Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - dreamer

Σελίδες: 123 ... 9
1
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: Senior A,B and C
« στις: Σεπτεμβρίου 17, 2016, 08:18:24 pm »
Μπορείτε να συνεχίσετε με cosmic kids του ίδιου εκδοτικού. Λίγο το 3 μου φάνηκε προχειρογραμμένο σε κάποια σημεία, αλλά δεν παύει να είναι από τις καλύτερες σειρές. Πολύ καλό και το I Like English, αλλά είναι για μαθητές μέτριους ή κάτω του μετρίου, δεν τους αφήνει κενά και έχουν πρόοδο. Καλούς μαθητές θα τους κρατήσει πίσω. Το επίπεδο των βιβλίων της pearson είναι τσιμπημένο, οπότε καλύτερα να συνεχίσει με σειρές ίδιου βαθμού δυσκολίας. 

2
Ιδιωτική Εκπαίδευση / Απ:
« στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 12:02:08 am »
Καλησπέρα! Θα αναλάβω (για πρώτη φορά) ένα κοριτσάκι που θέλει να δώσει lower το Μάιο. Σκεφτόμουν να της κάνω το coursebook Real English B2. θα ήθελα όμως να μου προτείνετε και κάποια επιπλέον βιβλία για writing, speaking, listening για επιπλέον εξάσκηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!!

Για skills ρίξτε μια ματιά σε grivas, supercourse και macmillan, και ανάλογα το πιστοποιητικό στο οποίο προσανατολίζεστε, κάνετε την επιλογή.

3
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: βιβλία για ιδιαίτερα αγγλικών
« στις: Σεπτεμβρίου 10, 2016, 10:45:23 pm »
Για δυνατούς μαθητές κάνε βιβλία από express publishing.

4
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: Προφορική Εξάσκηση Αγγλικών
« στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 09:54:58 pm »
Έχει η super course το βιβλίο Speaking Practice B1-B2, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να σου δώσουν παραπάνω πληροφορίες, είναι εξυπηρετικότατοι. Από κει και πέρα, θα επικεντρωθείτε στον τομέα για τον οποίο θα χρειαστεί την εξάσκηση και μπορείτε να βρείτε άπειρα θέματα προς συζήτηση στο διαδίκτυο.

5
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: D' Class Books
« στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 02:23:29 pm »
Τελικά αυτό το πρόβλημα με τις εκθέσεις παίζει πολύ. Εγώ σε μαθητές με αδυναμίες κάνω το I Like B1, που έχει ξεχωριστό βιβλίο για writing και μου αρέσει περισσότερο από το B1 for all, το οποίο επίσης έχω δουλέψει.

6
Ιδιωτική Εκπαίδευση / Απ:
« στις: Σεπτεμβρίου 28, 2015, 10:38:33 pm »
Καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα τη βοήθειά σας..ανέλαβα φέτος μια μαθήτρια Ε΄δημοτικού που έκανε 2 χρόνια ιδιαίτερα και είναι από τον Ιανουάριο στην Α class.Από γραμματική έκανε το Grammarway 1 και μια σειρά Cosmic Kids 1 (st.book,companion k workbook) τα οποία δεν έχει τελειώσει. Γενικά η μαθήτρια είναι λίγο τεμπέλα και δε βασίζομαι να συνεχίσω τα βιβλία αυτά και να περάσουμε στη D. Επειδή δεν έχω πολλή εμπειρία θα ήθελα τη γνώμη σας για το πώς να προχωρήσω..Σκέφτηκα να κάνουμε μια επανάληψη με ασκήσεις από Oxford Heroes 1 Workbook που έχω κ παράλληλα να προχωράμε στο Grammarway (το οποίο έχω διδαχτεί κ γω κ θεωρώ πολύ καλή γραμματική). :-\ :-\ Τι λέτε;;

Από την Α πώς θα πάτε στη D και ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει την Α;;;; Τα cosmic kids είναι καταπληκτικά βιβλία, αλλά δεν απευθύνονται σε τεμπελάκους, οπότε κάνε ή burlington ή κάποια άλλη σειρά που έχεις δουλέψει και τη θεωρείς βατή, με την προϋπόθεση ότι θα τελειώσετε την Α. Η Grammarway επίσης καταπληκτική γραμματική, αλλά ΔΕΝ απευθύνεται σε μαθητές με το προφίλ της δικιάς σου, είναι για δυνατούς μαθητές και σε καμία περίπτωση δε θα το έκανα σε μαθητή που δε θέλει πολλά-πολλά με το διάβασμα. Δες κάτι σε Grammalysis από super course.

7
Ιδιωτική Εκπαίδευση / Απ:
« στις: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 12:35:46 am »
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ που τυχάια το βρήκα και θα αναζητώ απεγνωσμένα συμβουλές για να διαλέξω βιβλία για pre-lower. Ένα παιδάκι που γενικά δεν αγαπάει τόσο τα αγγλικά και με κενά από την d class, θέλει να συνεχίσει για pre-lower. Μιας και δεν έχω διδάξει ξανά κανονική τάξη, τα ερωτημάτα μου είναι τα εξής:
1. Αν χρειάζεται να του κάνω ξανά την d (κάτι που δεν νομίζω ότι πρέπει, γιατί εντάξει δεν γίνεται να του αναπληρώνω τα κενά κατα τη διάρκεια του χρόνου;)
2. Ποια βιβλία θα μου προτείνατε; Για παράδειγμα, είχα δουλέψει παλιά με ένα παιδάκι για να του κάνω απλά επανάληψη στην γραμματική και είχε το Access, που προσωπικά μου φάνηκε λίγο δύσκολο και απαιτητικό. Επίσης ξέρω από την αδερφή μου ότι τα Wishes είναι πολύ δύσκολο όπως και τα Choices. Υπόψην μου έχω την γραμματική του Griva-- Grammar Steps που αν και ξέρω οτι είναι γενικά ζόρικη, την είχα εγώ παλιά και πραγματικά μου άρεσε πολύ γιατί κάλυπτε επαρκώς όλα τα θέματα και αν θυμάμαι καλά είχε Phrasal verbs. Στην προσωπική μου συλλογή από βιβλία teacher's έχω τη γραμματική Connect για β1 από την Burlington, το coursebook και workbook English Download από την Hamilton και το Flash του Andrew Betsis για

8
Μαθήματα κατ'οίκον / Απ: Junior a+b one year course
« στις: Σεπτεμβρίου 23, 2015, 01:31:28 am »
Για τα smileys τι γνώμη έχετε?

Τέλεια σειρά, αλλά δε τη δουλεύω φέτος, γιατί έχω μόνο αγοράκια και προτίμησα κάποια άλλη που τους ενθουσίασε, οπότε μικρό το κακό. Το iebook επίσης καταπληκτικό και η σειρά βγαίνει άνετα με 2ωρο.

9
Ιδιωτική Εκπαίδευση / Απ:
« στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 01:36:15 pm »
καλησπέρα !!!


για προετοιμασία της D και E senior ποια σειρά προτείνετε?

Μετά από έρευνα κατέληξα στις εξής 2:

10
Ιδιωτική Εκπαίδευση / Απ:
« στις: Αυγούστου 19, 2015, 01:08:06 pm »
Ανάλογα την ηλικία. Σε μικρά, με τίποτα δε θα έκανα εγώ προσωπικά 2ωρο μαζεμένο. Είναι πολύ κουραστικό για τα παιδάκια. Και στις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες βλέπω ότι μετά από μία ώρα και κάτι, είναι σε φάση απελπισίας και το μυαλό ταξιδεύει αλλού.

11
Ιδιωτική Εκπαίδευση / Απ:
« στις: Αυγούστου 19, 2015, 11:35:10 am »
Πόσες ώρες την εβδομάδα κάνατε? Μια μερα την εβδομάδα ενδείκνυται για παιδιά 8 ετών?

Μια μέρα την εβδομάδα δε νομίζω να προλάβετε να βγάλετε ύλη και στο τέλος δε θα μείνει και τίποτα στο παιδί γιατί θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Καλύτερα δύο 45λεπτα τη βδομάδα και θα είστε άνετα, αν μιλάμε για τάξεις τζούνιορ.

12
Ανάλογα τα βιβλία που θα επιλέξεις. Κάποια βγαίνουν και με 2ωρο, αλλά τα περισσότερα το θέλουν το 3ωρο τους για να μην είσαι με την ψυχή στο στόμα. Για να δεις το επίπεδό του, δες τι βιβλίο έκανε στις τζούνιορ και ετοίμασε από εκεί κάποιο τεστάκι, για να ξέρεις και σε ποια βιβλία να προσανατολιστείς με τη νέα σχολική χρονιά.

13
Καλησπέρα, πως ακριβώς γίνεται αυτή η διαδικασία με τα teacher's books? Θα αναλάβω πρώτη φορά ένα παιδάκι και δεν γνωρίζω πως γίνεται να τα προμηθευτώ όσο το δυνατόν οικονομικότερα.

Παίρνεις τηλέφωνο τους εκδοτικούς οίκους που σ'ενδιαφέρουν και αφού τους δώσεις τα στοιχεία σου, τους στέλνεις με φαξ ή email την άδεια διδασκαλίας και σου ανοίγουν καρτέλα. Από κει και πέρα, ανάλογα με την πολιτική του κάθε εκδοτικού (κάποιοι δίνουν 3 βιβλία, κάποιοι μια σειρά κλπ. ανά έτος), παραγγέλνεις τα βιβλία που θέλεις.

14
Ιδιωτική Εκπαίδευση / Απ:
« στις: Ιουνίου 26, 2015, 10:27:09 pm »
Συμφωνώ με τον George999. Η σειρά της super course για το ECCE θα σας καλύψει και με το παραπάνω. Αν σας μείνει χρόνος, μπορείτε να κάνετε και practice tests της Piniaris που είναι επίσης πολύ δυνατά.

Σελίδες: 123 ... 9

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182671
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12
Επισκέπτες: 595
Σύνολο: 607

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.045 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.