0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να γίνονταν διορισμοί να έλεγα έχει αξία που μαλωνετε....
Θα γίνουν ...
Στους ΠΕ02 στη 2γε/2019 σίγουρα θα διορίσουν από το ΦΕΚ μέχρι το 2000 και κάτι σειρά. Προωθείται για διορισμό μεταπτυχιακό με θέμα που παίζει κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων.Υπομονή μέχρι να περάσει η δικτατορία των μεταπτυχιακών/ δι(κ)τατορικών και να ξαναζήσουμε μέρες δημοκρατίας στην παιδεία.Δεν τάσσομαι κατά των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, απλώς στον ελληνικό τρόπο καταπάτησης της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητας όταν μας ανεβοκατεβάζουν στους πίνακες, αλλάζοντάς τους συνεχώς. Πλέον διορίζουν τίτλους σπουδών και όχι πρόσωπα.
Τι θες να πεις για τα μεταπτυχιακά και διάφορα; Η πραγματικότητα είναι ότι όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει....Εγώ έλιωσα πριν αρκετά χρόνια να βγάλω και τα δύο. Είμαι σε πανεπιστήμιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να τά χρησιμοποιήσω όπου θέλω.Επίσης, παρατηρώ όσους λένε για διορισμούς με τον νέο νόμο να επικροτούν και να θέλουν το μη άνοιγμα των πινάκων της ειδικής σε μερικούς μήνες... Μάλλον γιατί έχουν πάρει την θέσηΜη σας πω πως λέγεται αυτό ...Υποκρισία και τίποτα άλλο ...
Αρκει να μετρανε μονο ομως οσα σταζουν ιδρωτα ..γιατι εχουμε δει πολλα ..Για επομενους διορισμους οι πινακες πρεπει να ανοιξουν απο την αρχη ..μην πω ξανα για τον γραπτο
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ https://spoudesstivoulgaria.com/2014-05-09-18-28-10.html ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ...Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.Εγγραφή στο Διδακτορικό και έγκριση του Διδακτορικού στη Βουλγαρία 100 % εγγυημένα μέ τους LEADERS.Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών στη Βουλγαρία εφόσον μας ζητηθεί.