκια τώρα ως αναπληρωτής!! Πρέπει να μονιμοποιηθεί με το σύστημα που προτείνει το συντονιστικό των αναπληρωτών;
40αρης, τρίτεκνος και με προϋπηρεσία; Και βασική ειδικότητα; Πλάκα κάνεις; Έπρεπε ήδη να είχε διοριστεί...