1
Ειδική Αγωγή / Απ: Αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής 2011-2012
« στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:24:35 am »Καλημέρα σε όλους.
Η παράλληλη δ/βάθμιας θα βγεί μέσα στην εβδομάδα.
Οι μαθηματικοί να μην περιμένουν.
Ο αριθμός των προσλήψεων θα πιάσει θα είναι τραγικά μικρός.
(φοβερά νέα για να αρχίσει καλά η μέρα σου!!!!)
Η κυρία με την οποία μίλησα μου είπε ότι επειδή η α΄ φάση ηταν μεγάλη, έχουν μειώσει πολύ τις πιστώσεις. Τί να πω συνάδερφοι?! Επικοινωνήστε και εσείς για να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες.
[/quote
η αληθεια ειναι οτι ηταν πηρε πολλους μαθηματικους στην α φαση σε σχεση με αλλες ειδικοτητες.ισως πρεπει να δοθουν σε αυτες οι πιστωσεις.
συγνωμη αλλα οταν εκφραζουμε προσωπικες αποψεις θα πρεπει να το αναφερουμε!
δεν μπορει να μας λες οτι μιλησες με υπουργειο και ταυτοχρονα να εκφραζεις προσωπικη αποψη και να νομιζουμε οτι σου το ειπαν απο το υπουργειο (οσον αφορα τους μαθηματικους)!
επαναλμβανω οτι οι προσληψεις της παραλληλης και οι προσληψεις της ειδικης αγωγης (εεεεκ, τε κλπ) ειναι δυο ανεξαρτητα πραγματα οσον αφορα τον αριθμο των προσληψεων.
το ενα δεν επιρεαζει το αλλο! οσους ειναι να παρουν ΠΣ θα τους παρουν ανεξαρτητα με το ποσους πηραν στην α' φαση. ειπαμε η ΠΣ ειναι με ΕΣΠΑ, αλλος πληρωνει.
και επισης τα παιδια που ειναι για ΠΣ αυξανονται και δεν μπορει να μην στειλει φιλολογους και μαθηματικους επειδη εστειλε στα ΤΕ πολλους. τετοιες σκεψεις δεν εχουν καμια βαση!