Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί => Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ => Κλάδος ΠΕ04 Φυσικών, Χημικών, => Μήνυμα ξεκίνησε από: droopy στις Οκτωβρίου 23, 2009, 05:14:38 pm
-
Γεια σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον κλάδο μας, θα γράφεται εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα μαθήματα δίνουμε τελικά στον ΑΣΕΠ; Ο επόμενος διαγωνισμός πότε θα γίνει; Θα δώσουμε και τεστ δεξιοτήτων; Ο Παπανδρέου είχε δεσμευτεί προεκλογικά πως θα κάνει ολοήμερα γυμνάσια.
-
θελω να διαγραφω απο την εεχ επειγοντως........μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να το κανω?
-
Νομίζω ότι είσαι υποχρεωτικά γραμένος στην ΕΕΧ για να έχεις άδεια άσκησης επαγγέλματος. Επειδή δεν έχω πολύ καιρό που αποφοίτησα, γιατί είναι όλοι δυσαρεστημενοι? Για να αρχισω να παιρνω μια ιδεα τι με περιμενει..
-
Γεια σας! Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν κάποιος συνάδελφος χημικός έχει δοκιμάσει να εργαστεί στην βιομηχανία (σε κάποιο χημικό εργαστήριο) πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον τομέα της εκπαίδευσης και να μου πει την γνώμη του και ποια είναι η σύγκριση μεταξύ εργοστασίου και εκπαίδευσης. Ποια τα υπέρ και ποια τα κατά.
Μου αρέσει να διδάσκω, πραγματικά πάρα πολύ, (αυτή τη στιγμή ασχολούμαι αποκλειστικά με ιδιαίτερα και ψάχνω συγχρόνως και σε φροντιστήριο αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάτι), αλλά δεν εχω δοκιμάσει να εργαστώ σε κάποιο εργοστάσιο και δεν ξέρω πως είναι. Καμια φορά το σκέφτομαι, μήπως είναι καλύτερα???