Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση => Επιμόρφωση-Μετεκπαίδευση => Μεταπτυχιακά προγράμματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: ElisaPDE στις Νοεμβρίου 06, 2016, 07:50:46 pm
-
Όσοι έχουν δώσει συνέντευξη ας γράψουν τι τους ρώτησαν και γενικά την εμπειρία τους.
-
Καλησπερα, εχω περασει δυο φορες απο συνεντευξη για Π.Μ.Σ., και οι δυο διηρκησαν περιπου 10 λεπτα, λογω του αριθμου των υποψηφιων. Σε γενικες γραμμες σε ρωτανε τι εχεις σποδασει, αν εχεις εργασιακη εμπειρια (μετραει πολυ του δημοσιου), αν εχεις κανει καποιο σεμιναριο ή εργασια. Στην ουσια κανεις μια παρουσιαση του εαυτου σου. Μετρανε πολυ επισης, προηγουμενοι τιλοι πτυχιων, πχ ενα αλλο μεταπτυχιακο. Αυτα σε γενικες γραμμες.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έγινε κάποια ερώτηση σχετικά με το αντικείμενο του μεταπτυχιακού γνωστικού περιεχομένου;
-
Οχι, σε καμια απο τις δυο συνεντευξεις! Στην μια με ρωτησαν γιατι θελω να κανω το συγκεκριμενο Π.Μ.Σ., και στο αλλο για μια εργασια που ειχα κανει για ενα συνεδριο.