Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη => Υπηρεσιακές μεταβολές => Τοποθετήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: lena!!! στις Σεπτεμβρίου 24, 2008, 08:43:26 pm
-
Τις τελευταίες μέρες αναρωτίεμαι, πως επιλέγονται οι εκπαιδευτικοί κ τοποθετούνται στα γραφεία Α/θμιας κ
-
Ζητάς απόσπαση και δοκιμάζεις βύσματα. Εκτός κι αν είσαι υπεράριθμος, οπότε ενδέχεται να σε κρατήσουν από το ίδιο το γραφείο.
-
-
Κάποιοι δεν αντέχουν την τάξη, ενώ κάποιους τους βολεύει να μπορούν να παίρνουν άδειες όταν τις χρειάζονται και όχι τις υποχρεωτικές που παίρνουν όλοι οι εκπαιδευτικοί. Επίσης όταν υπηρετείς σε γραφείο, παίρνεις τα μόρια της οργανικής σου η οποία μπορεί να είναι σε καραδυσπρόσιτο κι εσύ να δουλεύεις απέναντι από το σπίτι σου λέμε τώρα. Έτσι παίρνεις μετάθεση χωρίς να βρέξεις τα πόδια σου που λέει ο λόγος!!!
-
Ακριβώς έτσι! Γι'αυτό γίνεται σφαγή για τα γραφεία! Χρειάζεται όχι απλά μέσο.....
-
επειδη υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι στην διαθεση του γραφειου..γνωριζει καποιος τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?μπορουμε να διαλεξουμε γραφειο? αν δεν υπαρξει κενο τι γινεται???
-
επειδη υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι στην διαθεση του γραφειου..γνωριζει καποιος τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?μπορουμε να διαλεξουμε γραφειο? αν δεν υπαρξει κενο τι γινεται???
Πρόπερσυ, ένας φίλος μου νεοδιορισθείς ήταν στη διάθεση του γραφείου
-
.
-
Είναι θέμα προϊσταμένου, αυθαιρεσίας και υποταγής του εκπαιδευτικού Επειδή από στη νομοθεσία δεν υφίσταται η διάθεση σε γραφείο για εκπαιδευτικούς δεν υπάρχει και κάτι που να σε καλύπτει. Εξαρτάται κυρίως από τον προϊσταμένο και από το πόσο είσαι διατε8ιμένος να μαλώσεις.
Στην πράξη επειδή η διάθεση σου είναι μέχρι 30 Ιουνίου γιατί μετά είσαι και πάλι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, αν φύγεις το καλοκαίρι δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα. Από την άλλη επειδή σίγουρα θα μαλώσεις με τον προϊσταμένο αν φύγεις από μόνος σου, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα και την επόμενη χρονιά που θα ανήκεις στην περιφέρεια του.
Τα ίδια περίπου ισχύουν για το ωράριο.
-
.