0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με 13 ένσημα αν θυμάμαι καλά δεν δικαιούσαι επιδότηση. Βέβαια για σιγουριά ρώτα στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου. Δεν μπορούν μία μέρα να την μαζέψουν; Να απλώθεί αυτό το τρίωρο σε τρεις άλλες ημέρες που θα εργαστείς έτσι κι αλλιώς;
Το όριο είναι 12 ένσημα το μήνα. Άρα δε μπορείς να κάνεις σποραδική απασχόληση και να΄χεις 13 ένσημα τον Ιούλιο.Έχω δουλέψει σε φροντιστήριο στο παρελθόν και πολλές φορές γινόταν λάθος και μου έβαζαν κανένα ένσημο λιγότερο. Μπορείς να ζητήσεις από το φροντιστήριο να σου δηλώσει 12 ένσημα...κανείς δε θα το προσέξει!Ο άλλος τρόπος είναι να χάσεις νόμιμα το ένσημο επειδή δε θα πας να κάνεις μάθημα! Ευκαιρία για θάλασσα! Προφανώς δεν έχει αργία ο Ιούλιος (τοπικός πολιούχος μάλλον δε σε σώζει) άρα θα θυμηθείς πώς είναι η κοπάνα!
Πάρε τηλέφωνο, αλλά δε νομίζω ότι θα βρεις λύση γιατί δε θα δεχτούν να κάνεις σποραδική έχοντας 13 ένσημα.Η μόνη λύση είναι να συνεννοηθείς με το φροντιστήριο να δώσετε 12 μέρες στο έγγραφο που συμπληρώνετε...Αν πάλι δεν τους ενδιαφέρουν οι μέρες εργασίας, αλλά αφαιρούν μόνο τις αποδοχές και σου δίνουν ό,τι περισσεύει από το επίδομα, τότε ίσως αυτό να σε βγάλει από το αδιέξοδο.
ΠΡΟΣΟΧΗ!Τα 12 ενσημα αναφερονται στον μηνα επιδοτησης απο τον ΟΑΕΔ και οχι ιουνιο Ιουλιο κλπ.Ειναι σιγουρο.Απλα τις εργασιμες μερες δεν παιρνεις επιδομα.Ο μηνας επιδοτησης μπορει να ειναι π.χ. απο 2 ιουνιου εως 2 Ιουλιου
Παλιά θυμάμαι συμπλήρωνα ένα χαρτί με τις ημέρες ακριβώς και έλεγε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάμε τις 12 μέρες το μήνα...πέρυσι δε μας ζήτησαν αυτό γιατί όπως έλεγαν δεν κάνουμε πια σποραδική αλλά μερική απασχόληση και ζήτησαν μόνο τη σύμβαση και ένα εκκαθαριστικό αποδοχών...