Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - ianos70

Σελίδες: 1
1
Μέχρι το 2600 του εκκαθαρισμένου γενικής υπάρχουν 220 άτομα περίπου που δεν πήγαν αναπληρωτές είτε στην γενική είτε στην ειδική. Οι 120 είναι εκτός από ελάχιστους, διδάκτορες μηδενικής προϋπηρεσίας οι οποίοι δηλώνουν τόπο κατοικίας η τίποτα. Οι υπόλοιποι 100 με προϋπηρεσία μάλλον δεν τα δηλώνουν Όλα.

2
Κοίτα, το υπόλοιπο 2/3 είναι το πρόβλημα. Γενικά, αυτοί που δεν πάνε αναπληρωτές είναι δύσκολο να εκτιμηθεί το πώς θα κινηθούν. Γιατί μπορεί λχ κάποιος να έχει μια καλή δουλειά σε ένα φροντιστήριο, να είναι φτιαγμένος με ιδιαίτερα το απόγευμα, και μεχρι να βγουν οι πίνακες της 2ΓΕ να μην είχε δυνατότητα να δουλέψει γιατί δεν είχε προυπηρεσία. Τώρα λοιπόν που μπορεί να πάει αναπληρωτής προτιμά να παραμείνει σε αυτά που κάνει και να περιμένει τον διορισμό στην πόλη του; Ή έκανε τα χαρτιά του 'ετσι' και δεν τον ενδιαφέρει; Είναι αδύνατον να εκτιμηθεί αυτό.
Μπορεί κάποιος στα 40 45 ή και 50 να αφήσει πίσω οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και να δηλώσει όλη την Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουμε κάποιους στον τόπος μας (52 νομοί φαντάσου πόσες περιπτώσεις). Τέλος για τους διδακτορες δεν θα σπεύσουν όλοι να διοριστούν σε απομακρυσμένες περιοχές.

3
Λοιπόν ας δούμε μερικά δεδομένα και ας προσπαθήσουμε βάσει αυτών να αναλύσουμε συμπεριφορές υποψηφίων νεοδιόριστων. 148 διδάκτορες μέχρι το 317 του εκκαθαρισμένου γενικής (227 συνολικά διδακτορες στον πίνακα). Το 1/3 πάνε αναπληρωτές κοντά στην κατοικία τους. Όλοι θα μπορούσαν να είχαν διοριστεί αν δήλωναν πολλές κοντινές περιοχές αλλά δεν το έκαναν. Άρα δεν τα δηλώνουν όλα με κίνδυνο να τους προσπεράσει το σύστημα. Οι υπόλοιποι στους πρώτους 317 έχουν κυρίως μεγάλες προϋπηρεσίες και κυνηγούν τις θέσεις κοντά στον τόπο τους.

4
Στον εκκαθαρισμένο πίνακα γενικής μόλις 17 άτομα έχουν προϋπηρεσία πάνω από 80 μήνες.

5
Η ειδική αγωγή μπορεί να μην έχει Αττική και Θεσσαλονίκη αλλά οι γύρω νομοί έχουν αρκετές θέσεις.

6
Το άτομο με αρίθμηση 30 στον εκκαθαρισμενο πίνακα αντιστοιχεί στο 1108 του τελικού πίνακα του ΑΣΕΠ.

7
Μέχρι το 1100 του πίνακα του ΑΣΕΠ έχουν απομείνει 30 άτομα περίπου.

8
Υπάρχουν και 25 με δεύτερο πτυχίο με άριστες πιθανότητες διορισμού στη δεύτερη ειδικότητα. Μέχρι το 2187 υπάρχουν 150 περίπου που δεν ενεργοποιήθηκαν στην πρώτη φάση αναπληρωτών (110 ενεργοποιήθηκαν). Αυτοί οι 150 δεν τα δηλώνουν όλα ή μπορεί να απέχουν.

9
Οι 35 είναι διδάκτορες αναπληρωτές α φάσης.

10
140 συνολικά στους εκκαθαρισμένους του trust μείων 35 ενεργοί. Μπορεί να ξέφυγε κάποιος της α φάσης.

11
Μέχρι το 2187 105 ανενεργοί διδάκτορες.

12
Τελευταίος από τους διορισμένους το 2021στην Αττική σειρά πίνακα 1679.

13
259 θέσεις Αττική το 2021.

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 630
Σύνολο: 630

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.047 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.