Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη => Υπηρεσιακές μεταβολές => Τοποθετήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: greekgamer στις Σεπτεμβρίου 04, 2014, 09:45:38 pm
-
Το ΠΥΣΔΕ Λάρισας πριν τις τελευταίες μεταθέσεις έδωσε 0 (ολογράφως: ΜΗΔΕΝ) κενά ΠΕ04.01 στο νομο.
Ως εκ τούτου κανένας συνάδελφος κλ. ΠΕ04.01 δεν πήρε μετάθεση για τον νομό Λάρισας.
Μετά από τις τοποθετήσεις συναδέλφων που ήταν σε διάθεση, βελτιώσεις, άρση υπεραριθμίας κλπ (φαίνεται ότι) προέκυψαν 3 οργανικά κενά για τη συγκεκριμένη ειδικότητα.
Τα κενά αυτά προτείνεται να δωθούν σε συναδέλφους κλ. ΠΕ12.10.
Τί θέλει να πει ο ποιητής;
-
Εφόσον για 12 ώρες Α ανάθεσης βγαινει οργανικό κενό και εφόσον οι ράδιοηλεκτρολόγοι έχουν πλεον Α ανάθεση τη Φυσική αρα μπορούν να πάρουν ισότιμα πλεον οργανικό κενό Φυσικού.
Υποθέτω αυτή της ερμηνεία δίνει το Πυσδε η οποία είναι λανθασμένη. Όπως οι μαθηματικοι που διορίστηκαν με σεμινάρια πληροφορικης δε μπορούν να πάρουν οργανικό κενό μαθηματικού αν δεν κανουν μετάταξη παρόλο που έχουν Α ανάθεση τα μαθηματικα έτσι και οι ράδιοηλεκτρολόγοι δε μπορούν να πάρουν οργανικά κενά φυσικών. Το θέμα βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί απο το υπουργείο και πρεπει να διευκρινιστεί.
-
Αγαπητέ giokspy οι μαθηματικοί που διορίστηκαν με σεμινάρια πληροφορικής ως ΠΕ19 ΔΕΝ έχουν α ανάθεση τα μαθηματικά.
Όπως έχω ξαναγράψει το σύνολο των Φυσικών Ρ/Η ΠΕ12.10 βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις (με πρώτο διορισμό σ’ αυτές) στις οποίες πλέον θα αποκτήσουν και οργανικές ΠΕ04.01.
Οι 2, 3 ή 4 οργανικές ΠΕ04.01 που θα καταλάβουν οι ΠΕ12.10 σε επαρχιακές πόλεις, είναι αρκετές για να αφήσουν αμετάθετους για καμιά 5-ετία ισάριθμους ΠΕ04.01 που ενδιαφέρονται για τις συγκεκριμένες περιοχές.
-
οι μαθηματικοί ΠΕ19 δεν είχαν ούτε έχουν α ανάθεση τα μαθηματικά. Μόνο μέσω β ειδικότητας. Οι ΠΕ12.10 είχαν ανάθεση τη φυσική κατα προτεραιότητα των υπολοίπων ΠΕ4.
Οσον αφορά τα κενά που δώσανε για μεταθέσεις πλασματικά δώσανε όλα τα ΠΥΣΔΕ 0 για να μην γίνουν μεταθέσεις. Στην πραγματικότητα τα κενά είναι πολλά. Δεν φωνάζει άδικα ο Λοβέρδος. Απλά βρίσκει πιο εύκολα αναπληρωτή στην Αθήνα παρά να πάει στην επαρχία.
-
Αναφερόμουν σε αυτούς που αναγνωρισαν β ειδικοτητα. Χωρίς να έχω πλήρη γνωση του θέματος δε νομίζω ότι μπορείς να καλύψεις οργανικό κενό άλλης ειδικότητας χωρίς μετάταξη.