Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - sev^

Σελίδες: 1
1
απ οτι ειδα παιρνουν κοινωνιολογους με πτυχιο ειδικης αγωγης. Μ εχουν πει οτι ειναι αρκετα δυσκολο και της ειδικης αγωγης κ της λογοθεραπειας το μεταπτυχιακο. Τι να γινει θα το προσπαθησω. Ποσο καιρο διαβαζες για τις εξετασεις εισαγωγης? 5 μηνες φτανουν? κ αν επιτρεπεται, που εργαζεσαι?

Περαν αυτων, γνωριζω οτι πρεπει να εχω διδακτικη επαρκεια απο την Ασπαιτε για να δουλεψω στη δευτεροβαθμια εκπαιδευση κοινωνιολογος ειδικος αγωγος.Ακομα και ως κοινωνιολογος, χωρις την επαρκεια δν προκειται να βρω δουλεια πανω στο πτυχιο. Στις αιτησεις των συμμετεχόντων για να κανεις την επαρκεια υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος, με το μεταπτυχιακο ομως θα εχω αρκετα μορια και απ οτι βλεπω θα με παρουν.

2
και τι επαγγελματικες δυνατοτητες προσφερει? Καποιος που να το εχει τελειωσει γνωριζει να μας πει?

3
Καλησπερα!!θα ηθελα να μαθω αν το μεταπτυχιακο στην Ειδικη εκπαιδευση του παιδαγωγικου Αθηνων απευθυνεται μονο σε εκπαιδευτικους. Εχω πτυχιο κοινωνιολογιας, ενα μεταπτυχιακο στην Ειδικη εκπαιδευση θα μ προσφερε τις ιδιες ευκαιριες απασχολησης με καποιον εκπαιδευτικο π το κανει για μετεκπαιδευση?

4
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ
« στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 04:30:37 pm »
ευχαριστω!!Με ενδιαφέρουν τα παιδαγωγικα αλλα δν ξερω αν θα τα καταφερω με τις εξετασεις εισαγωγης...γι αυτο το ξανασκεφτομαι κ λεω να κανω αιτηση στο εαπ για διοικηση τουριστικων επιχειρησεων. Δεν προσφερει περισσοτερες ευκαιριες απασχολησης απ τα παιδαγωγικα?

5
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ
« στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 11:38:07 pm »
για ποιο λογο πρεπει να περασουν 5 ετη απο τοτε π πηρες πτυχιο για να κανεις αιτηση??
ξερει καποιος καποιο αλλο μεταπτυχιακο σχετικο με εκπαιδευση στην αθηνα π να μην ξεπερναει σε διδακτρα αυτα
του ΕΑΠ?

6
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ
« στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 12:26:18 am »
Καλησπέρα!! Πηρα το πτυχιο μου πριν 3 χρονια, μπορω να κανω αιτηση για το μεταπτυχιακο ''σπουδες και εκπαιδευση''?Εμαθα οτι υπαρχει καποιος περιορισμος. Τι επαγγελματικες επιλογες προσφερει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο?

7
και κατι ακομα, καποιος που εχει κανει το μεταπτυχιακο ξερει να μας πει ποσα ατομα απο αυτα που επιλεχθηκαν για να το παρακολουθησουν ηταν αποφοιτοι του παιδαγωγικου? Αν δηλ. 10 στα 15 ατομα ειναι παιδαγωγοι και νηπιαγωγοι οι αποφοιτοι κοινωνιολογιας τι πιθανοτητες εχουν?

8
τα βιβλια για το μεταπτυχιακο μπορουμε να τα δανειστουμε και απο τη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου;

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182827
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 802
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 18
Επισκέπτες: 566
Σύνολο: 584

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.044 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.