Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί => Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ => Κλάδος ΠΕ04 Φυσικών, Χημικών, => Μήνυμα ξεκίνησε από: freedom στις Ιουλίου 01, 2007, 09:22:12 pm
-
γεια σας παιδιά! έχω 2 ερωτήσεις:
πόσο μετράει η σειρά προτίμησης στην αίτηση των αναπληρωτών σε σχέση με τα μόρια?για να γίνω πιο σαφής, εαν π.χ εγώ έχω 20 μόρια και έχω δηλώσει μια περιοχή 10η στη σειρά προτίμησης, ενώ κάποιος άλλος με λιγότερα μόρια την έχει δηλώσει πρώτη θα προσληφθεί εκείνος ως αναπληρωτής? παρακαλώ εαν γνωρίζετε το θέμα απαντήστε άμεσα, καθώς αύριο είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης των αιτήσεων και...προβληματίζομαι!
το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι εαν υπάρχουν πληροφορίες για κενές θέσεις - ελλείψεις στον κλάδο ΠΕ04 χημικών.
merci
-
Αν δεν υπάρχουν κενά για αναπλήρωση στις προηγούμενες 9 επιλογές σου, τότε θα προσληφθείς εσύ στη 10η επιλογή σου, εάν βέβαια υπάρχει κενό εκεί. Σε κάθε περίπτωση προηγείσαι εσύ από αυτούς που έχουν λιγότερα μόρια από εσένα, φτάνει στις επιλογές σου να υπάρχουν κενά για αναπλήρωση. Για σιγουριά σημείωσε και το κουτάκι ναι και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές. Σου τα λέω αυτά με βεβαιότητα 90%. Πιστεύω να σε βοήθησα.
-
ευχαριστώ πολύ. καλημέρα!
-
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ Ε
-
Μπορεί αυτοί που πήγαν στο καστελόριζο να πήγαν πρώτοι.
Αυτοί που πήγαν στην Αθήνα, το πιο πιθανό να ήταν τυχεροί επειδή άδειασε κάποια θέση, αφού προσλήφθηκαν οι πρώτοι.
Είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα.
-
Ναι αλλά αν οι θεσεις βγηκαν ταυτοχρονα δεν μπορουν να στειλουν καποιον στο Καστελλοριζο χωρίς να το έχει δηλώσει!Μπορεί να στειλουν όμως κάποιον ο οποίος έχει τα περισσότερα μόρια απο όλους +δήλωσε παντου,χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η σειρά του στον πινακα.Συμφωνω πάντως ότι το θέμα είναι πολυπλοκο
+θελει μα είσαι +λίγο @#$%φαρδος για να πας κάπου καλά.