Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη => Εργασιακά => Αναπληρωτές => Μήνυμα ξεκίνησε από: grandmeister στις Αυγούστου 24, 2024, 01:08:57 am

Τίτλος: Πρώτη φορά αναπληρώτρια (Ευρυτανία) - Πρώτη φορά σε μονοθέσιο (?)
Αποστολή από: grandmeister στις Αυγούστου 24, 2024, 01:08:57 am
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα.

Φέτος ήρθε για πρώτη φορά το "πολυπόθητο" μήνυμα και συγκεκριμένα για την Ευρυτανία (ΠΕ70, γενικής). Δεν το περίμενα και με έπιασε απροετοίμαστη, ομολογώ.
Το θέμα είναι το εξής: βλέποντας τα σχολεία στην περιοχή, συνειδητοποιώ ότι εκτός από τα 4 στο Καρπενήσι, τα υπόλοιπα δημοτικά είναι μονοθέσια και λίγα διθέσια.

Κι εδώ διερωτώμαι: είναι... συχνό φαινόμενο το να βρίσκεται κάποιος πρωτάρης αναπληρωτής σε μονοθέσιο; Υπάρχει κάποιος που "ελέγχει" την προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών πριν τοποθετηθούν στα σχολεία; Διότι, σαφώς δεν φοβάμαι τη δουλειά, αλλά με πιάνει ένας πανικούλης στην ιδέα της ανάληψης τόσων πολλών καθηκόντων για πρώτη φορά, και θα ήθελα να είμαι ενημερωμένη αν τυχόν βρεθώ σε χωριό.

Αν έχει συμβεί σε κάποιον, κάθε καθοδήγηση θα είναι χρήσιμη (σε περίπτωση που στις 4 του Σεπτέμβρη μού ανακοινωθεί ολιγοθέσιο)

Μπορεί να παίξει ρόλο το ότι στο Καρπενήσι βρίσκεται η μόνιμή μου κατοικία;

Κάθε πληροφορία γενικότερη ή ειδικότερη για Ευρυτανία θα φανεί χρήσιμη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
Τίτλος: Απ: Πρώτη φορά αναπληρώτρια (Ευρυτανία) - Πρώτη φορά σε μονοθέσιο (?)
Αποστολή από: Lasid στις Αυγούστου 24, 2024, 11:55:31 am
Καλημέρα grandmeister και καλώς ήρθες στο pde.

Στην Ευρυτανία προσληφθήκατε 12 ΠΕ70 γενικής αγωγής. Η θέση σου στον πίνακα θα καθορίσει τη σειρά με την οποία θα κριθούν οι προτιμήσεις των Δημοτικών που θα δηλώσεις. Αν δεν είσαι στις 4 πρώτες δασκάλες, οι πιθανότητες είναι περισσότερες να πας σε ολιγοθέσιο!

Συγχαρητήρια για την πρόσληψή σου. Καλή αρχή στην εκπαίδευση!