Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - SEM2002B

Σελίδες: 1
1
το project αφορά ένα συγκεκριμένο μάθημα? Ξεκαθάρισαν κάτι?

2
Δίκιο έχεις αλλά τι πρέπει να γίνει. Εγώ τα έχω δει όλα και τίποτα για την ακρίβεια είμαι επιτυχών τρεις φορές στον ΑΣΕΠ. και ούτε αναπληρωτής δεν πήγα. Το προτείνεις δηλαδή να κάνουμε και πως να οργανωθούμε την ώρα που δεν ξέρουν τι τους γίνετε? Για πες?

3
εάν θα πρέπει να λέμε για προσλήψεις αναπληρωτών θα πρέπει ο καθένας να διδάσκει με βάση το πτυχίο το οποίο διορίστηκε.
Αλίώς τι να λέμε να κόψουμε την συζήτηση εδώ και να το ανοίξουμε του παραχρόνου. και αυτό είναι το πιο σωστό. Φέτος κανονικου ωραρίου λίγοι και εάν θα είναι οι τυχεροί.

4
ε βρε μανία κι εσύ με αυτό το θέμα. όλα είναι σε κατάσταση εκτός ελέγχου και εσένα σε απασχολεί αυτό το πρόβλημα?

5

Παιδιά τι έχετε να πείτε για την απόδοση δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς Δ.Ε.
Κοιτάξτε λίγο στην ιστοσελίδα  http://www.alfavita.gr/index.php και στο ανάλογο θέμα. Είναι αρκετοί που που πήραν δευτερη ειδικότητα πε09.

6
εδώ δεν έχω πάει εγώ που είμαι επιτυχών τρεις φορές τι να λέμε τώρα. άντε να διορθωθούν τα πράγματα γιατί  αδικήθηκαν πολλοί με τα συστήματά τους.

7
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου irenead . Κι εγώ τρεις φορές επιτυχών ασεπ είμαι και μέλλον δεν έχω. Αφού τα έκαναν μην πω πως. Και φέτος  που περίμενα να αναγνωρίσουν και το σεμινάριο του Καποδιστριακού για την παιδαγωγική επάρκεια και κατάρτιση τζίφος παρόλο που το θεσμοθέτησε με το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία( δήθεν και καλά δεν το ενέκρινε. άκου να δεις) . Δεν ξέρουν τι τους γίνεται μας πάνε για φούντο ,είναι να τρελαίνεσαι .   

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32937
  • Τελευταία: alex06
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185995
  • Σύνολο θεμάτων: 19499
  • Σε σύνδεση σήμερα: 685
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 21
Επισκέπτες: 666
Σύνολο: 687

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.046 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.