Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση => Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: JohnDi84 στις Νοεμβρίου 12, 2015, 10:14:30 pm
-
Καλησπερα στην κοινοτητα!θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με το θεμα διορισμου στο εξωτερικο,ειτε σε ελληνικο ειτε σε ξενο σχολειο!!Ειμαι πτυχιουχος φιλολογος εδω κ 5 χρονια κ τα πραγματα οπως ολοι τα ξερουμε ειναι πολυ δυσκολα εδω.Γιαυτο κοιταω κ καποιες αλλες διοδους οπως στο εξωτερικο!!
-
Από τα λίγα που ξέρω, πολλά από τα μη αμιγή σχολεία του εξωτερικού (αυτά που κάνουν Σάββατα μόνο ελληνική γλώσσα) τα διαχειρίζεται η ντόπια ορθόδοξη Εκκλησία, π.χ. Αρχιεπισκοπή
-
Να σου πω την αληθεια για μεταπτυχιακο το εχω σκεφτει σοβαρα το θεμα!!αναλογα ομως σε ποια χωρα θα κανω το μεταπτυχιακο ειναι πολυ πιο ευκολο να ανοιξουν καποιες πορτες!!θελει ψαξιμο αρκετο κ υπομονη!!
-
Σίγουρα το μεταπτυχικό είναι πολύ καλή διέξοδος. Τελικά τι έκανες αλήθεια; Ίσως βοηθήσει η εμπειρία ατόμων που γράφουν στο Greek teachers in England. Μπορείς να διαβάσεις τα διάφορά άρθρα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα σαφώς.. ειδικά χωρίς Αγγλικό μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση...!
https://greekteachersinengland.wordpress.com (https://greekteachersinengland.wordpress.com)