0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδή, εντάξει!! είπαμε να είμαστε τυπικοί αλλά τούτο δω ξεπερνάει τα όρια!! Λοιπόν άκου καλή μου! Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια νομοθεσία που να πρέπει να διαχωρίζεται η άδεια σε δεκαπέντε και δεκαπέντε... η ΠΛΗΡΩΜΗ της άδειας διαχωρίζεται, όχι η ΧΟΡΗΓΗΣΗ της απ΄το γιατρό...και αν επιμείνει η κυρία των αδειών ζήτα το εγγράφως και με συγκεκριμένη αναφορά στο νόμο που να υποδεικνύει κάτι τέτοιο * ότι δηλαδή η άδεια πρέπει να αναγράφεται απ΄το γιατρό ανά δεκαπέντε μέρες * και πες της επίσης ότι επιφυλάσσεσαι παντός νομίμου δικαιώματος γιατί η σύγχυση που σου προκάλεσε επειδή ΑΥΤΗ δεν ξέρει τη δουλειά της θέτει εσένα σε επισφαλή θέση..... επί του πρακτέου τώρα : πρώτον, το τριπλότυπο που σου έδωσε ο γιατρός και συ το έδωσες στη δδε πρέπει να το πάρεις πίσω - αυτοί στη δδε θα κρατήσουν μια φωτοτυπία για να εκδώσουν την άδεια. Με το τριπλότυπο θα πας στις διοικητικές υπηρεσίες του ικα για να σε πληρώσουν για τις 15 μέρες. Το αποδεικτικό πληρωμής που θα σου δώσει το ικα μαζί με το ΡΟΖ χαρτάκι απ΄το τριπλότυπο θα το πας στη μηχανογράφηση για να σου αφαιρέσουν αυτό το ποσό που πηρες απ΄το ικα και να σου δώσουν το υπόλοιπο ποσό που δικαιούσαι. και πες στην κυρία, η έγκριση της άδειας ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τον τρόπο πληρωμής αυτής από το ικα και τον εργοδότη.... την άδεια θα την πάρεις για 30 μέρες...αν αυτοί τώρα δεν ξέρουν αφαίρεση, το πρόβλημα το έχουν αυτοί και όχι εσύ... επειδή δε, καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς μόνη σου να πας εκεί, πάρε αύριο ένα τηλεφωνάκι την εν λόγω και ευγενικά πες της ότι θα στείλω κάποιον να πάρει το τριπλότυπο γιατί μου το ζητάνε απ΄το ικα , κρατήστε εσείς μια φωτοτυπιούλα να χετε να πορεύεστε και θα σας φέρω τα χαρτιά που μου ζητάτε ( εν ολίγοις δεν είναι ανάγκη να της πεις ακριβώς τι θα κάνεις, απλά ότι το ικα σου ζήτησε το τριπλότυπο). Αν σου πει ότι αυτή πρέπει να κρατήσει το ροζ χαρτάκι πες της ότι το ικα το θέλει και το ροζ για να βάλει σφραγίδες και για το λόγο αυτό να κρατήσει εκείνη μια φωτοτυπία και θα της το φέρεις το ροζ μόλις μπουν οι σφραγίδες....Στο μεταξύ, και επειδή έτσι κερδίζεις και κάποιον χρόνο, αν μπορείς κάνε και αυτό που σου πρότεινε ο jak - και βάλε το γιατρό να γράψει 15 και 15 γιατί η άλλη δεν ξέρει αριθμητική... και αφού τακτοποιήσεις το θέμα, μετά ρίξε και ένα ψυχοθεραπευτικό μπινελίκωμα!!
να σας ρωτήσω κι εγώ.. πήρα 3 ημέρες άδεια αναρρωτική λόγω εγκυμοσύνης. το τριπλότυπο ποιος το κρατάει ? η δ/νση π.ε? κια η πληρωμή γίνεται επίσης από την π.ε.?
Οι ββαθμιες καλα θα κανουν να ελεγχουν ετσι αυστηρα τις μονιμες που παιρνουν ολες ανεξαιρετως επαπειλουμενες χωρις να εχουν προβλημα και τις πληρωνουν και απο πανω κανονικα ολο το μισθο.Εμας δεν μας πληρωνουν,τι ζορι τραβανε λοιπον;Μας πληρωνει το ικα το οποιο και μας δινει την αδεια.
Εγώ έχω πάρει 15 μέρες αναρρωτικη άδεια απο γιατρό του ΙΚΑ και ξέρω ότι γαι μισό μήνα θα πληρωθώ απο το σχολειο.Τώρα πήρα άλλες 20 μέρες άδεια απο την Επιτροπή .Νομίζω ότι απο εδώ και πέρα θα πληρώνομαι απο το ΙΚΑ.Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται η διαδικασία?Πότε πρεπει να καταθέσω τα χαρτιά της Επιτροπής αμέσως μόλις πάρω την άδεια απο την επιτροπή ή αφου περάσουν οι 20 μέρες της άδειας? Σας ευχαριστώ.