0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε βλεπω να λεει κανεις για το "εκτρωμα" Γαβρογλου τωρα...
Δεν θέλω να επεκταθω πολιτικά αλλά οι διορισμοί της ειδικής αγωγής προφανώς πιστώνονται στην προηγούμενη κυβέρνηση, αφού και οι προκηρύξεις βγήκαν στη δική της θητεία. Επίσης, ο σχεδιασμός των 10500 διορισμών στη γενική ανήκει στην προηγούμενη κυβέρνηση. Ωστόσο, για την γενική παιδεία η τωρινή κυβέρνηση έτρεξε τις προκηρύξεις απο την αρχη και άρα (σωστά) θα πιστωθεί πολιτικά τους διορισμούς.
Οι διορισμοί πριν δυο χρόνια , ήταν καθαρά πολιτική απόφαση, από τους (Ι)σπανού(ς) της Θεσσαλονίκης μέχρι και το πανεπιστήμιο στην Χριστοφορική Κόρινθο. Ο Νοών, Νοείτω. Για τους υπόλοιπους ούτε ένας διορισμός.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πώς οι πιέσεις από συλλόγους αναπληρωτών που δέχτηκαν και οι τότε και οι τωρινοί θα οδηγήσουν στους διορισμούς.Κανείς από τους δύο δεν ήθελε πραγματικά να γίνουν διορισμοί.Ότι έγινε το χρωστάμε σε συναδέλφους που έτρεξαν και τρέχουν.
Πολύ σωστά. Αν δε θέλει, δε θα κάνει διορισμούς. Πολιτική βούληση γάρ. Ας μην το ξεχνούν οι συνάδελφοι. Άλλωστε όταν γίνουν, "πέντε" άνθρωποι θα βολευτούν με οποιοδήποτε τρόπο και αν έχουν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα μόρια. Για τους υπόλοιπους συναδέλφους είναι αδιάφορο.
Καλημέρα, ειλικρινά δεν σε κατανοώ. Έχεις μένος που θα γίνουν οι διορισμοί. Αν θα γίνουν και επιμένεις...Ούτε εγώ έχω όφελος αν γίνουν, αλλά τί να κάνουμε; Θα γίνουν. Και η πολιτική βούληση υπάρχει και διάθεση. Ακόμα και αν αυτό μεταφράζεται σε ψήφους και πολιτικές σκοπιμότητες. Και φτάνει πια πως αδικήθηκαν οι του Ασεπ/ Όσοι Ασεπίτες ξέρω, που έτρεχαν στα δυσπρόσιτα, είναι ψηλά στον πίνακα και διορίζονται. Έχουν τόσα χρόνια προϋπηρεσίας που δύσκολα τους πετάς έξω. Βέβαια κάποιοι έχασαν τα μόρια από τον προηγούμενο Ασεπ. Ναι αυτοί ας προσφύγουν και όσοι άλλοι αδικούνται. Λογικό και θεμιτό. Αλλά φτάνει η χαιρεκακία που κάποιοι διορίζονται μετά από τόσα χρόνια. Κουράστηκα το δηλητήριο του κάθε εκπαιδευτικού που δεν ανήκει στους διορισθέντες. Φτάνει. Απορώ οι διαχειριστές τι κάνουν. Έλεος. Τα ίδια και τα ίδια.Δεν κατάλαβες κάτι; Δεν γίνεται στη ζωή να έχουμε ο,τι θέλουμε. Νόμος.Ακόμα και αν έχεις δίκιο ότι ο υπάρχων νόμος ευνοεί κάποιους αυτό δεν γινόταν και με το 30μηνο ή την ΠΔΣ και πολλά άλλα; οεεεοοοο !!! Κανένα σύστημα δεν είναι δίχως να μπάζει. Οι λόγοι είναι γνωστοί.