Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - geosimal

Σελίδες: 1234
1
     με πηραν ευβοια .....αλλα μακρια......καλη αρχη σε ολουσ......
καλησπερα, και εγω ευβοια, γνωριζεις μηπως τα κενα;

2
κορίτσια καλησπέρα ....... εγώ έχω ψηφίσει και χθες  έστελα την επιστολή στο δικηγόρο που το όνομα του αναγραφόταν επάνω στο φάκελο.... ευχαριστώ πολύ !!! θα ήθελα όμως να ρωτήσω εσείς που δεν παραλάβατε το φάκελο ακόμη έχετε στείλει τα στοιχεία σας και τη διευθυνση σας  σε ΠΜ στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας?
οταν μας σταλθηκε το μηνυμα για την διαδικασια της ψηφοφοριας μας ειπαν να στειλουμε τα στοιχεια μας στο e-mail του συλλογου και οχι στα πμ των μελων του συλλογου

3
Με χαρά σας ενημερώνουμε, ότι οι εκλογές του Συλλόγου Αναπληρωτών Νηπιαγωγών, θα διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου από 12:00 έως τις 19:00 στο δικηγορικό γραφείο του κ. Παναγιώτη Τζαμτζή που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 146

4
Μάλλον η επιστολική πρέπει να πάρει μικρή παράταση.
συμφωνω και εγω, ουτε εγω θα προλαβω να ψηφισω

5
Εγώ δεν το έχω λάβει ακόμα και δεν ξέρω αν θα είναι εμπρόθεσμο αυτό που θα στείλω.
ουτε εγω έχω λάβει τον φάκελο

6
Καλησπέρα, σας ενημερώνουμε ότι αύριο θα γνωρίζουμε ακριβώς το χώρο που θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου μας.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι και επιθυμούν να ψηφίσουν, η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών.
Με επιστολική ψήφο, μπορούν να ψηφίσουν μόνο τα μέλη που έχουν ήδη εγγραφεί ή πρόκειται να εγγραφούν μέχρι αύριο.
Καλημέρα και απο μένα, εχω στειλει τα στοιχεια μου, περιμενω νεοτερα.Καλη συνέχεια

7
Μπράβο κορίτσια να συνεχίσουμε έτσι δυναμικά, εν αναμονή για νεότερα. Raniasop εντάξει έλαβα το μήνυμά σου μην αγχώνεσαι, έχω ενημερώσει τη κοπέλα  όπως σου έγραψα και περιμένουμε νεότερα. Να είσαι καλά, καλό απόγευμα!!!!!!!!!

8
         Καλησπέρα!

             Τα άτομα που είναι από Αθήνα και είναι διατεθειμένα να περάσουν από το γραφείο του δικηγόρου για υπογραφή, για το καταστατικό,θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα με τα εξής στοιχεία:Όνομα-Επώνυμο-Πατρώνυμο-ΑΔΤ-Διεύθυνση , ούτως ώστε να έχει έτοιμο το πρακτικό ο δικηγόρος και όταν θα πάμε για υπογραφή να μην χρονοτριβήσουμε.Αυτό είναι πρόταση του ίδιου του δικηγόρου που μου το έστειλε σε mail.Aν μπορείτε εντός 2-3 ημερών να μου τα στείλετε για να τα προωθήσω άμεσα, να μην χάνουμε άλλο χρόνο.Έχω την αίσθηση ότι για κάθε κίνηση τρώμε και από ένα μήνα.Έτσι όμως ούτε του χρόνου τον Σεπτέμβρη δεν μας βλέπω έτοιμες...

raniasop καλησπέρα, μου εστειλε μηνυμα μια κοπέλα μέσω facebook που θέλει να έρθει στον δικηγόρο για υπογραφή αλλά δεν έχει τα στοιχεια του δικηγόρου. Θα μπορούσες να μου τα στείλεις σε μήνυμα για να τις τα δώσω και αυτή μου είπε ότι θα μου στείλει τα στοιχεία της για να σου τα στείλω. Ευχαριστώ!!!!!!!

9
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Κάνοντας ένα πρόχειρο απολογισμό από την ημέρα που ξεκίνησε η διαδικασία συλλογής χρημάτων για τη σύσταση του συλλόγου μας και σε ένα σύνολο τουλάχιστον 5.000 αδιόριστων νηπιαγωγών, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι λιγότερα από 400 ευρώ.
Ο λογαριασμός μετράει ήδη ένα μήνα ζωής και η συμμετοχή παρά τον αρχικό ενθουσιασμό δεν είναι η αναμενόμενη. Οι προσπάθειές μας πρέπει να ενταθούν, διότι από την καινούρια σχολική χρονιά, τα πράγματα όπως διαφαίνονται θα είναι ακόμη χειρότερα.
Το προσωρινό ΔΣ είναι σε συνεχή επικοινωνία και εγρήγορση και με την σύσταση του συλλόγου προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις που έρχονται, στον τομέα της παιδείας ξεκινώντας από τους νηπιαγωγούς. Ήδη αρκετοί δημόσιοι φορείς (δήμοι κλπ) πραγματοποιούν  προσλήψεις με σύμβαση μίσθωσης έργου (αμοιβή με μπλοκάκι) και όπως φαίνεται, το μοντέλο αυτό κρίνεται επιτυχημένο και υιοθετείται και από άλλους.
Έχοντας την εμπειρία του περσινού καλοκαιριού (Αύγουστος 2013) που σε νεκρή περίοδο, προγραμμάτισαν προσλήψεις εκπαιδευτικών μέσω ΟΑΕΔ, κάτι που αποσοβήθηκε την τελευταία στιγμή, θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για την νέα σχολική χρονιά, που αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη.
Τα κενά στα νηπιαγωγεία είναι πάρα πολλά ακόμη και σήμερα, και μόνο με ένα αναγνωρισμένο θεσμικά όργανο (ο σύλλογός μας), μπορούμε να ασκήσουμε πιέσεις και να διεκδικήσουμε πλήρωση των κενών θέσεων με νηπιαγωγούς.

Με εκτίμηση
Συμφωνώ φίλη μου με όσα λες και έχω απογοητευθεί μ΄αυτή την κατάσταση. Τι γίνεται βρε συναδέλφισσες, που είσαστε όλες αυτές που τον προηγούμενο Σεπτέμβρη τα είχατε πάρει "στο κρανίο" με όσα γίνονταν από το υπουργείο; Ο ερχόμενος Σεπτέμβρης δεν αργεί να έρθει και τότε θα αρχίζουν να ξεφυτρώνουν σαν τα λουλουδάκια της άνοιξης όλοι οι απογοητευμένοι συνάδελφοι. Ξυπνήστε συνάδελφο,ι ο καιρός περνάει είναι κρίμα να πάει χαμένος τόσος κόπος και χρόνος. Φιλικά προς όλους και όλες .

10
και εγώ ΟΚ με την κατάθεση, χαίρομαι που υπάρχει τόση ανταπόκριση, έχω δώσει τα στοιχεία και σε άλλους συναδέλφους που δεν είναι στο φόρουμ, ελπίζω να ανταποκριθούν. ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια του συμβουλίου. εις το επανιδείν!!!!!!!!!

11
μήπως θα ήταν εύκολο να αναρτηθεί ξανά το καταστατικό για να μπορέσω να το στείλω σε συναδέλφους που δεν γνωρίζουν για το σύλλογό μας, έτσι ώστε να μπορούν να γραφτούν; ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! μπράβο για άλλη μια φορά στις συναδέλφισσες του  συμβουλίου για ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!

12
το πηρα και εγω το εμαιλ..
fiona καλησπέρα, μπορείς να μου στείλεις και εμένα τα στοιχεία του λογαριασμού, την τράπεζα και το ποσό που θα δώσουμε  γιατί ήμουν  και στη συνάντηση; ευχαριστώ, καλό βράδυ!!!!!!!

13
καλησπέρα κορίτσια ...... τι γίνετε με το θέμα μας, γιατί τόση σιωπή?δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία ακόμη ?(λογαριασμός και υπογραφές) ενημερώστε μας αν μπορείτε!!!!!!!
Καλημέρα κορίτσια. Πράγματι γιατί τόση ησυχία; Γιατί δεν προχωράει το θέμα; Περιμένουμε νεότερα!!!!!!!

14
Ωραία παιδια!Περιμενουμε πμ!
έχουμε κάποια εξέλιξη με τις υπογραφές;

Σελίδες: 1234

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182529
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 15
Επισκέπτες: 594
Σύνολο: 609

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.044 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.