Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί => Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ => Μήνυμα ξεκίνησε από: mat στις Ιανουαρίου 31, 2007, 12:04:40 pm

Τίτλος: Επείγον- Μια σημαντική διαπίστωση για τα θέματα των παιδαγωγικών
Αποστολή από: mat στις Ιανουαρίου 31, 2007, 12:04:40 pm
Eχω μια επείγουσα ερώτηση προς όλους όσους έδιναν το ΣΚ στον ΑΣΕΠ την Κυριακή και μάλιστα τις ειδικότητες ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ13 η οποία προκύπτει από τη διαπίστωση ότι:
Σε δύο από τις ερωτήσεις της ενότητας Παιδαγωγικά-Γενική Διδακτική δόθηκαν διευκρινήσεις τουλάχιστον στο δικό μου εξεταστικό κέντρο που έδιναν οι Κοινωνιολόγοι με μεγάλη καθυστέρηση. Στην μια ερώτηση έδωσαν διευκρίνηση λίγο πριν λήξη η μια ώρα που απαιτείται να περάσει για να αποχωρήσουν οι πρώτοι και η άλλη διευκρίνηση αφού είχε περάσει η πρώτη ώρα. Η δεύτερη διευκρίνηση αφορούσε την ερώτηση νο 29 που προστέθηκε ένα πολύ σημαντικό και το οποίο άλλαζε τελείως το νόημα της ερώτησης.
Ρωτάω λοιπόν μήπως θα πρέπει να γίνει κάτι γιατι όπως ξέρετε αν κάποιος είχε ήδη σημειώσει την απάντηση του στο ειδικό φύλλο μετά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα... ???
Τίτλος: Απ: Επείγον- Μια σημαντική διαπίστωση για τα θέματα των παιδαγωγικών
Αποστολή από: mat στις Ιανουαρίου 31, 2007, 12:18:04 pm
Υπόψη ότι στις ειδικότητες των Φυσικών και Γεωλόγων ακυρώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού δύο ερωτήσεις οι 47 και 79 γιατι ήταν όμοιες.
δείτε ]http://www.asep.gr/10P_2006/THEMATA_10P_2006.htm (http://www.asep.gr/10P_2006/THEMATA_10P_2006.htm[/color)
kai ]http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=102&cm_prdid=3032 (http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=102&cm_prdid=3032[/color)
Τίτλος: Απ: Επείγον- Μια σημαντική διαπίστωση για τα θέματα των παιδαγωγικών
Αποστολή από: nebula στις Ιανουαρίου 31, 2007, 02:45:47 pm
Γι' αυτούς που ήδη είχαν απαντήσει στο απαντητικό φύλλο, πριν ακόμα δοθούν οι διευκρινήσεις, η υπεύθυνη είπε απλά να κυκλώσουν την επιλογή τους. Στην δική μου αίθουσα δεν υπήρχε κάποιος που να τα είχε ήδη συμπληρώσει, οπότε δεν ξέρω αν κράτησαν ονόματα όσων θα κύκλωναν την απάντηση.

Ο Θεός και η ψυχή τους πάντως είναι... μα είναι δυνατόν να μην ελέγχουν τα ερωτήματα προτού σταλούν; Ημαρτον...
Τίτλος: Απ: Επείγον- Μια σημαντική διαπίστωση για τα θέματα των παιδαγωγικών
Αποστολή από: euler στις Ιανουαρίου 31, 2007, 03:09:00 pm
 
  Επειδή ήμουν στην επιτροπή του ΑΣΕΠ στο σχολείο μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση πράγματι το και άλλαζε το νόημα της ερώτησης, ωστόσο η σωστή απάντηση παρέμενε η ίδια (κατά τη γνώμη μου). Τέλος πάντων η διευκρίνηση που ήρθε και ανακοινώθηκε προφορικά έλεγε αν έχεις αλλάξει γνώμη μπορείς να μαυρίσεις και δεύτερη απάντηση την οποία μάλιστα θα κυκλώσεις.
   Εδώ όμως θέλει προσοχή, σου δίνει αυτό το δικαίωμα (της δεύτερης επιλογής δηλαδή) μόνο σε όσες ερωτήσεις για τις οποίες ήρθε διευκρίνηση , δηλαδή στις 2 που λέτε. Στις υπόλοιπες αν άλλαξεις γνώμη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τουλάχιστον έτσι έλεγε η διευκρίνηση.
   Επίσης όταν λέμε να κυκλώσεις την επιλογή σου εννοείται ότι τη μαυρίζεις κιόλας έτσι? Δεν ξέρω αν αυτό το πιάνει το scanner ή θα το διορθώσουν με το χέρι.

Προς nebula:
   τι εννοείς να κράτησαν ονόματα? το όνομα σου δε φαίνεται πουθενά στο γραπτό.
Τίτλος: Απ: Επείγον- Μια σημαντική διαπίστωση για τα θέματα των παιδαγωγικών
Αποστολή από: nebula στις Ιανουαρίου 31, 2007, 08:16:34 pm
Συγγνώμη λάθος μου, τώρα διάβαζα την απάντησή μου και είναι παράλογη αφού καλύπτονται τα ονόματα...
Τίτλος: Απ: Επείγον- Μια σημαντική διαπίστωση για τα θέματα των παιδαγωγικών
Αποστολή από: mat στις Ιανουαρίου 31, 2007, 09:08:27 pm
οι δικοί μας επιτηρητές δεν έδωσαν καμια οδηγία για αυτούς που είχαν ήδη συμπληρώσει το απαντητικό φύλλο. Την επισήμανση την έκανα γιατί νομίζω ότι το σωστό είναι να ακυρωθούν οι ερωτήσεις. Νομίζω ότι τα κυκλακια κτλ δεν λένε τίποτα αν πράγματι το φύλλο περνάει από σκάνερ.
Προσωπικά επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω και ξέρω τι μπορεί να γίνει άφησα την συμπλήρωση του απαντητικού φύλλου για το τέλος. Όμως δεν είναι προσωπικό το ζήτημα έτσι δεν είναι?