Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Ειδικές δομές εκπαίδευσης => Ιδιωτική Εκπαίδευση => Μαθήματα κατ'οίκον => Μήνυμα ξεκίνησε από: Paris92 στις Οκτωβρίου 30, 2013, 03:51:34 pm

Τίτλος: Ιδιαίτερα μαθήματα Πιάνου - Τιμές
Αποστολή από: Paris92 στις Οκτωβρίου 30, 2013, 03:51:34 pm
Παιδιά, καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας καθότι είμαι άπειρη σε θέματα ιδιαίτερων μαθημάτων πιάνου.... Σπουδάζω πιάνο, είμαι σε επίπεδο β' ανωτέρας και μου ζητήθηκε από μία κυρία να ξεκινήσω την 5χρονη κόρη της πιάνο την οποία και θα φέρνει σπίτι μου. Τι τιμή θα μπορούσα να ζητήσω;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
Τίτλος: Απ: Ιδιαίτερα μαθήματα Πιάνου - Τιμές
Αποστολή από: angiePE06 στις Οκτωβρίου 30, 2013, 04:25:05 pm
Είμαι διπλωματούχος πιάνου και οι τιμές πια έχουν πέσει πολύ. Κάποτε ήταν το λιγότερο 15
Τίτλος: Απ: Ιδιαίτερα μαθήματα Πιάνου - Τιμές
Αποστολή από: Paris92 στις Οκτωβρίου 30, 2013, 04:49:30 pm
Ευχαριστώ για την απάντηση! Το ξέρω ότι η τιμή μου πρέπει να είναι χαμηλότερη των πτυχιούχων φυσικά γι αυτό σκεφτόμουν κάπου στα 6 ευρώ όμως δεν ξέρω αν είναι πάρα πολύ λίγα... Τι είναι η μέθοδος rainbow??
Τίτλος: Απ: Ιδιαίτερα μαθήματα Πιάνου - Τιμές
Αποστολή από: giotoules στις Νοεμβρίου 10, 2013, 11:44:02 am
Συγνώμη που επεμβαίνω παρότι δεν είμαι πιανίστρια, αλλά το θεωρώ αναγκαίο!Όχι, μην πεις 6 ευρώ σε παρακαλώ πολύ! Είναι εξαιρετικά λίγα χρήματα για οποιοδήποτε ιδιαίτερο μάθημα και συν τοις άλλοις κάνεις κακό στους συναδέλφους σου που ζουν από αυτή τη δουλειά και προσπαθούν να κρατήσουν τις τιμές σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο!(Μιλάω από προσωπική εμπειρία!) Μην με παρεξηγήσεις, στο λέω σαν συμβουλή, γιατί και εσύ η ίδια θα το μετανιώσεις αν "πλασάρεις" τον εαυτό σου με αυτή την τιμή.
Καλή τύχη
Τίτλος: Απ: Ιδιαίτερα μαθήματα Πιάνου - Τιμές
Αποστολή από: Isla στις Νοεμβρίου 10, 2013, 04:07:30 pm
Ακόμα καλύτερα, ίσως δεν πρέπει καν να αναλάβεις ένα τόσο μικρό παιδί με κίνδυνο να του κάνεις ζημιά λόγω της απειρίας σου.
Τίτλος: Απ: Ιδιαίτερα μαθήματα Πιάνου - Τιμές
Αποστολή από: giotoules στις Νοεμβρίου 10, 2013, 09:31:15 pm
Αν και λίγο σκληρό, συμφωνώ..