Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη => Υπηρεσιακές μεταβολές => Μήνυμα ξεκίνησε από: bilstef στις Οκτωβρίου 26, 2009, 09:47:13 pm
-
Ο καθηγητής που έχει αναλάβει να κάνει το πρόγραμμα του σχολείου τι δικαιώματα και υποχρεώσεις έχει;
Ποια η νομοθεσία και οι εγκύκλιοι σχετικά με το πρόγραμμα του σχολείου ;
-
Λοιπόν αυτή η ερώτηση είναι επίσημη πρώτη στο φόρουμ ;D
Από εκεί και πέρα, bilstef υπάρχουν όντως κάποιοι περιορισμοί σχετικά με κάποια μαθήματα. Θα ζητήσεις από τον διευθυντή σου να σου δώσει όλη την σχετική νομοθεσία.
Όσο αφορά το ωράριο των συναδέλφων ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος να ελαχιστοποιήσεις τα κενά τους ;D , αλλά είσια υποχρεωμένος να μην κρατάς κάποιον στο σχολείο πάνω από 6 ωρολογιακές ώρες (άρα πρέπει να λάβεις υπόψη σου εάν κάνουν πρόσθετη, εάν πηγαίνουν σε άλλο απογευματινό σχολείο κτλ). ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς οποιαδήποτε οδηγία από αυτούς σχετικά με τις μέρες/ώρες που θα έχουν. Εάν υπάρχει καθηγητής που πηγαίνει και σε 2ο σχολείο είσαι υποχρεωμένος να συννενοηθείς με τον προγραμματιστή του άλλου σχολείου σχετικά με το ωράριό του και να του αφήσεις αρκετό χρόνο για να μετακινείται ανάμεσα στα σχολεία.
αυτά μου έρχονται για αρχή...
γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς;