0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρόμοια και η απάντηση στη δική μου ένσταση, επίσης με αναφορά στην "επέλευση μελλοντικού και αβέβαιου γεγονότος"! Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι κάποιος είχε συμπληρώσει 2ετία στις 19/7, δίχως όμως να έχει αξιολογηθεί (υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις και διάφοροι συνάδελφοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο καθεστώς του δόκιμου, μολονότι διορίστηκαν πριν από 3 χρόνια). Εκείνος ο συνάδελφος θα είχε δικαίωμα απόσπασης στα ΣΔΕ;
...έχει κανείς μονιμοποιηθεί από τους διορισμούς του 2020 άραγε; ρωτάω ειλικρινά . ...
Όχι (από όσο γνωρίζω φυσικά)
Όπως πάνε οι ρυθμοί, για να είμαστε εντός του θέματος, και οι αποσπάσεις στα ΣΔΕ του 2024 θα βρουν τους νεοδιόριστους του 2021 ως "δόκιμους"..
όπως και να έχει δεν θα σας εμποδίσει αυτό με την παρέλευση της διετίας του χρόνου να σας δώσουν απόσπαση
Κάπου διάβασα ότι αιτήσεις για απόσπαση στα ΣΔΕ δεν μπορούν να κάνουν όσοι δεν έχουν μονιμοποίηση.
Η απόρριψη των ενστάσεων όσων νεοδιόριστων αποκλείστηκαν από τις αποσπάσεις έγραφε σαν αιτιολογία ότι κατά την περίοδο υποβολής αιτήσεων απόσπασης στα ΣΔΕ διένυαν τη δοκιμαστική περίοδο της διετίας. Κατά τη γνώμη μου αυτό μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία από το δεν ήταν μόνιμοι.
αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τη ροή των σχολίων λίγο παραπάνω θα δεις ότι ο τρόπος που διαχειρίζεται η υπηρεσία το θέμα είναι κάπως ... (εν τάχει σύνοψη : παλιά η διετία ήταν προαπαιτούμενο , γιατί γινόταν απευθείας μονιμοποίηση, και υποθέτω γι' αυτό τον λόγο ήταν έτσι συνταγμένη και η πρόσκληση, τώρα ο μόνιμος έχει άλλες προϋποθέσεις (εκεί έπρεπε να το σκεφτούν τι θέλουν στην υπηρεσία), στους δε πίνακες - άσε τις απαντήσεις στις ενστάσεις, άλλο κεφάλαιο - αναφέρουν με κεφαλαία στην απόρριψη "δόκιμος", ωστόσο εγώ βλέπω και στην απόφαση τελικά άτομα που έχω την εντύπωση ότι το υπαιθα δεν θεωρεί μόνιμους ακόμα, αν τους θεωρεί η υπηρεσία καλώς. μπορεί να κάνω λάθος, αν ήμουν υποψήφια-ος , θα το έψαχνα και θα επανερχόμουν στην υπηρεσία, να καταλάβω . το θέμα μου είναι να υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη προς όλους. να μην ξαναγράψουμε κι εδώ αυτό που σχολιάσαμε και με τον Lasid σε άλλο θέμα : ότι αφού διετία ήθελαν , 1/9 και οι απορριφθέντες τη συμπληρώνουν την ημέρα της ανάληψης και δεν είναι "αβέβαιο γεγονός" που αναφέρουν σε ένσταση που ευγενικά κοινοποίησε εδώ απορριφθείς ! ο χρόνος θα κυλήσει όπως και να έχει)
Δλδ για να καταλάβω, υπάρχουν δόκιμοι που απορρίφθηκαν κ δόκιμοι που αποσπάστηκαν;