0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βεβαίως έπρεπε να κρατήσουν τα δικαιολογητικά.
Στην αίτηση ΑΣΕΠ, πώς καταχωρούμε σε μήνες την προυπηρεσια? Η Προϋπηρεσία μου είναι σε μήνες και μέρες και με αφήνει στο πεδίο να συμπληρώσω μέχρι τριψήφιο αριθμό. Αν πχ είναι 17 μήνες και 21 μέρες τι γράφω στο κουτί?
17 γραφετε
Αν κάποιοι πιστεύετε ότι απαντώντας τέτοιου είδους ερωτήσεις προσφέρετε στο κοινό καλό λυπάμαι πολύ. Αυτό δεν είναι βοήθεια. Που είναι η εκπαιδευτική συνείδηση συνάδελφοι?
Συνάδελφε, απαντάμε στις ερωτήσεις των συναδέλφων για να αποφευχθούν τυχόν ενστάσεις. Στην περίπτωση αυτή θα καθυστερήσουν οι διορισμοί και μαζί και ο δικός σου.
Επειδή μιλάτε για εκπαιδευτική συνείδηση θα μπορούσατε αν γνωρίζετε να απαντήσετε εσείς στην ερώτηση που έκανα? Γιατί γράφω μόνο 17 και πχ όχι 17,21? Τις μέρες δεν τις υπολογίζουμε?
Γιατί αυτό λέει η προκήρυξη παλικάρι μου. Διάβασε και την προκήρυξη και τον νόμο.
Καταγραφετε στην αιτηση τον ακεραιο αριθμο . Δεκαδικα δεν καταχωρουνται για αυτο γραφετε 17 .
τη διάβασα κύριε μου μπορεί να μην είδα κάτι που λέτε εσείς. Θα μπορούσατε να είσαστε πιο ευγενικός.
Σας ευχαριστώ πολύ.