0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί δεν είναι διορισμένοι. Αυτό για τους διπλοθεσιτες νομιζω ισχυει για τους διορισμενους.Οσον αφορα τη συμπληρωση σε ΙΕΚ κτλ ειναι θεμα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.Επισης να ξερετε οτι ο αναπληρωτης μπορει να παρει αδεια ασκησης ιδ. εργου για οσες ωρες θελει, τον κοφτη των 10 ωρων τον εβαλε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.
Τα ονόματα δεν δημοσιεύονται.
καλημέρα. πιστεύεται ότι αξίζει να κάνει κάποιος αίτηση, χωρίς να έχει διδακτική εμπειρία? Υπάρχει πιθανότητα για πρόσληψη? Έχω ετοιμάσει τα χαρτιά μου αλλά δεν τα στέλνω. Μετά από αιτήσεις στο υπουργείο παιδείας και τον οαεδ που δεν είχα αποτέλεσμα, έχω απογοητευτεί!
Kαλημέρα και καλώς ήρθες στο forum. Αιτήσεις να κάνεις πάντα, να μην απογοητεύεσαι. Κανείς δεν είχε εμπειρία όταν ξεκίνησε, απλά θέλει θάρρος, υπομονή και επιμονή. Κάνε τους στόχους σου συγκεκριμένους, να ξέρεις πού στοχεύεις δηλαδή, και παράλληλα εμπλούτισε τις γνώσεις σου ή ρίσκαρε να δηλώσεις κάπου πιο μακριά από το σπίτι σου. Αν δεν έχεις οικογένεια μπορείς να το κάνεις, με κάποια οικονομική επιβάρυνση πάντα...Και να ξέρεις ότι τα ΣΔΕ και τα ΙΕΚ αργούν πολύ να πληρώσουν...!
εχουν περαστει μεχρι και τον απριλιο