Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί => Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ => Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών => Μήνυμα ξεκίνησε από: gkosmop στις Ιουλίου 23, 2009, 12:24:59 am
-
Χαίρετε!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που βρίσκεται στον πίνακα των αναπληρωτών να κάνει αιτηση και να δώσει εξετάσεις για να διδάξει σε νηπιαγωγείο του εξωτερικού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Από όσο ξέρω για να κάνεις αίτηση για να δουλέψεις σε ελληνικό σχολείο του εξωτερικού θα πρέπει να είσαι μόνιμος με υπηρεσία τουλάχιστον δύο χρόνια.
-
ευχαριστώ πολύ!
-
Η αδερφή μου είναι με μετάθεση στο Λονδίνο νηπιαγωγός.Πρέπει να έχεις 2 χρόνια διορισμένη και όχι αναπληρώτρια.
-
Η αδερφή μου είναι με μετάθεση στο Λονδίνο νηπιαγωγός.Πρέπει να έχεις 2 χρόνια διορισμένη και όχι αναπληρώτρια.
Μάλλον απόσπαση εννοείς. Σε 3 ή 5 χρόνια θα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα.
-
Ναι έχεις δίκιο
-
και πόσο πληρώνεται? αν επιτρέπεται κιόλας????
-
Παίρνει 1400 λίρες συν τον μισθό τον ελληνικό
-
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... είναι πολύ καλά τα λεφτά πάντως.. μπορεί να το σκεφτώ και εγώ για το μέλλον
-
Είναι γενικά μεγάλη εμπειρία.Όχι μόνο επαγγελματική.Και γω το σκέφτομαι αλλά θα έχω δικαίωμα αίτησης μετά από 5 χρόνια!!!! >:( >:( >:(
-
και εγώ είμαι σίγουρη ότι πρέπει να διοριστείς μόνιμη πρώτα για να κάνεις αίτηση για το εξωτερικό. η μόνη εξαίρεση αποτελεί η Κύπρος όπου υπάρχει πίνακας και σε διορίζουν με σειρά προτερεότητας . όμως ο πίνακας έχει μπλοκάρει διότι αποφάσισαν να αναγνωρίσουν όλες τις απόφοιτες των ιδιωτικών κολλεγίων. πάντως ο μισθός θα σε ικανοποιούσε. εγώ στον τέταρτο χρόνο υπηρεσίας έπαιρνα 2000 ευρώ καθαρά.
-
πού μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για αναπληρώτριες στην Κυπρο?
-
http://www.eey.gov.cy/
-
www.eey.gov.cy εκεί ισχύει ακόμη ένας κατάλογος κάτι σαν επετηρίδα. αν θες περισσότερες πληροφορίες πέσμου . δεν διορίζεσαι αναπληρώτρια αλλά με χρονιαία σύμβαση από 1.09. μέχρι 31.08 του επόμενου χρόνου και φυσικά όπως προανέφερα πληρώνεσαι και για τους 12 μήνες και μάλιστα πολύ καλά.
-
Να ρωτησω κατι?
μετραει σαν προυπηρεσια?
-
Να ρωτησω κατι?
μετραει σαν προυπηρεσια?
αφου ειναι χωρα της ευρωπαικης ενωσης αναγνωριζεται κανονικα η προυπηρεσια
-
να σε ρωτησω κατι αλλο tess μιας που δουλευες στην κυπρο, αν καταλαβα καλα, και ξερεις την κατασταση εκει. οντως εχει ¨"μπουκωσει" το συστημα και εκει? υπαρχουν κλαδοι που ειναι πιο ευκολα οπως π.χ .εδω σε μας με τους δασκαλους?
-
Ευχαριστώ πολύ πολυ!!!!
-
Εγώ εχω στείλει ήδη τα χαρτιά μου στη Κύπρο, πότε θα μπορώ να δω αν υπάρχει το ονόμα μου στον πίνακα; Γενικότερα εκεί γίνονται πιο ευκολα οι διορισμοί από ότι εδώ;
-
Η επετηρίδα βγαίνει κάθε Φλεβάρη.
-
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!
-
να υποθεσω οτι για την Κυπρο δε χρειαζεται να περασει κανεις απο ασεπ; και ποσος καιρος πρεπει να περασει για να σε καλεσουν;
-
Προς evi 06
δυστυχώς το σύστημα μπούκωσε για τις νηπιαγωγούς . το 2003 που εγώ και κάποιες άλλες κοπέλες από Ελλάδα είχαμε κάνει τα χαρτιά μας υπήρχαν 300 άτομα στον κατάλογο των διοριστέων και όλοι δουλέυαμε με χρονιαία σύμβαση. τώρα ο κατάλογος πήγε στα 1500 άτομα γιατί η κυπριακή κυβέρνηση είχε τη φοβερή ιδέα!!!!! να αναγνωρίσει τα πτυχία των ιδιωτικών κολλεγίων ώς πτυχία ιδιωτικών Πανεπιστημίων και άρα ισάξια με τα κρατικά Πανεπιστήμια. έτσι αυτή τη στιγμή μπλόκαρε στην ουσία ο κατάλογος των νηπιαγωγών αλλά και των δασκάλων, επίσης απ' ότι ξέρω και οι φιλόλογοι είναι πολλοί, γυμναστές μαθηματικοί. κάτι γίνεται με τους δασκάλους ειδικής εκπαίδευσης, ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και δασκάλους κάποιων ξένων γλωσσών.
-
ευχαριστω tess. αγγλικης ειμαι ειχα ριξει μια ματια στο site και στους καταλογους εκει και ειδα οτι στον κλαδο μου ειναι περιπου 1500 ατομα. οποτε τζιφος ;D