Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση => Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: SP στις Απριλίου 23, 2012, 11:58:58 pm
-
ΜΕ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Διέκοψαν ομιλία της Αννας Διαμαντοπούλου
Ομάδα περίπου 40 ατόμων εισέβαλε απόψε σε χώρο όπου μιλούσε η υπουργός Ανάπτυξης και άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον της με αποτέλεσμα να διακόψει την ομιλία της και να αποχωρήσει.
Διέκοψαν ομιλία της Αννας Διαμαντοπούλου
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αννα Διαμαντοπούλου μιλούσε σε συγκέντρωση 150 ανθρώπων της τέχνης αλλά και πανεπιστημιακών, σε ταβέρνα της περιοχής, όταν η ομάδα των αγνώστων μπήκε στο κέντρο και της επιτέθηκε φραστικά ενώ εκτοξεύτηκαν και αντικείμενα.
Με δήλωσή της στο Twitter η κυρία Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι η εκδήλωση «πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά παρότι 30 άτομα προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Το πρόγραμμα συναντήσεων συνεχίζεται κανονικά και απόψε και κάθε μέρα».
Και προσθέτει: «Φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, από όπου κι αν προέρχονται. Είμαι ανοικτή στο λόγο και την κριτική, όχι στη βία.»
Μηπως οι 30 ειστε ολοι οι διορισμενοι του 2010 που σας αφησε στο πρωτο διορισμο 2 χρονια μηπως ειναι ολοι οσοι δεν πηραν μεταθεση γιατι εκλεισε ολα τα σχολεια και κατηρηγησε τις οργανικες θεσεις και θα παρουμε μεταθεση ποτε!ε δεν το πιστευω!!!!! μα γιατι!!!!
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u-fu3tOTzvc
Με βρισιές, βωμολοχίες, συνθήματα οι κάτοικοι ζητούσαν από την Άννα Διαμαντοπούλου να αποχωρήσει από το σημείο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες εκσφενδονίστηκαν και κάποια μπουκάλια με νερό.
Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα μεζεδοπωλείου η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία βρισκόταν εκεί στο πλαίσιο μιας προεκλογικής συγκέντρωσης με πολιτικούς φίλους και στελέχη του κόμματος.
Η κα Διαμαντοπούλου βρισκόταν στο μεζεδοπωλείο από νωρίς το βράδυ απέναντι από το στάδιο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ στην Καισαριανή, όταν έγινε αντιληπτή από μία ομάδα κατοίκων και γρήγορα δεν άργησαν να συγκεντρωθούν περί τα 30 άτομα έξω από το μαγαζί.
Προς στιγμή επικράτησε αναστάτωση και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική παρουσία, αλλά η κα Διαμαντοπούλου είχε καταφέρει να βγει από το μεζεδοπωλείο από την πίσω πόρτα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους οργισμένους πολίτες.
«Φασίζουσες συμπεριφορές δεν με τρομοκρατούν και δεν με φοβίζουν, από όπου κι αν προέρχονται» δήλωσε αργά το βράδυ η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την διάρκεια ομιλίας της σε εκδήλωση ανθρώπων της Τέχνης και Πανεπιστημιακών, σε μαγαζί στην Καισαριανή. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, η εκδήλωση «παρότι μικρή ομάδα ατόμων προσπάθησε να την εμποδίσει» ολοκληρώθηκε κανονικά.
«Είμαι ανοικτή στη δύναμη του λόγου και της κριτικής, όχι όμως της βίας και των κραυγών, όσο άγριες και αν είναι» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Διαμαντοπούλου.