Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - samena

Σελίδες: 1
1
θα αυξηθει ομως και το ωραριο τους,πραγμα δικαιο
Όποιος έχει δουλέψει σε δημόσιο σχολείο, καταλαβαίνει πως αυτό δεν είναι όχι μόνο καθόλου δίκαιο αλλά και εντελώς αντιεπαγγελματικό.
οποιος εχει δουλεψει σε δημπσιο σχολειο ξερει οτι με εξαιρεση τους φιλολογους,και παλι οχι ολους,οι καθηγητες δε δουλευουν αρκετα.Δεν προετοιμαζονται, ειτε γιατι τα εχουν δουλεψει στο παρελθον ειτε γιατι βαριουνται,δεν εχουν εργασιες για διορθωμα σε καθημερινη βαση,κι αν εχουν τις καθυστερουν απιστευτα,χανουν πολλες ωρες,οχι παντα υπ΄ευθυνη τους αλλά παντως χανουν και ειναι κακοπληρωμενοι.Προτιμω να δουλευω και να παιρνω περισσοτερα χρηματα,διοτι καπως πρεπει να ξεχωρισει ο καλος απο το λιγοτερο καλο.

Τι ενοεις δεν δουλεουν αρκετά ? Το αρκετά εξαρτατε και απο τους μαθητές
Μήπως θες να γυρισουμε στο μαισαιωνα και να δουλεουμε 12 ωρες την μέρα και να προσλαβουμε επισης ενα καλο ψυχολογο για το απογευμα να μας ισιωνει ?
Μαλλον αυτο ενοεις

2
Ο πεπονης που ιδρυσε το ΑΣΕΠ ειπε οτι δεν ειναι για εκπαιδευτικους
ΤΥΧΑΙΑ νομιζεις??????????

3
Εργασιακά / Απ: μεταφορα ενσημων απο ικα σε δημοσιο
« στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 03:34:19 am »
Εφοδον υπάρχει διαδοχική ασφαλιση για πιο λογο να εξαγοραζονται τα ενσημα του ΙΚΑ?

4
Νομιζω οτι η ΑΣΠΕΤΕ καλυπτη πληρως την παιδαγωγική επαρκεια.!
Τωρα αν θα γινουν 6αμηνα σεμιναρια πρεπει να ειναι στοχευμενα ανα κλαδο και πολυ εξιδηκευμενα αλλιως δεν θα δεχθουμε μια μιση ΑΣΠΕΤΕ..............

5
Αναπληρωτές / Απ: ΠΕΚ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2010
« στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 07:41:21 pm »
Τα πεκ ειναι υποχρεωτικά και είναι εκτος ωραριου βεβαια.

6
Μην ψάχνουμε αν ισχύει για πλεονάζοντες ή μη. Με τις συγχωνεύσεις που θα ακολουθήσουν ακόμη και οι έχοντες πλήρες ωράριο και οργανική μπορούν να μετατραπούν άνετα σε πλεονάζοντες και να βρεθούν σε άλλο νομό ή περιφέρεια.

Αντί να περιμένουμε για το επόμενο χτύπημα ας βγούμε στο δρόμο. Μόνο η αντίδραση θα τους σταματήσει. Πάρτε το χαμπάρι. Αποτελούμε μέρος ενός πειράματος για ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Όσο δεν αντιδράμε τόσο χτυπάνε.

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, 18:30 άγαλμα βενιζέλου, όλοι στο συλλαλητήριο.
29 Σεπτεμβρίου, ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Εισαι υπερβολικος

7
Δεν νομιζω οτι οι νομοι εφαρμοζονται στην ελλαδα αρα γιατι να εφαρμοστη αυτος?
στο δικο μου σχολειο εχει ατομα με πολυ λιγες ωρες διδασκαλιας οπως 4 ωρες 6 ωρες την εβδομαδα. Απλος κανουν καποια υποστηριξη στην γραμματεια του σχολειου.
Μην ειστε υπερβολικοι!

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32937
  • Τελευταία: alex06
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185995
  • Σύνολο θεμάτων: 19499
  • Σε σύνδεση σήμερα: 685
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 19
Επισκέπτες: 669
Σύνολο: 688

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.047 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.