Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη => Εργασιακά => Αναπληρωτές => Μήνυμα ξεκίνησε από: lloullou στις Απριλίου 26, 2009, 12:58:28 pm
-
Γειά σας και χρόνια πολλά!
Είμαι ωρομίσθια εκπαιδευτικός ΠΕ07 και η ερώτησή μου είναι σε περίπτωση επαπειλούμενης κύησης τι άδεια δικαούμαστε? σαν ωρομίσθιοι ξέρω πως δικαιούμαστε 15 μέρες αναρρωτική όλο τον χρόνο. η αναρρωτική μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση επαπειλούμενης κύησης, ή είναι άλλη η άδεια για την επαπειλούμενη? και τέλος, χρειάζομαι χαρτί από ΙΚΑ ή δημόσιο νοσοκομείο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Δυστυχώς για τους ωρομίσθιους δεν υπάρχει άλλη άδεια από αυτή που αναφέρεις. Απλά τις δεκαπέντε ημέρες τις πληρώνεσαι ενώ μπορείς να πάρεις όση άδεια χρειάζεσαι χωρίς όμως να πληρώνεσαι, ενώ έχω την εντύπωση ότι παίρνεις την προϋπηρεσία σου. Αυτό όμως το τελευταίο να το ρωτήσεις για σίγουρα.