Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση => Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα => Μήνυμα ξεκίνησε από: lourdes στις Μαρτίου 22, 2008, 12:41:01 pm
-
λοιπόν κατα τύχη βρήκα μέσω αλφαβιτα μία πρόσκληση για τα ψυχοπαιδαγωγικά και γενική διδακτική στον Ασεπ που θα γίνει απο καθηγητή πανεπιστημίου Αθηνών στο Ηράκλειο Κρήτης. Οργανωτής το ΑΝΟΙΧΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό; Δέν έχω σκοπό να πάω σε φροντισήτιο αλλά για μια 2ημερίδα θα το σκεφτόμουν...Περιμένω γνώμες σας!
danke
-
Μια χαρά μου ακούγεται!
Συνήθως σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις παίρνεις και σήμα για το τι πρέπει να διαβάσεις!
Ποιος καθηγητής θα μιλήσει?
-
Είπαν αν θα κάνουν κάτι αντίστοιχο και σε άλλες περιοχές, τη Θεσσαλονίκη ας πούμε?
Πάντως ακούγεται καλή ευκαιρία!
-
Στην Αθήνα ο Ιανός διοργανώνει τέτοιες συναντήσεις!
-
Είναι πολύ καλή ευκαιρία να "κυνηγάς" ενδιαφέροντα σεμινάρια.Πρόπερσι που είχα παει σε ένα της Κουτσουβάνου, είχε δώσει και φωτοτυπίες των ομιλούντων που ήταν αρκετά χρήσιμες για τον ΑΣΕΠ.Μάλιστα μία από αυτές, με την ΕΣΔ ήταν και θεματάρα του ΑΣΕΠ ;)
-
Αραβάνης λέγεται ο καθηγητής, δειτε και στο aiecollege.gr για σεμινάρια στη πόλη σας. :)
-
Aραβάνης λέγεται ή μήπως ειναι ο Αραβανής που διδάσκει Παιδαγωγικά στο ΦΠΨ στη Φιλοσοφική Αθήνας?
-
Aραβάνης λέγεται ή μήπως ειναι ο Αραβανής που διδάσκει Παιδαγωγικά στο ΦΠΨ στη Φιλοσοφική Αθήνας?
Αυτός που λες είναι.
Μπήκα στο site κι έχω την αίσθηση ότι το Ανοιχτό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα είναι καταρχάς ιδιωτικό και είδος φροντιστηρίου για ΑΣΕΠ με μορφή σεμιναρίων όμως. Δεν ξέρω κατά πόσο τα πιστοποιητικά του έχουν αναγνωριστεί.
-
Eίναι ιδιωτικό ίδρυμα αρα και τα πιστοποιητικά αναγνωρίζονται όσο αναγνωρίζονται και απο αλλες ιδιωτικές σπουδές δηλαδή καθόλου στο δημόσιο και απλά ως κάποιες επιμορφώσεις στον ιδιωτικό τομέα.
Τωρα βέβαια το πως γίνεται πανεπιστημιακός να δουλεύει και σε ιδιωτικη επιχείρηση (αν ειναι ο ίδιος) δεν ξερω. Νομίζω όμως οτι κανονικα απαγορευεται οι πανεπιστημιακοι να διδασκουν και σε ιδιωτικες σχολες.
-
Δεν είναι ο μόνος συνεργάτης πανεπιστημιακός...Χρυσαφίδης, Κουτσουβάνου, επίσης. Αλλά μάλλον φαίνονται ως συνεργάτες που "δίνουν τα φώτα τους" μέσα από σεμινάρια. Δηλαδή είμαι ιδιώτης, έχω την επιχείρηση και καλώ τον Αραβανή να μου κάνει μία διάλεξη πχ... :-\ Δεν μπορεί να μην καλύπτονται νομικά. ::)
-
Ομως οταν καποτε αυξηθηκαν στο διπλασιο οι μισθοι των καθηγητων για να μην εργαζονται σε ιδιωτικες σχολες , επελεξαν ολοι τους να εχουν πληρη και αποκλειστικη απασχοληση στο πανεπιστημιο. Και θυμαμαι την ελληνιδα tutor μου στο Αγγλικο πανεπιστημιο να παραιτειται και να με αφηνει στη μεση του μεταπτυχιακου γιατι απαγορευοταν η γυναικα να ειναι και tutor στους φοιτητες του Αγγλικου πανεπιστημιου και λεκτορας στο ελληνικο πανεπιστημιο. Αλλά υπαρχουν φαινεται άλλοι που εχουν βρει τη φορμουλα του αμισθι για να παιρνουν μαυρο χρημα. :-X Τι να πει κανεις.....