0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απάντηση είναι στον προυπολογισμό. Δεν φτάνουν τα χρήματα. Τα έχω υπολογίσει σε προηγούμενο μήνυμα. Μακάρι να γίνουν όλοι.
Ασεπουλα τελικά αποδείχθηκες ένα αξεπέραστο τρολακι... Σε είχαμε πάρει ήδη χαμπάρι εδώ και ένα χρόνο, αλλά τώρα έχουμε και την λήξη της ημερομηνίας που είχες θέσει...Ας ελπισουμε να ειναι έγκυρη η πηγή από την ιστοσελίδα "δικαιολογητικά" και να έχουμε κατανομη (αυτό δεν το αναφέρει στο αρθρο της ιστοσελίδας αλλα συνεπάγεται ως αυτονόητο) και τους οριστικους πινακες της 1ΓΕ τουλάχιστον αυτόν τον μήνα... Τα νεύρα μας είναι σε οριακό σημείο, τουλάχιστον οσοι είμαστε 50-50 για διορισμο...Μας κοροιδευουν από Οκτώβρη μήνα, και ήδη έχει πάει Μάρτιος σχεδόν..
Θέλουν να έχουν εικόνα για τις συνταξιοδοτήσεις πριν τις κατανομες. Αυτό θα ευνοήσει τις μεγάλες ειδικότητες. Για παράδειγμα οι δάσκαλοι θα έχουμε περίπου 2000 ίσως και παραπάνω συνταξιοδοτήσεις. Οπότε τα οργανικά κενα θα αγγίξουν τα 7000. Ότι ενστάσεις και να έχει κάποιος για τον τρόπο υπολογισμού μπροστά σε ένα νούμερο 7000 εκ των πραγμάτων δε γινεται να μη δώσει ένα μεγάλο ποσοστό των προσλήψεων. Το ίδιο θα συμβεί και για 02,03 και 04. Μπροστά στον κίνδυνο ν ανοίξουν τα σχολεία και να έχουν οι μαθητές εικαστικό, μουσικό, γυμναστή , γαλλικής κτλ και να μην έχουν εκπαιδευτικούς των λεγόμενων "κύριων" ειδικοτήτων θα πριμοδοτηθουν σίγουρα οι μεγάλες ειδικότητες. Σας έχω αναφέρει ήδη ότι οι 5 μεγάλες ειδικότητες θα έχουν πάνω από 8000. Το ποσο θα το κρίνουν μεταξύ άλλων και οι συνταξιοδοτήσεις.
Συνάδελφε ο ΠΑΣΑΔ έλεγε 900 ποτε έγιναν 2000? Ειναι τοσο η δικη σου εκτίμηση;Σιγουρα οι συνταξιοδοτήσεις θα παίξουν ενα ρόλο αλλα το οτι ζήτησαν και αριθμο οργανικών θεσεων πιστεύω οτι ειναι μνμ οτι θα ιδρυθούν οργανικές και σίγουρα δεν θα ιδρυθουν οργανικές σε ΠΕ60,70,2,3,4
Σταματήστε να αγιάζετε τις ειδικότητές σας (λες και έχουμε διαγωνισμό ποιος την έχει μεγαλύτερη ''την πετονιά στο καλάμι'')ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΑ
Δεν έχουν τα ίδια όμως. Και δε θα έχουν τα ίδια και σε 1-2 χρόνια. Όποιος και να ήταν στη θέση του υπουργειου αυτό θα έκανε καλά τα ψέματα.
Εγώ νομίζω το 8000+ που είπες είναι λίγο. Θα είναι γύρω στο 10400. Στις υπόλοιπες ειδικότητες θα πάρει από 2 άτομα max.
Ο,τι θες μπορείς να πιστεύεις. Το max των υπολοίπων ειδικοτήτων είναι το 2500. Μη σου φανεί περίεργο αν είναι και 2000.