Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - akoufou

Σελίδες: 123 ... 15
1
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο: Κρατήσεις
« στις: Ιούλιος 19, 2011, 02:53:50 μμ »
Για να ζηλεψουμε λιγο: :D
Mισθοι εκπαιδευτικών φυσικών  στην Αγγλία:
Λονδίνο προάστια: £ 35.218 - £ 37.795
Εξωτερικό Λονδίνο: £ 37.599 - £ 40.433
Inner London: £ 41.497 - £ 45.000
Υπόλοιπο της Αγγλίας και της Ουαλίας: £ 34.181 - £ 36.75
Τα πήρα από τον φορέα κατάρτισης και ανάπτυξης για τα σχολεία.

Με συντελεστή φορολόγησης 40% τα 35Κ γίνονται 21, άσε που από τα 35 αρχικά πρέπει να υπολογιστεί και η ασφάλιση/περίθαλψη/συνταξιοδότηση. Και με το κόστος ζωής στο Λονδίνο (σπίτι της ψιλοπροκοπής = ακριβό) δεν έιναι και πολύ αξιοζήλευτο το ποσό.
Τις συνθήκες εργασίας είναι να ζηλεύεις αγαπητέ και το πως εργάζονται συνειδητά οι περισσότεροι.

2
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Ιούλιος 19, 2011, 02:36:27 μμ »
Η τάση είναι ξεκάραρη. ΜΕΙΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ Βέβαια και πολλά γραφεία δεν είχαν λόγο ύπαρξης πέρα από το να βολεύονται κάποιοι. Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι ότι αφού έχουν παντού υπεράριθμους στο δημόσιο δεν στέλνουν αυτούς σε γραφεία εκπαίδευσης και στέλνουν εκπαιδευτικους? :-\

Δεν έχουν παντού υπεράριθμους στο δημόσιο, το αντίθετο, οι νευραλγικές υπηρεσίες έχουν τρομερές ελλείψεις, ειδικά με τον κανόνα 1/5 και με τις αποχωρήσεις των συμβασιούχων. Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πολλοί, αλλά η γραφειοκρατεία απαιτεί τους διπλάσιους για να διεκπεραιωθεί η χαρτούρα.
Τώρα αν εννοείς οδηγούς του ΟΑΣΑ και μηχανοδηγούς του ΟΣΕ κτλ αυτοί όντως περισσεύουν, αλλά τι να κάνουν στις υπηρεσίες του ΥΠΔΒΜΘ? Για να μη σχολιάσω τοποθέτηση υπαλλήλου φορτοεκφορτωτή της πρώην Ολυμπιακής στο πρωτόκολλο στη ΔΟΥ, την οποία είδα και έμεινα παγωτό... ;)

3
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο: Κρατήσεις
« στις: Ιούλιος 18, 2011, 08:17:07 πμ »
Τα αίτια για τις μειώσεις μισθού (για να επανέλθω στο θέμα) είναι πολλά, δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν σε βάθος
και δεν είναι και απλό.
Το σίγουρο είναι πως σε μια οικονομία σε φθίνουσα πορεία από τη στιγμή που αυτή ελέγχεται με κάποιο τρόπο
για τη διασφάλιση της πορείας της από έξω, δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος μειώσεων: δημόσιοι, ιδιωτικοί, ενοίκια
(κάποιοι ζουν ΚΑΙ από αυτά ας μην το ξεχνάμε) κτλ. Σίγουρα οι μισθοί του δημοσίου δεν πληρώνονται ΜΟΝΟ από τους
ιδιωτικούς υπαλλήλους, αλλά από το σύνολο του κρατικού αποθεματικού που είναι κάτι το σύνθετο ως άθροισμα.

Έτσι με τη λογική των "δανειστών" στην πρώτη φάση δε χρειάζεται να πάμε σε επίπεδα Κίνας - Ινδίας ή Ρουμανίας κτλ για να επέλθει η ανάπτυξη, αλλά απλά να πάμε εκεί που θέλει η εργοδοτική συνιστώσα το μισθολογικό κόστος να πάει προκειμένου
να οδηγηθεί στην κερδοφορία και στην αύξηση των εξαγωγών.
Αυτό θα σημάνει μετά ανάπτυξη (κερδοφορία) για τους λίγους (εννοείται) και χαπάκια αμνησίας (επιδοματάκια) για εμάς τους υπόλοιπους του κλάδου των μισθωτών.

Σίγουρα όλοι διαφωνούμε με την αλλαγή αυτή, αλλά η ψυχρή ματιά των αριθμών εκεί οδηγεί.

4
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο: Κρατήσεις
« στις: Ιούλιος 17, 2011, 09:15:31 πμ »
Να δείτε που σε λίγα χρόνια θα φτάσουμε στο σημείο να παραιτείται κόσμος από το δημόσιο για να πάει να δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα. Αυτός είναι οι στόχος εξάλλου, η αποκαθήλωση του Δημοσίου ως το όνειρο ζωής του καθε έλληνα από το '90 και μετά.

Όσο πέφτουν οι μισθοί του δημοσίου στραγγίζει η αγορά απο χρήμα και πέφτουν και οι μισθοί του ιδιωτικού τομέα.
Την αγορά δεν την κινεί ο εργαζόμενος των 700ευρώ αλλά των 1500ευρώ με τις οικονομίες του. Αν αυτός δεν αγοράσει,
οι επιχειρήσεις θα οδηγηθούν σε απολύσεις, μειώσεις κτλ, όσοι έχουν κοιτάξει τί γίνεται στον ιδιωτικό τομέα
τώρα θα το δούν.

5
Να σημειώσω πως λόγω προσπάθειας για μείωση της ανεργίας προηγούνται οι άνεργοι και έπονται οι υπόλοιποι, οπότε
δεν τίθεται θέμα ντροπής, αλλά μόνο αν υπάρξει κενή θέση μπορεί να διδάκξει δημ υπάλληλος.
Γιατί στο ιεκ που δούλευα οι μισοί και ΠΑΡΑΠΑΝΩ ήταν δημόσιοι υπάλληλοι που μιζέριαζαν συνέχεια ή έφευγαν νωρίτερα για να προλάβουν τα ιδιαίτερα;;;; >:( >:( >:(
Δε ξέρω γιατί, αλλά από τους φορείς που αναφέρονται ΕΠΑΣ ΙΕΚ (ΟΑΕΔ ΟΤΕΚ ΟΕΕΚ) ΤΕΙ κτλ τα ΙΕΚ του πρώην ΟΕΕΚ λειτουργούσαν σε καθεστώς μέγιστης ανοργανωσιάς και ως γνωστόν όπου ανοργανωσιά και η θολούρα στο μαξ.

6
Ο μονιμος να κατσει εκει που καθεται και να αφησει τις ωρες για τους ανεργους που ψαχνουν δουλεια για να ζησουν. ΣΑ ΣΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!!!

Για όσους δε "ντρέπονται" να ασκήσουν νόμιμο δικάιωμά τους για ιδιωτική εργασία, μέχρι 11ώρες με αίτηση για χορήγηση "άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου επ'αμοιβή"  προς το ΠΥΣΔΕ περιγράφοντας αναλυτικά τα καθήκοντα, π.χ. στην ΕΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2011-2012, στο τμήμα τάδε, με αντικείμενο διδασκαλίας το τάδε.

Αν σε επιλέξουν θα σου ζητηθεί η άδεια αυτή για να πληρωθείς καθότι εκείνοι είναι ενήμεροι σχετικά με το καθεστώς
που διέπει δημ. υπαλλήλους.

Να σημειώσω πως λόγω προσπάθειας για μείωση της ανεργίας προηγούνται οι άνεργοι και έπονται οι υπόλοιποι, οπότε
δεν τίθεται θέμα ντροπής, αλλά μόνο αν υπάρξει κενή θέση μπορεί να διδάκξει δημ υπάλληλος.

7
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις μετά από μετάθεση
« στις: Ιούλιος 13, 2011, 02:08:04 μμ »
Ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε!  :)
Μια απορία που μου προκλήθηκε από τα γραφόμενα του συναδέλφου: αν τελικά δεν παρουσιαστεί τέλη Ιουλίου, και έρθει π.χ. Αύγουστο ή 1η Σεπτεμβρίου να παρουσιαστεί, τι γίνεται τότε; Ποιος θεωρείται υπεράριθμος;
..όσοι από τους μετατιθέμενους εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διαδικασία των εξετάσεων, ... οφείλουν να παρουσιαστούν εντός εύλογου χρόνου μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους και οπωσδήποτε εντός του μηνός Ιουλίου 2011.

Νόμιζα ότι υπολογίζεται η ημέρα ανάληψης στο σχολείο. Και μου είχε πει κάποιος ότι παίζει ρόλο και η ώρα που παρουσιάζεσαι. Δηλ. ένας παρουσιάζεται στις 8.15, άλλος στις 9. Ισχύει αυτό; Έβλεπα στα πρακτικά τόσα χρόνια γενικά ότι η ώρα παρουσίασης ήταν για όλους μας η ίδια, άσχετα αν κάποιοι έρχονταν στις 11 π.χ.

Αν μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος που δουλεύει σε ΔΔΕ ή γνωρίζει καλά από ΠΥΣΔΕ, αν ισχύει τελικά το "την ίδια χρονιά" (μήπως έχει αλλάξει με μια νεότερη εγκύκλιο) ή "την ημέρα ανάληψης στο σχολείο"...

Να ρωτήσω και κάτι παρατραβηγμένο: στην απίθανη περίπτωση τα μόριά μας να είναι ακριβώς τα ίδια, πώς γίνεται η σύγκριση τότε;

Στο ΠΔ 50/1996 αναφέρονται στο τέλος αυτές οι απίθανες περιπτώσεις με τα ίδια μόρια που συγκρίνονται στη συνέχεια κατά περίπτωση τα κριτήρια, εντοπιότητες κτλ.

8
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο: Κρατήσεις
« στις: Ιούλιος 13, 2011, 08:23:57 πμ »

Απλά ήθελα να θίξω το 35% που ακούστηκε το οποίο είναι εντελώς ουρανοκατέβατο.
εγραψα   -35% εως το 2015 ;)
μπορεις να το(βαφτισεις) οπως νομιζεις ....μεγαλο παιδι είσαι ....μπορεις  να το φιλτραρεις  και να κρατησεις οτι νομίζεις.
υπομονη  μεχρι το 2015  και αφου κανεις τοτε τις πραξεις σου......τα ξαναλεμε :) 8)
εγώ θεου θελοντος εδω θα ειμαι  :P :)

Μάλλον αναφερόσουν στη συνολική μείωση της δημόαιας δαπάνης για μισθούς από ότι αντιλαμβάνομαι.
Όχι όμως και πράξεις το να υπολογίσουμε 2-3 ποσοστά ;)
Τσίχλα μπορεί, πράξεις πάντως θεωρούμε άλλα δυσκολότερα. :)

Όσο για το 2015, πολύ αμφιβάλλω για το ποιοι θα είμαστε εδώ! ;)

9
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις μετά από μετάθεση
« στις: Ιούλιος 13, 2011, 08:19:51 πμ »
Μπορείτε να αγνοήσετε τα σχόλια του/της συναδέλφου akoufou, που προφανώς δεν έχει διαβάσει ούτε την εγκύκλιο των μεταθέσεων ("...όσοι από τους μετατιθέμενους εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διαδικασία των εξετάσεων, ... οφείλουν να παρουσιαστούν εντός εύλογου χρόνου μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους και οπωσδήποτε εντός του μηνός Ιουλίου 2011"), ούτε το Π.Δ. 50/1996 που παρατέθηκε παραπάνω, αλλά θεωρεί εντούτοις πως μπορεί και συμβουλές να δίνει και υπαινιγμούς να διατυπώνει. Τόσο εσείς όσο και ο συνάδελφος θεωρείστε ότι τοποθετηθήκατε ταυτόχρονα, και αν τεθεί θέμα υπεραριθμίας η μεταξύ σας σύγκριση θα γίνει βάση μορίων.

Υπηρεσιακή μεταβολή συνιστά η πράξη τοποθέτησης του ΠΥΣΔΕ/ΠΕ ή η ανάληψη υπηρεσίας;
Έχω την εντύπωση πως στο φάκελο εκπαιδευτικού δεν υπάρχει καμία πράξη ΠΥΣΔΕ αλλά μόνο
η ανάληψη με βάση σχετική πράξη. Έως την ανάληψη υπηρεσίας ο εκπαιδευτικός ανήκει (αν θυμάμαι καλά) στην
προηγούμενη οργανική του θέση από όσο γνωρίζω από περίπτωση ρύθμισης αντίστοιχης υπεραριθμίας.

Τα "προφανή" συμπεράσματα κράτα τα για τον εαυτό σου σε παρακαλώ, διάβασε και πολλούς μήνες πριν και θα δεις ποιος
έχει διαβάσει και τι. Δε θέλω συνέχεια σε αυτά σου τα συμπεράσματα παρακαλώ.  :)

EDIT: Η ανάληψη υπηρεσίας σημαίνει παροχή εργασίας από εκείνη τη στιγμή και μετά, συνεπώς χωρίς ανάληψη ΔΕΝ υπάρει προσφορά εργασίας στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα ή και σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια υπηρεσία, συνεπώς χωρίς ανάληψη ΔΕΝ έχεις υποχρεώσεις υπηρετούντων ούτε και απολαμβάνεις δικαιωμάτων.
Η ανάληψη αργότερα αναφέρετσι σε εγκύκλιο όπως σωστά ανέφερες, αλλά με γνώμονα το συμφέρον της υπηρεσίας για ειδική περίπτωση. Σε κάθε περίπτωση πάντως η εγκύκλιος δεν αποτελεί Δίκαιο, ούτε Νόμο.

10
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο: Κρατήσεις
« στις: Ιούλιος 12, 2011, 08:56:08 μμ »
Αντιγράφω από Ναυτεμπορική:
"Οδηγίες για τον τρόπο που θα γίνεται η αυξημένη παρακράτηση φόρου στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους από την 1η Ιουλίου 2011 δίνει με εγκύκλιο του το υπουργείο Οικονομικών.

Η παρακράτηση θα γίνεται με βάση τη νέα φορολογική κλίμακα που προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την οικονομία, στην οποία το αφορολόγητο όριο μειώνεται στα 8.000 ευρώ και στο εισόδημα από το όριο αυτό έως τα 12.000 ευρώ επιβάλλεται φορολογικός συντελεστής 10%.

Η αύξηση στην παρακράτηση φόρου εισοδήματος από την 1η Ιουλίου δεν θα γίνει αναδρομικά για τους προηγούμενους μήνες του πρώτου εξαμήνου του έτους αυτή τη στιγμή. Ο συμψηφισμός του φόρου για το πρώτο εξάμηνο θα γίνει με την τελική εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων που θα υποβληθούν το 2012.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που υπάρχουν παιδιά το αφορολόγητο ποσό του πρώτου κλιμακίου της κλίμακας αυξάνεται ως εξής:

Κατά δύο χιλιάδες ευρώ εάν ο φορολογούμενος έχει ένα τέκνο που τον βαρύνει.

Κατά τέσσερις χιλιάδες ευρώ εάν έχει δύο τέκνα που τον βαρύνουν.

Κατά δώδεκα χιλιάδες πεντακόσια ευρώ εάν έχει τρία τέκνα που τον βαρύνουν.

Το ποσό των δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, προσαυξάνεται κατά δύο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ, για κάθε τέκνο πέραν του τρίτου που τον βαρύνουν.

Για τις περιπτώσεις:

α) των νέων ηλικίας έως και τριάντα ετών,

β) των συνταξιούχων άνω των εξήντα πέντε ετών,

γ) των ατόμων με ειδικές ανάγκες

δ) των συνταξιούχων ανεξαρτήτως ηλικίας που τους βαρύνουν παιδιά με ειδικές ανάγκες,

το αφορολόγητο ποσό του πρώτου κλιμακίου της κλίμακας μισθωτών - συνταξιούχων 2011 παραμένει στις δώδεκα χιλιάδες ευρώ. ..."

Άρα επιβεβαιωθήκαμε σε όσα λέγαμε παραπάνω.

Όσο για τις εξαιρέσεις (α) και (β): Τεκνά και πουρά χαρείτε
γιατί το μεσοπρόθεσμο σας πήρε ξώφαλτσα! ;)

11
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Αναθέσεις μαθημάτων (varia)
« στις: Ιούλιος 12, 2011, 08:48:45 μμ »
Παράκληση προς διαχειριστές λίγο εκτός θέματος. Έχουν ανοίξει 10άδες θέματα με τίτλο αναθέσεις - υπεραριθμίες κτλ. Γιατί δε βρίσκετε το αρχικό που αναφέρουμε και όλη τη νομοθεσία να το διαβάζει όποιος θέλει και να το κάνετε sticky μια και ενδιαφέρει πολλούς μονίμους από ότι φαίνεται και ειδικά νέους που ψάχνονται στο θέμα αυτο.

Ευχαριστώ για την αγάπη σας :)

12
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις μετά από μετάθεση
« στις: Ιούλιος 12, 2011, 08:44:29 μμ »
Προηγείσαι με βάση την χρονική ανάληψη υπηρεσίας εσύ. Μόνο αν έχετε την ίδια ημέρα ανάληψη (και όχι πράξη συμβουλίου) συγκρίνεστε με βάση τα μόριά σας.  Είναι πολύ σαφές. Αν και μάλλον πρωτότυπη η ανάληψη
στις 28/7 στο πρακτικό. Που γίνονται αυτά τα μαγικά αν επιτρέπεται;

13
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο: Κρατήσεις
« στις: Ιούλιος 07, 2011, 05:02:26 μμ »
Συνάδελφε akoufou ξέχασες και τον κεφαλικό φόρο του σουλτάνου (!) που στο παράδειγμα που αναφέρεις είναι 200 ευρώ και, αν είναι άτυχος ο ενδιαφερόμενος και έχει εισόδημα 20001 €, εκτοξεύεται στα 400.
Και βέβαια, πολλοί θα έχουν αφορολόγητο 8000, άρα άλλα 200, εντελώς κερατιάτικα.



Σωστός είσαι, προσπάθησα να δώσω ένα μέσο παράδειγμα για ένα ποσό που πολλοί από εμάς δεν έχουμε ως εισόδημα όμως.
Απλά ήθελα να θίξω το 35% που ακούστηκε το οποίο είναι εντελώς ουρανοκατέβατο. Επίσης το γεγονός πως κατά περίπτωση
υπολογίζονται οι φόροι και οι κρατήσεις και πως αν ήθελε έσοδα μπορούσε να βάλει απλά φόρους.
Με την εισφορά για "πάσα νόσο και πάσα μαλακία" απλά μειώνει το φορολογούμενο εισόδημα, δηλαδή το εν δυνάμει αποθεματικό του φόρου, το εν δυνάμει ποσό που μπορεί να διατεθεί προς κατανάλωση (άρα 23% επιστροφή μέσω ΦΠΑ) κ.α.

Στο παράδειγμα είναι εμφανέστατο άλλωστε.

Τέλος εσύ άλλε ΠΕ02-whatever, το να υπολογίζεις ότι ποσό θέλεις είναι απλά επιλογή ή βοήθεια προς κάποιον που το ζήτησε, όπως και το να μην υπολογίζεις.
Κ' όσο για το ότι "παθητικά καθόμαστε ..." κτλ , (που τα γνωρίζει κανείς όλα αυτά αλήθεια??) , ότι εγώ κ ο δίπλα καθόμαστε και κάνει κ ευχές κ ευχολόγια...  τσ τσ τσ! πιπεριιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

ΥΓ. να διευκρινήσουμε ότι όπως ανέφερα και παραπάνω, ο "κεφαλικός φόρος" ή αλλιώς η έκτακτη εισφορά θα
πληρωθεί από όλους τους φορολογούμενους και όχι μόνο από τους μισθωτούς, άρα δεν σχολιάστηκε στο παράδειγμα σκοπίμως, μιας και θα μας έρθει το "μαγικό χαρτάκι" από τη ΓΓΠΣ με το πράσινο χρώμα (χρεωστικό).

14
Οικονομικά / Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο: Κρατήσεις
« στις: Ιούλιος 07, 2011, 08:18:53 πμ »
                  -35% εως το 2015.

χμ...για να σκεφτώ...2011-2015 αν καποιος παιρνει σημερα 1200-1500 ευρωπουλακια
μειον 35%....= 
οι μαθηματικοι ας κανουν τις πραξεις....... και να μας στειλουν τον  λογαριασμό



Αυτό το 35% πως το υπολόγισες; Ρωτάω γιατί ο σκοπός είναι να έχουμε  μια ακριβή εικόνα και όχι να παίζουμε το ρόλο
άλλων που πετάνε νούμερα στο άσχετο.
Πέραν του 2+1=3% επί των μικτών αποδοχών που είναι δεδομένο
και της αυξημένης παρακράτησης φόρου που εξαρτάται από αριθμό παιδιών κτλ πως υπολόγισες τα υπόλοιπα;

Δε νομίζω ότι επί του παρόντος "παίζει" ένα τέτοιο νούμερο. Στο μέλλον δε ξέρω, αλλά επί του παρόντος μάλλον όχι.

Υ.Γ. ΝΑ μη ξεχνάμε βέβαια ότι με τις μεγαλύτερες κρατήσεις επί του μικτού μειώνεται το εντελλόμενο ποσό που θα φορολογηθεί
οπότε για άλλη μια φορά θα εισπράξουν λιγότερα από ότι υπολογίζουμε εμείς αρχικά επί του τωρινού καθαρού.
Τι εννοώ: Αν ο φόρος υπολογιζόταν πέραν των 12000 για ετήσιο πόσό π.χ. 20000, τώρα θα υπολογίζεται π.χ. από τις 10000 (π.χ. παντρεμένος/η με ένα παιδί) έως τι 12000 με 10% δηλαδή 200ευρώπουλα ετησίως + κάτι λογότερο από αυτά που πληρώνατε για φόρο πριν γιατί με το 3% οι αποδοχές των 20000 ετησίων θα γίνουν 19400 ετησίως, άρα το εισόδημα περαν των 12000 από 8000 γίνεται 7400. Αυτά αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς.

Με πρόχειρους υπολογισμούς λοιπόν η διαφορά στο φόρο είναι για τη νέα κατάσταση στο παράδειγμά μας 66ευρώ παραπάνω για τη νέα κατάσταση, οπότε η ετήσια διαφορά είναι -600ευρώ λόγω 3% και -66 ευρώ λόγω αυξημένου φόρου, σύνολο 666ευρώ (τυχαίο??? ;)  ) ΕΤΗΣΙΑ απώλεια εισοδήματος, επιμερίστε σε 12 μισθούς και δώρα/επιδόματα (επί του παρόντος) και θα βρείτε τη μείωση γύρω στο 50άρικο.

Σελίδες: 123 ... 15

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32319
  • Τελευταία: 1305D
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1161372
  • Σύνολο θεμάτων: 19231
  • Σε σύνδεση σήμερα: 472
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 465
Σύνολο: 465

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.068 δευτερόλεπτα. 24 ερωτήματα.