Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - mrtheo

Σελίδες: 123 ... 11
1
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024
« στις: Ιουλίου 17, 2024, 02:38:18 pm »
Μιας και όλοι είμαστε με την αγωνία της κατανομής, να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση για να γίνεται κουβέντα και να ξεχνιόμαστε; Είμαι σε κλάδο που με βάση τα στοιχεία, που διαρρέουν, διοριζομαι, αλλά από τους τελευταίους. Έχω παιδιά ηλικίας 4 και 10, η γυναίκα μου εργάζεται και είναι δύσκολο να τους πάρω μαζί μου. Θα κάνατε χαρτιά για διορισμό στη θέση μου ή θα περιμένατε μελλοντική χρόνια που θα έχουν φύγει οι από πάνω μου και θεωρητικά θα επιλέγω από τους πρώτους; οποίος θέλει βοηθάει γιατί είμαι σε δίλημμα και δεν εμπιστεύομαι ότι πχ αύριο δεν ξυπνάει το υπουργείο και λέει "του χρόνου γραπτός ασεπ εκπαιδευτικων."
Δηλώνεις περιοχές μόνο κοντά. Ειμαστε πολλοί έτσι. Εγω έχω προβλημα υγειας, μάνα κατάκοιτη, 2 παιδιά στην εφηβεία. Θα δηλώσω μόνο νομό κατοικίας μου και γειτονικούς. Μέχρι το 26 θα γινουν διορισμοι απο τους πίνακες.

2
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024
« στις: Ιουλίου 16, 2024, 11:45:19 am »



Συμφωνώ. Προέχει η υγεία.Προσωπικά τρέχω στους γιατρούς. Ο διορισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα
.Υπομονή μωρέ!Πώς κάνετε έτσι;Υπάρχουν και σοβαρότερα
προβλήματα.Πάτε για κανα μπανάκι.Ζήστε το καλοκαίρι.Κι όλα θα γίνουν.Είτε αγχωθείτε είτε όχι.
Φιλικά και συναδελφικά

3
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024
« στις: Ιουλίου 08, 2024, 09:44:33 am »
Ο @patreas καλύτερα ας μας πει για τους αριθμούς. Ειμαι σίγουρη πως κανεις αλλος δεν γνωρίζει αλλά αρέσκεται στο να τρομοκρατεί.
Ας εμφανιστεί και για εμάς!!!
Λίγο σεβασμό στον μοναδικό άνθρωπο που μας ενημερώνει αξιόπιστα ! Όταν θα έχει στοιχεία θα μιλήσει.

4
Σήμερα βγήκε το ΦΕΚ των ΑΕΙ. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό πρέπει να το αποκτήσουν και οι παλαιοί πτυχιούχοι; Π.χ. οι πτυχιούχοι καθηγητικών σχολών που ήδη εργάζονται ως αναπληρωτές και στον ΟΠΣΥΔ αναγνωρίζεται 12μηνη παιδαγωγική. Πού πρέπει να απευθυνθούμε;

5
Lithis διορίζεσαι. Υπάρχουν πολλοί με δευτερο πτυχίο.
Τι να λέμε οι υπόλοιποι, με επιτυχίες στον ασεπ που σβήστηκαν, ωρομισθία, ανεργία, αναπλήρωση.
Όλα καλά θα πάνε! :)

6
Το 12 με 13 είχε γίνει μια κίνηση. Συστάθηκε το συντονιστικό αδιόριστων θεολόγων, μετά ο πανελληνιος σλυλλογος. Θυμάμαι το τι είχαμε ακούσει κυρίως εκ των εσω του κλαδου δεν λέγεται. Δεν υπάρχει ενότητα. Μόνο ο ΚΑΙΡΟΣ μας εχει βοηθήσει. Προσωπικά, φροντίζω όποτε εργάζομαι ως αναπληρώτρια να μάχομαι υπέρ του κλάδου και να συνεργάζομαι με τα εκάστοτε συνδικαλιστικά οργανα. Πρέπει να έχουμε φωνή. Για την ιστορία, ο σύλλογος διαλύθηκε.

7
Πέρυσι η διεύθυνση όπως μου είπε φίλη φιλολογος δεν μπήκε στον κόπο καν να δηλώσει το κενό, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην καλύφτεί το κενό του θεολόγου. οι ώρες ήταν 7. ίσως να πρεπει να κινητοποιηθείτε οι αδιοριστοι θεολογοι κ να ερευνατε αν υπάρχουν κενά. εγώ είμαι φιλόλογος, αλλά εφόσον το έμαθα, θεώρησα σωστό να ενημερώσω, εφόσον κ φετος μπορει να συμβαίνει το ίδιο εκεί και αλλού.
Σε ευχαριστούμε συνάδελφε.

8
Το θέμα μας εδώ είναι η Γ΄Φάση και όχι το τρίμηνο.

9
Αναπληρωτές / Απ:
« στις: Σεπτεμβρίου 16, 2020, 09:23:02 pm »
Ο Μπράτης έβγαλε ανακοίνωση μόνο για ΠΕ
Κενά Γενικής,ΠΕ 60:610,ΠΕ70:1660
Ειδικής,ΠΕ:60:140,ΠΕ70:750.
Αυτά έστειλαν οι περιφέρειες!
Εμείς της δευτεροβάθμιας θα μάθουμε πάλι τελευταία στιγμή!

10
Αναπληρωτές / Απ:
« στις: Σεπτεμβρίου 16, 2020, 08:45:54 pm »
Πότε θα μάθουμε για δευτεροβάθμια στη β΄φάση αριθμό προσλήψεων ανά κλάδο;

11
Έχω πτυχίο Παν/μιου- με προυπηρεσία ως αναπληρωτής και έχω και ως εμπειροτέχνης 7 χρόνια εργασίας και προυπηρεσία σε ΚΕΚ. Μπορώ να δηλώσω και τα 2;

12
Οι ΤΕ16 υπάρχει πιθανότητα να διοριστούν;

13
Υπάρχουν και επιτυχόντες παλαιότερων ΑΣΕΠ που είχαν πολύ καλή σειρά, εργάστηκαν ως ωρομίσθιοι και αναπληρωτές, αφαιρέθηκαν τα μόρια τους, και έμειναν με την προυπηρεσία.... οι του 2008, είχαν τα μόρια  10 χρονάκια.....δεν ήταν 2 χρόνια ολόκληρα και 2 μισά σαν εμας, επίσης, δεν έμειναν καθόλου άνεργοι....υπάρχουν συνάδελφοι που θα διορίζονταν με την προυπηρεσία τους και δούλεψαν τίμια λόγω μορίων ΑΣΕΠ και έμειναν πίσω.

14
http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_2006/   :)

Προσοχή! Εδώ μετράνε τα μόρια των δυσπροσίτων σε αντίθεση με τον πίνακα διορισμών!

Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ19-ΠΕ20
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ02
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ03
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ04
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ05
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ08
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ09
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ10
Πίνακας αναπληρωτών ΠΕ18.02

Ευχαριστίες στην PE_09 που μου έστειλε αρκετούς πίνακες για να ανεβάσω. Ευχαριστίες και στη NetDynamics που μας προσφέρει άπλετο bandwidth και δυνατό server για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία.
Για άλλες ειδικότητες υπάρχει δυνατότητα να δούμε;

Σελίδες: 123 ... 11

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32919
  • Τελευταία: Silia499
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185363
  • Σύνολο θεμάτων: 19495
  • Σε σύνδεση σήμερα: 666
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 13
Επισκέπτες: 485
Σύνολο: 498

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.045 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.