Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Ειδικές δομές εκπαίδευσης => Εκπαίδευση Ενηλίκων => Μήνυμα ξεκίνησε από: vasp στις Οκτωβρίου 26, 2008, 09:50:55 pm
-
Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω εσας τους καθηγ πληροφορικης σχετικα με το τμημα πληροφορικης του ΕΑΠ. Σαν τμημα το θεωρειτε πολυ δυσκολο;;; Ενδιαφερομαι για ενα τμημα πληροφορικης και σκεφτομουν το τμημα του ΕΑΠ, αν φυσικα κληρωθω..
Καθε πληροφορια θα με ενδιεφερε! Ευχαριστω προκαταβολικα
-
ο αντρας μου ξεκινησε φετος αυτο το τμημα - δυσκολα του φαινονται- αλλα ειναι αρχη οποτε δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη.
-
Ως απόφοιτος του συγκεκριμένου τμήματος σου λέω ότι εφόσον κληρωθείς (όχι ιδιαίτερα δύσκολο πλέον) και το αποφασίσεις να γραφτείς (2100
-
συγχαρητηρια που τα καταφερες!
-
Απ' οτι καταλαβαινω δυσκολα τα πραγματα...Και με δεδομενο οτι θα δουλευω κιολας...vaios Τα χρηματα στο συνολο ποσα ηταν;;;Χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις πιστευεις;;πχ τα μαθηματα που ειχαμε στο λυκειο(τεχνολογικη)
Ευχαριστω που μου απαντησατε!
-
Δε θέλω να μειώσω τις σπουδές στο ΕΑΠ, αλλά όταν λέτε ότι είναι δύσκολα φαντάζομαι ότι εννοείται πως είναι δύσκολα για κάποιον ο οποίος δεν ασχολείται ιδιαίτερα. Το λέω γιατί έχω δει τις εργασίες που βάζουν στα μαθήματα και είναι σαφώς πιο εύκολα από ένα σοβαρό ΑΕΙ πληροφορικής.Όχι ότι είναι και γελοία, αλλά όχι και δύσκολα, ας πούμε ότι οι ασκήσεις είναι απλά σε αξιοπρεπές επίπεδο. Επίσης τα μαθήματα σαν πλήθος είναι λιγότερα, απλά κάθε μάθημα έχει περισσότερη ύλη. Επειδή ακούω από πάρα πολλούς ότι οι σπουδές στο ΕΑΠ είναι πολύ δύσκολες θα πω ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο να σπουδάζεις σε κανονικό πανεπιστήμιο το οποίο δεν τα έχει όλα online και να δουλεύεις.
-
σιγουρα το να σπουδαζεις και να δουλευεις ειναι δυσκολο. συνηθως ομως σπουδαζεις γυρω στα 20-25 και ακομα κι αν δουλευεις το κανεις για τα προς το ζην του εαυτου σου. στο εαπ συνηθως ειναι ανθρωποι 30-35 χρονων εργαζομενοι με παιδια και πολλαπλες υποχρεωσεις. βεβαιως εξαιρεσεις υπαρχουν κι απο τις 2 πλευρες.