Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί => Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ => Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων => Μήνυμα ξεκίνησε από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 04, 2009, 10:41:33 pm

Τίτλος: Διευκρίνιση
Αποστολή από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 04, 2009, 10:41:33 pm
Γεια σας

Επειδή είμαι καινούργια θα ήθελα να μου διευκρινίσετε το εξής: Όταν λέτε ότι η βάση για τους αναπληρωτές είναι 20 περίπου μόρια εννοείται ότι τα 20 μόρια αφορούν μόνο στο γραπτό βαθμό του ΑΣΕΠ (δηλ να έχω γράψει ΚΠ γύρω στο 75) ή μήπως τα 20 μόρια προκύπτουν από τη γραπτή εξέταση, το ½ του προηγούμενου ΑΣΕΠ & την προϋπηρεσία; Εγώ έχω 14 μόρια από αυτόν τον ΑΣΕΠ, 5 από τον προηγούμενο & 4 από προϋπηρεσία, δηλ. σύνολο 23. Μπορώ να ελπίζω για αναπληρώτρια; Ευχαριστώ.
Τίτλος: Απ: Διευκρίνιση
Αποστολή από: ypernouli στις Ιουλίου 04, 2009, 10:51:40 pm

Και βέβαια μπορείς να ελπίζεις!!! εχεις 23 μόρια... θα είσαι σίγουρα   ;):)
Τίτλος: Απ: Διευκρίνιση
Αποστολή από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 04, 2009, 11:35:03 pm
Ευχαριστώ ypernouli. Μηπως γνωρίζεις και ποια μόρια προσμετρούν για τον υπολογισμό της βάσης;
Τίτλος: Απ: Διευκρίνιση
Αποστολή από: ypernouli στις Ιουλίου 04, 2009, 11:41:13 pm

Τι εννοείς ποιά μόρια προσμετρούν για τον υπολογισμό της βάσης??
Τίτλος: Απ: Διευκρίνιση
Αποστολή από: syrrahm στις Ιουλίου 04, 2009, 11:49:02 pm
Γεια σας

Επειδή είμαι καινούργια θα ήθελα να μου διευκρινίσετε το εξής: Όταν λέτε ότι η βάση για τους αναπληρωτές είναι 20 περίπου μόρια εννοείται ότι τα 20 μόρια αφορούν μόνο στο γραπτό βαθμό του ΑΣΕΠ (δηλ να έχω γράψει ΚΠ γύρω στο 75) ή μήπως τα 20 μόρια προκύπτουν από τη γραπτή εξέταση, το ½ του προηγούμενου ΑΣΕΠ & την προϋπηρεσία; Εγώ έχω 14 μόρια από αυτόν τον ΑΣΕΠ, 5 από τον προηγούμενο & 4 από προϋπηρεσία, δηλ. σύνολο 23.

Και τα δύο μπορούν να ισχύουν, εξαρτάται από το πώς μάζεψε αυτά τα μόρια ο τελευταίος αναπληρωτής.
Αν η βάση είναι π.χ. 20 μόρια , μπορεί αυτά τα μόρια να προέρχονται είτε μόνο από τον γραπτό βαθμό στον ΑΣΕΠ μειον 55 (στο παράδειγμά σου 75-55=20), είτε από άθροισμα μορίων από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ ( τα μόρια του προτελευταίου ΑΣΕΠ  προσμετρώνται στο μισό) είτε τέλος από το άθροισμα μορίων από τους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ και προϋπηρεσίας.
Τίτλος: Απ: Διευκρίνιση
Αποστολή από: ypernouli στις Ιουλίου 04, 2009, 11:57:22 pm

αααα...τώρα κατάλαβα την ερώτηση. Με τη λογική, λοιπόν, αποκλείεται να είναι αναπληρωτής κάποιος με μόρια από το φετινό ασεπ και μόνο, γιατί το ανώτατο που θα μπορούσε να πάρει θα ήταν 18 κ κάτι μόρια (παραπάνω από αυτα θα ήταν διοριστέος).


Τίτλος: Απ: Διευκρίνιση
Αποστολή από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 04, 2009, 11:59:21 pm
Αυτό ακριβώς εννοώ, Είστε πολύ σαφής. Ευχαριστώ