Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - kalli

Σελίδες: 1
1
Καθαρή διδασκαλία δεν κάνω(που αυτό είναι το όνειρο μου!!!). Έχω ακούσει ότι τώρα στα Δημοτικά μπορούν να κάνουν μάθημα και καθηγητές, όπως φιλόλογοι,πληροφορικάριοι, και να βάζουν(υπογράφουν) εκέινοι βαθμούς.
???
Θέλω να πω πως κάνω μάθημα αλλά δεν έχω αποκλειστικά το τμήμα, είναι μέσα στην τάξη και ο δάσκαλος μόνο με παρουσιά, βαθμούς όμως δε βάζω εγώ γιατί μου έχουν πει πως δεν μπορώ επειδή δεν είμαι δασκαλά, άρα είμαι κάτι σαν "βοηθός???".Τώρα ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποια εγκύκλιος η οποία να δίνει το δικαίωμα στους καθηγητές Φιλολόγους,, Μαθηματικούς, κ.α. να διδάξουν ορισμένα μαθήματα στο δημοτικό λόγω της έλλειψης δασκάλων. Δηλαδή φιλόλογος να κάνει γλώσσα ή μαθηματικός μαθηματικά. Αυτό ρωτάω, αν ξέρει κάποιος κατι για αυτή την εγκύκλιο?

2
Καλημέρα σας!!!
Θέλω να σας ρωτήσω κάτι και ζητάω απελπισμένα πληροφορίες. Το θέμα που θα θίξω είναι το εξής: "Μπορεί ένας καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19 να διδάξει Πληροφορική σε δημοτικό (σε ιδιωτικό σχολέιο) και να υπογράψει αυτός για τους βαθμού;΄"
Απο ότι καταλαβαίνετε δουλέυω εδώ και 2 χρόνια σε ιδιωτικό στο Δημοτικό και έχουμε φτιάξει ένα δικό μας πρόγραμμα σπουδών. Η δική μου δουλειά είναι να σχεδιάσω το πρόγραμμα σπουδών το οποίο θα το διδάξουν οι δάσκαλοι του κάθε τμήματος, να βοηθάω τους δασκάλους στη διδασκαλία, να σχεδιάζω και άλλες εφαρμογές υλοποιώντας τις αναγκές του σχολείου. Καθαρή διδασκαλία δεν κάνω(που αυτό είναι το όνειρο μου!!!). Έχω ακούσει ότι τώρα στα Δημοτικά μπορούν να κάνουν μάθημα και καθηγητές, όπως φιλόλογοι,πληροφορικάριοι, και να βάζουν(υπογράφουν) εκέινοι βαθμούς.
Ξέρει κάποιος αν ισχύει αυτό;;; Ποια εγκύκλιο πρέπει να διαβάσω;;;

Ευχαριστώ!!!

3
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία ωρομίσθιων 2006-2007
« στις: Απριλίου 29, 2007, 10:30:12 pm »
Είναι η πρώτη μου χρονιά ως ωρομίσθια. Είμαι Δυτική Αττική. Ξερετέ περίπου πότε θα πληρωθούμε?

4
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: Ιδιαίτερο πληροφορικής
« στις: Απριλίου 20, 2007, 04:10:21 pm »
Οι τιμές όπως 60

5
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: Ιδιαίτερο πληροφορικής
« στις: Απριλίου 11, 2007, 02:15:43 pm »
Ίσως για δημοτικό να είναι πολλά,αλλά πρέπει να κοιτάξουμε λίγο παραέξω.Στην Αθήνα για ένα ιδιαίτερο κατεύθυνσης χτυπάνε και 60

6
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας. Για την ακρίβεια με πήραν σε μεγάλο Ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας τον Ιανουάριο 2006 ως αναπληρώτρια 6 μηνών μέσω

7
Ιδιωτικά σχολεία / Προϋπηρεσία σε ιδιωτικό σχολείο
« στις: Μαρτίου 25, 2007, 01:14:48 am »
Εδω και ένα χρόνο δουλέυω σε ιδιωτικό σχολείο ως καθηγήτρια Πληροφορικής. Μετράει για προϋπηρεσία στο δημόσιο;Αν κάνω αίτηση για ωρομίσθια;

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182528
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12
Επισκέπτες: 561
Σύνολο: 573

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.046 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.