1
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ:
« στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:16:22 pm »Δημήτρη οκ αυτό ως έχει. Μπορούμε.. για να είμαστε πολλοί... να γράψουμε από κάτω όποιοι συμμετάσχουμε τελικά τα αρχικά μας και τις διευθύνσεις μειλ μας δίπλα για να φαίνεται ότι είμαστε υπαρκτά πρόσωπα.
Και να το στείλουμε ΚΑΙ στο υπουργείο κι όπου αλλού.
Πότε θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών
Μετά την προκήρυξη εκλογών εκατοντάδες εκπαιδευτικοί που περιμέναμε την πρόσληψή μας ως αναπληρωτές είμαστε έρμαια των ΜΜΕ. Ο υπουργός παιδείας δηλώνει ευθαρσώς ότι τα κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία θα καλυφθούν άμεσα. Η Γενική Γραμματέας του υπουργείου ήδη από χθες Πέμπτη 9/9 έχει δηλώσει ότι θα δοθεί η γνωμάτευση του ΣΤΕ που θα επιτρέπει τις προσλήψεις αναπληρωτών.
Είναι αδιανόητο να αιωρούμαστε, να μη γνωρίζουμε ως εκπαιδευτικοί που θα διδάξουμε και πότε επιτέλους θα μας δώσουν το δικαίωμα στην εργασία. Είναι απαράδεκτο ένα σύνολο ανθρώπων κι όλος ο περίγυρος να άγεται και να φέρεται από συγκεχυμένες κι αόριστες πληροφορίες.
Το υπουργείο μας οφείλει μια ξεκάθαρη απάντηση. Γιατί καθυστερεί η γνωμάτευση του ΣΤΕ; Σκοπεύουν να κάνουν άμεσα προσλήψεις αναπληρωτών; Πέρυσι τέτοια εποχή είχε διεξαχθεί η