Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - doux21

Σελίδες: 1
1
Κάποιοι πρέπει να έχουν τοποθετηθεί και σε σχολεία που δεν είναι ΕΑΕΠ, πάντως.

Αν δείτε, στη Σάμο π.χ., υπάρχουν 3 ΕΑΕΠ και αυτοί που πήραν μετάταξη  στην πρωτοβάθμια είναι 5. Οι 2 από αυτούς τοποθετήθηκαν σε σχολεία που δεν είναι ΕΑΕΠ. Και φαντάζομαι ότι θα συμπληρώνουν ωράριο στο ολοήμερο του σχολείου τους και σε ολοήμερα άλλων σχολείων.

Επίσης, από μια διεύθυνση πρωτοβάθμιας, είπαν  ότι λογικά αυτή τη βδομάδα θα γίνουν και οι δεύτερες μετατάξεις. Και τώρα μόλις, απ' ό,τι είδα, είπε ο Μπράτης ότι αύριο ανακοινώνονται οι ενστάσεις για τις πρώτες μετατάξεις.

Ίσως, σύντομα να ξέρουμε τουλάχιστον αν θα πάρουν κόσμο για να κανονίσουμε κι εμείς τι θα κάνουμε, γιατί δεν παλεύεται άλλο...

2
Παιδιά υπάρχουν κάπου πίνακες να δούμε τι έχει καλυφθεί από μετατάξεις;

Ή αλλιώς,  ας πουν όσοι έχουν εικόνα ο καθένας για όποια περιοχή ξέρει, περίπου τι γίνεται...

Εγώ, για παράδειγμα ξέρω ότι στη Σάμο έχει 3 ΕΑΕΠ και έχουν καλυφθεί και τα τρία με μετατάξεις.  Το ένα μόνο ενδέχεται να μένει κενό λόγω γονικής άδειας της κοπέλας που μετατάχθηκε εκεί.

Επίσης,  ξέρω ότι στον Έβρο έχουν καλυφθεί τα περισσότερα, αλλά έχουν μείνει κάποια λίγα κενά κυρίως στα βόρεια του νομού. Αριθμούς συγκεκριμένους δε μου είπαν για εκεί.

3
Η Σάμος έχει 1 ΕΑΕΠ και καλύφθηκε με αναπληρωτή. Όσον αφορά ΑΜΩ, απ' ό,τι ξέρω, μόνο 6 ώρες έχουν μείνει σε ένα χωριό της Σάμου και 12 στον Άγιο Κήρυκο στην Ικαρία.

4
Έχουν βγει αλλά δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα. Έτσι έμαθα κι εγώ μέσω φίλης στο υπουργείο. Οπότε, από ώρα σε ωρα αναμένονται...

5
Είναι η δεύτερη φορά που αλλάζει όνομα το τμήμα.
Εγώ ήμουν στους πρώτους εισαχθέντες το 1999 όταν και πρωτολειτούργησε (και μάλιστα ξεκίνησε ως καθηγητική σχολή με σκοπό να βγάλει καθηγητές για την Τεχνολογική Κατεύθυνση του νέου - τότε- Λυκείου) με όνομα "Τμήμα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης".
Στο επόμενο έτος, αν θυμάμαι καλά, μας άλλαξαν το όνομα σε "Δ.Τ.Ψ.Σ." και έπαψε να είναι καθηγητική σχολή, παρόλο που τα παιδαγωγικά μαθήματα που κάναμε ήταν πολλά (δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου ο παλιός οδηγός σπουδών για να το διαπιστώσετε, γιατί εγώ, δυστυχώς, δεν τον έχω πια).
Συμφωνώ ότι αποτελεί αδικία να υπάρχει μία μόνο καθηγητική σχολή πληροφορικής, κάτι που οδηγεί σε αδιέξοδο όλους τους άλλους αποφοίτους των υπολοίπων τμημάτων και πόσο μάλλον αυτούς που ήταν ένα "κλικ" πριν το διορισμό τους, έχοντας στην πλάτη δεκάδες μόρια, αλλά και όσους γενικά επιθυμούν να διοριστούν στην εκπαίδευση.
Αν ρωτάτε, όμως, σας λέω ότι κι εγώ ένιωθα αδικημένος έχοντας διδαχθεί πολλά παιδαγωγικά μαθήματα για να αποκτήσω μία παιδαγωγική επάρκεια (γι' αυτό εξάλλου επιλέξαμε να εισαχθούμε τότε σε μια καθηγητική σχολή) που τελικά δεν είχα.
Δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και απλά παραθέτω την άποψή μου και ό,τι γνωρίζω επί του θέματος. Είναι σοβαρότατο πρόβλημα και μακάρι να βρεθεί μία λύση που θα τους κανοποιήσει όλους, χωρίς διακρίσεις.

Φιλικά,
Χρήστος

6
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: αναπληρωση?
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:40:52 pm »
Καλά οι ΑΚΩ και οι ΑΜΩ που κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αλλά οι ωρομίσθιοι δε θα έχουν πλέον max 12 ώρες;;
Αυτό πότε το ανακοίνωσε, πού το είδατε;;
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, αν έχεις από 4 έως 16 ώρες, θα είσαι ΑΜΩ. Κάτι περισσότερο σε κάνει ΑΚΩ και κάτι λιγότερο ωρομίσθιο. Τώρα, βέβαια, δεν ξέρω τι παίζει με συνδυασμούς ωρών σε Α/βάθμια και

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 612
Σύνολο: 613

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.042 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.