Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί => Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ => Κλάδος ΠΕ70 Δασκάλων => Μήνυμα ξεκίνησε από: katpat στις Ιουλίου 22, 2009, 04:33:44 am

Τίτλος: Αναπληρωτές με μηδενική προϋπηρεσία - ΠΕ70
Αποστολή από: katpat στις Ιουλίου 22, 2009, 04:33:44 am
Γεια σας παιδιά! Γνωρίζει κάποιος πόσους αναπληρωτές με μηδενική προϋπηρεσία κάλεσαν πέρυσι??? Εγώ είμαι ΠΕ70 και έχω περίπου τη θέση 280 στο πίνακα αναπληρωτών με μηδενική προϋπηρεσία , πιστεύετε πως θα με καλέσουν φέτος???
Τίτλος: Απ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ
Αποστολή από: help!!!! στις Ιουλίου 22, 2009, 07:08:14 am
Γεια σας παιδιά! Γνωρίζει κάποιος πόσους αναπληρωτές με μηδενική προϋπηρεσία κάλεσαν πέρυσι??? Εγώ είμαι ΠΕ70 και έχω περίπου τη θέση 280 στο πίνακα αναπληρωτών με μηδενική προϋπηρεσία , πιστεύετε πως θα με καλέσουν φέτος???
η αν ξέρει κάποιος πόσους πήραν συνολικά μόνιμους και αναπληρωτές .
Τίτλος: Απ: Αναπληρωτές με μηδενική προϋπηρεσία - ΠΕ70
Αποστολή από: Ελένη_ στις Ιουλίου 22, 2009, 09:57:47 am
Katpat αν τα έβαλες όλα στην αίτηση θα σε πάρουν. Ίσως όχι με την πρώτη φάση, αλλά θα σε πάρουν. Αλλά και όλα να μην τα έβαλες πάλι θα σε πάρουν νομίζω. Έκτος κι αν έβαλες μόνο κάτι νομους (Μαγνησια,Λαρισα,Τρικαλα,Καρδίτσα) που δεν παίρνουν ποτέ αναπληρωτές...

Help φαντάζομαι για τους περσινους θα ρωτάς. Μπες στο υπουργείο στους διορισμους και έχει αναλυτικά όλες τις φάσεις των αναπλητωτων και προσθεσε τους για να δεις πόσοι είναι. Όσο για τους διορισθέντες είναι πιο ευκολο, γιατί είναι όλοι σε ένα πίνακα.

Τίτλος: Απ: Αναπληρωτές με μηδενική προϋπηρεσία - ΠΕ70
Αποστολή από: Marakismou στις Ιουλίου 22, 2009, 04:21:44 pm
Πέρυσι οι διορισμοί ήταν περισσότεροι απ'οσοι θα είναι φέτος. Ήταν περίπου 2100 ενώ φέτος θα είναι 1700.
Και μέχρι και την δ' φάση είχαν καλέσει 3000 αναπληρωτές! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε λοιπόν! Καλή τοποθέτηση!  8) 8) 8)
Τίτλος: Απ: Αναπληρωτές με μηδενική προϋπηρεσία - ΠΕ70
Αποστολή από: help!!!! στις Ιουλίου 30, 2009, 10:02:45 am
καλημέρα . φέτος έκανα αίτηση με μηδενική προυπηρεσία.για πρώτη φορά. το 2008-09 δούλεψα ολόκληρη χρονιά σε ιδιωτικό .
τα μόρια αυτά θα παίξουν ρόλο αν του χρόνου κανω αίτηση για μόνιμο διορισμό?
Τίτλος: Απ: Αναπληρωτές με μηδενική προϋπηρεσία - ΠΕ70
Αποστολή από: hobbit στις Ιουλίου 30, 2009, 10:32:43 am
Τα μόρια από προϋπηρεσία σε ιδιωτικό σχολείο δε μετράνε ούτε στον πίνακα αναπληρωτών ούτε στον πίνακα διορισμού. Θα μετρήσουν όμως για μετάθεση αφού διοριστείς. Επίσης, μετράνε στη σύνταξη και στη μισθολογική σου εξέλιξη, γι'αυτό να ζητήσεις βεβαίωση προϋπηρεσίας από το γραφείο όπου ανήκει το σχολείο που δούλεψες αν δε στην έχουν ήδη δώσει.