Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί => Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ => Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας => Μήνυμα ξεκίνησε από: olde στις Νοεμβρίου 02, 2009, 11:28:21 pm

Τίτλος: ολοήμερο και μόρια
Αποστολή από: olde στις Νοεμβρίου 02, 2009, 11:28:21 pm
θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με κάτι: το ολοήμερο στο οποίο εργάζομαι δε θα λειτουργήσει για κανα δυο μέρες λόγω ασθένειας της δασκάλας-υπευθυνης.....αυτό σημαίνει bye bye μόρια αυτές τις μέρες???
Επίσης, όταν το σχολείο δε λειτουργει (πχ γιορτες, καιρικές συνθήκες, εκδρομές και τέτοια) τα χάνουμε?
Τίτλος: Απ: ολοήμερο και μόρια
Αποστολή από: nellynelly στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:37:21 am
Τα μόρια τα χάνεις στις αργίες και όταν λείπεις και δεν προσκομισεις χαρτί απο ΙΚΑ ή νοσοκομείο για ασθένεια...για καιρικές συνθήκες,εκλογές,εκδρομές ή αυτό που λες με την δασκάλα οι ώρες ισχύουν.
Τίτλος: Απ: ολοήμερο και μόρια
Αποστολή από: aghathi στις Νοεμβρίου 03, 2009, 02:07:50 am
Όπως ακριβώς τα λέει η nellynelly. Πάντως υπάρχει επίσημη εγκύκλιος που μπορείς να ζητήσεις από τον διευθυντή του σχολείου. Καλό είναι να την έχεις γιατί σε αφορά.
Τίτλος: Απ: ολοήμερο και μόρια
Αποστολή από: olde στις Νοεμβρίου 03, 2009, 09:06:43 am
καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Εχω μόνο 8 ώρες σε ολοήμερο, αν αρχίσω να τις χάνω κ αυτές.....τζάμπα ο κόπος μου!
Τίτλος: Απ: ολοήμερο και μόρια
Αποστολή από: Giannis1 στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 03:37:03 pm
Αφού η ευθύνη για την απώλεια μαθήματος δεν είναι δική σου, τις ώρες σου τις παίρνεις κανονικά. Π.χ. σε περίπτωση συνέλευσης των δασκάλων, εσύ δε κάνεις μάθημα, αλλά τις ώρες σου τις παίρνεις. Το ίδιο ισχύει και για την ασθένεια του/της υπεύθυνου. (εκτος αν τη κόλλησες εσύ  :P, αστειεύομαι).