Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη => Εργασιακά => Μήνυμα ξεκίνησε από: BELLISSIMA στις Αυγούστου 30, 2013, 05:32:16 pm

Τίτλος: λειτουγικη υπεραριθμια
Αποστολή από: BELLISSIMA στις Αυγούστου 30, 2013, 05:32:16 pm
Γνωρίζει κανεις τι ειναι η λειτουργικη υπεραριθμια; σε καποιες β/μιες καλουν τους εκπαιδευτικους (που εχουν οργανικη αλλα οχι ωρες) να δηλωσουν αν θελουν να βγουν λειτουργικα υπεραριθμοι ετσι ωστε να προηγηθουν στις τοποθετησεις. Ειναι καλο να δηλωσεις οτι επιθυμεις να εισαι λειτ. υπεραριθμος εφοσον δεν εχεις ωρες;
Τίτλος: Απ: λειτουγικη υπεραριθμια
Αποστολή από: greedo στις Αυγούστου 30, 2013, 05:48:02 pm
Αφού δεν έχουν ώρες στο σχολείο τους, με αυτό τον τρόπο προηγούνται στην επιλογή άλλου σχολείου, για λειτουργική τοποθέτηση!
Τίτλος: Απ: Λειτουργική υπεραριθμία
Αποστολή από: μόνιμος αναπληρωτής στις Αυγούστου 01, 2014, 04:30:37 pm
Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει άρση υπεραριθμίας (όταν πρόκειται για λειτουργικά υπεράριθμους ). Είναι το ίδιο με τη βελτίωση θέσης? Επίσης, θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής: Αν δεν κάνω βελτίωση θέσης το Σεπτέμβρη θα κριθώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λειτουργικά υπεράριθμη. Πέρυσι τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό στο οποίο θα ήθελα να ξανατοποθετηθώ φέτος και εδώ έγκειται το δίλημμά μου. Να κάνω αίτηση βελτίωσης και να πιάσω μια νέα οργανική ή να μείνω λειτουργικά υπεράριθμη μήπως τοποθετηθώ στο ίδιο σχολείο που ήμουν πέρυσι? Θεωρείτε ότι διακινδυνεύω κάτι με το να μείνω μία χρoνιά επιπλέον λειτουργικά υπεράριθμη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.