0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Όσοι τελειώνουμε Ιανουάριο ή Ιούνιο το καταθέτουμε εντός του 2016!γτ λοιπόν να πιάνει κ μας?
Κι εγώ την ίδια απορία έχω!!
Γεια σας παιδιά! Εγώ πήρα τηλέφωνο στα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα και μου είπαν πως δεν είναι απόφαση, αλλά εισήγηση και πως αν ισχύσει τελικά, θ΄αφορά αυτούς που θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο του 2016.
Στην απόφαση του ΙΕΠ αφαιρέθηκε το κομματι που έλεγε ότι οτι η πρακτική πρεπει να γίνει στην χώρα αποκτησης του πτυχίου.Αυτό όμως παιδιά κρυβει μια μεγαλη παγίδα της αναγνωρισης απο τον ΔΟΑΤΑΠ .Απαραιτητη προυπόθεση για να αναγνωριζεται ενα πτυχίο είναι όλες οι ECTS να εχουν γίνει στην χώρα του Πανεπιστημίου.Αν τώρα οι 20 ECTS της πρακτικής γίνουν στην Ελλαδα ο ΔΟΑΤΑΠ ,μπορεί, να εχει πρόβλημα.Αυτος μαλιστα ειναι ο προβληματισμός του Κουρμπετη(το αναφέρει μαλιστα 2 φόρες) γι αυτο και αυτός εισηγηθηκε η πρακτική να γίνεται στην χώρα του Πανεπιστημίου.Πρεπει με καθε τόπο να πιεσουμε η αποφαση να μην ισχύει για αυτούς που έχουν ξεκινήσει...
Είναι σίγουρο αυτό?
Το ιδιο πρόβλημα αντιμετωπιζει και οποιος θελει να ξεκινησει τωρα το φεβρουαριο με τηνπρακτικη,σωστα;
Εγώ ξεκινάω το Φεβρουάριο κι επειδή αγχώθηκα, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως θα ισχύσει για αυτούς που θα ξεκινήσουν Σεπτέμβριο του 2016.