Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - maria2010

Σελίδες: 1
1
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:36:59 pm »
dsouras έχεις τα στοιχεία μου, εννοείται οτι συμμετέχω .Αν χρειαστεις κάτι άλλο με ενημερώνεις.

2
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 09:56:09 pm »
Συνάδελφοι εγώ βρίσκομαι πολύ μακριά από την Αθήνα και δεν μπορώ να συμμετέχω ενεργά. Εννοείται οτι αν φτιαχτεί μια τέτοια ομάδα και την εξουσιοδότηση δίνω να με αντιπροσωπευσει και θα βοηθήσω όπως μπορώ.

3
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Νοεμβρίου 24, 2010, 05:31:24 pm »
Και εγώ κατέθεσα σήμερα την αίτηση . Δεν υπήρξε πρόβλημα.

4
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 08:17:44 pm »
Συνάδελφοι εγώ την αίτηση την έχω έτοιμη και θα την καταθέσω αύριο. Είναι υποχρεωμένοι να την πάρουν  εννοώ το χειρόγραφο άσχετα αν θα την απορρίψει το συστημα. Εδώ και άλλοι συνάδελφοι θα καταθέσουν. Επιπλέον αν θα κάνουμε προσφυγή ναι πρέπει να έχουμε κάνει αίτηση. Πιστεύω οτι όλοι πρέπει να καταθέσουμε για να έχουμε μια διέξοδο αν θέλουμε να συνεχίσουμε. Επίσης πιστεύω οτι είναι ένας τρόπος να δείξουμε οτι είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Ειναι και αυτός ένας τρόπος πίεσης προς την ΟΛΜΕ. Κανένας δεν θα λύσει τα δικά μας προβλήματα αν εμεις οι ιδιοι δεν κινηθούμε. Οτι και να γίνει τουλάχιστον να πούμε οτι κάναμε ότι μπορούσαμε.

5
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 06:41:43 pm »
el greco μήπως μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τα διαδικαστικά; Δηλαδή αυτή την αναφορά την έδωσες εγγράφως στον διευθυντη του σχολείου και μετά την έστειλες στη ΔΔΕ και στο υπουργείο;

6
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Οκτωβρίου 24, 2010, 12:40:52 pm »
Συνάδελφοι γεια σας
Ας ανταποκριθούμε όλοι και να καταθέσουμε τα χρήματα για τα έξοδα. Πιστεύω οτι άμεσα πρέπει να ανταποκριθούμε και για επόμενες κινήσεις αν χρειαστούν. Εξάλλου όποιο ποσό και να δώσουμε αν το συγκρίνουμε με την οικονομική αφαίμαξη που θα έχουμε με την τριετία θα φανεί ελάχιστο.Κάποιοι συνάδελφοι έκαναν όλη την δουλεια .Ας βοηθήσουμε και οι υπόλοιποι όπως μπορούμε. Ευχαριστώ.

7
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 04:30:20 pm »
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Εστειλα τα στοιχεία στον δικηγόρο και αύριο θα καταθέσω τα χρήματα.Θα ενημερώσω και όσους άλλους μπορώ.

8
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 10:06:29 pm »
Συναδελφοι, θα ηθελα να συμμετεχω στις ενεργειες που γινονται για την τριετια.Μηπως μπορει καποιος να με ενημερωσει?Εχω στειλει και προηγουμενο μηνυμα αλλα δεν καταφερα να αποκτησω επαφη.Εστειλα την ανακοινωση στους βουλευτες της περιοχης μου.Διαβασα σε μηνυμα οτι συγκεντρωνετε χρηματα για το εξωδικο.Πως μπορω να συμμετεχω?

9
Νεοδιόριστοι / Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 04:59:27 pm »
Γεια σας συναδελφοι, συμφωνω για την αμεση αποστολη εξωδικου για την τριετια και θα συμμετεχω σε οποια κινηση αποφασισουμε.Ενημερωστε με πως θα επικοινωνησω μαζι σας.

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182827
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 802
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12
Επισκέπτες: 596
Σύνολο: 608

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.046 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.