Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - alfa_vita

Σελίδες: 123 ... 20
1
Ταυτόχρονα τι εννοείς ; συνολικά ; με βάση τους κανονισμούς των ΣΑΕΚ Παιδείας και ΣΑΕΚ ΟΑΕΔ μέγιστο όριο όρων είναι 8 ώρες για ΔΥ, μπορεί να πάει και παραπάνω πχ. 10 ώρες μετά από αίτημα του Διευθυντή προς την Διεύθυνση   

2
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - 2025A

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης απευθύνει στα εγγεγραμμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) και Επαγγελματικών Σχολών Κατάρτισης (Ε.Σ.Κ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αίτηση-δήλωση μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου κατάρτισης 2025Α σε Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. ανά ειδικότητα και μάθημα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία (άρθρο 3 του Κανονισμού Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών ΣΑΕΚ, Κ1/104717/13-8-2020, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει).
Για την αμοιβή της ωριαίας αντιμισθίας ισχύει η υπ’ αριθμ. Κ5/45681/ 21-4-2023 Κοινή Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός ωριαίας αποζημίωσης των Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης του άρθρου 55 του ν. 4692/2020 (Α’ 111)» (Β’ 2768).

Η αίτηση-δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. (https://mitrwosaek.inedivim.gr), από την Παρασκευή 7/2/2025 και ώρα 15.00 έως και την Τετάρτη 12/2/2025 και ώρα 15:00, μέσω της σχετικής επιλογής αίτησης-δήλωσης μαθημάτων.

3
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει σχολιαστεί στο blog αυτό με το καινούριο μητρώο για τους εκπαιδευτές των ΣΑΕΚ. Το είδατε όλοι; Δεν είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι όχι μόνο μας ζητάει να καταχωρήσουμε πάλι όλα τα προσόντα μας από την αρχή, αλλά δεν έχουν προβλέψει καμία προειδοποίηση για τα παλιά μέλη του μητρώου που αμέριμνα θεωρούμε ότι η αίτησή μας είναι σε ισχύ; Κακώς διαισθάνομαι ότι θα γίνει μπάχαλο;

Να μη σχολιάσω και το γεγονός ότι χθες που μπήκα να βοηθήσω τη γυναίκα μου να κάνει αίτηση είδα αλλαγές στα πεδία από τότε που μπήκα εγώ; Και φυσικά αποοριστικοποίηση δεν παίζει!

με τόσες ομάδες στο fb πλέον εδώ τα σχόλια έχουν περιοριστεί. Για το νέο μητρώο, τι να πούμε ; ότι θέλουν κάνουν , ρώτησαν ποτέ τους εκπαιδευτές για οτιδήποτε ;  εδώ έβγαλαν νέους οδηγούς με μαθήματα cloud , iot,  και δεν κοιτάνε να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές και τα προαπαιτούμενα (εξοπλισμό, υλικά, λογισμικό, εργαλεία), Που έπρεπε να ειναι εξοπλισμένα τα εργαστήρια και τα περιγράφουν μέσα στους νέους οδηγούς (Arduino, Raspberry Pi).

4
Καλώς τον!, Χάθηκες και ανησυχήσαμε

5
Αν δεν ειναι συναφής η ειδικότητα μπορεί να γίνει ανάθεση σε άλλον. Καλύτερα μίλα με το ΔΙΕΚ να το διευκρινήσεις

6
2 μερες για τις αιτησεις, παλι οτι ναναι κανουν .

7
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜATΩΝ ΑΝΑ Ι.Ε.Κ. ΚΑΙ Ε.Σ.Κ., ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ, ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023Α.
Από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 14:00 έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:00

8
Eιναι να ανοιξει το μητρωο αυτες τις μερες για να γινουν οι αναθεσεις μαθηματων για 2ο εξαμηνο,  θα βγει ανακοινωση στο http://www.gsae.edu.gr/ το οποιο απο το μεσημερι δεν λειτουργει.

9
καλυτερα περιμενετε τουλαχιστον μια μερα γιατι ολο και κατι θα βγει ή θα εχουν ξεχασει να βαλουν

10
βγηκε ανακοινωση για δηλωση μαθηματων απο σημερα εως 2 οκτωβριου

http://www.gsae.edu.gr/el/news/1827-28-09-2022-prosklisi-ekdilosis-endiafe?fbclid=IwAR1T4BCpQswvmpFt3K5ZCbHuk9skcDTZ-CcVGaAY2rrtxhXtpy7uLpTTDwg

ελαχιστα βεβαια ιεκ εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων, οποτε.... 1.2,X να δηλωσουμε

11
Απο την στιγμη που δεν δουλευει το μητρωο - και δεν φαινεται η καταταξη, δεν μπορουν να απαιτουν να απαντησουμε στα μαιλ των αναθεσεων

12
φετος βγαλαν την ποινη για αποκλεισμο αν αρνηθεις μετα την αναθεση, αφου δεν δουλευει το μητρωο πως θα ξερουμε, σε ποια σειρα ειμαστε στα μαθηματα για να δουμε τι θα διαλεξουμε? κατα αλλα στελνουν μαιλ τα ιεκ με αναθεσεις, Ελλας στο μεγαλειο σου.

13
σημερα στις 11:00 ξεκινανε

Η δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης (mitrooiek.minedu.gov.gr), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες δήλωσης μαθημάτων, από τη Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 έως την Τετάρτη 09  Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 21:00.

14
σταυρο γεια, 
σε 5 ιεκ που ρωτησα, τα ιδια ειπαν : ξεκιναν τα εργαστηριακα με 1 εκπαιδευτη ανεξαρτητως αριθμου μαθητων, υπαρχει μια εξαιρεση αν στους νεους οδηγους σπουδων γραφει 2 εκπαιδευτες.  Οσους οδηγους ειδα δεν βρηκα κατι.

Σελίδες: 123 ... 20

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182529
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 15
Επισκέπτες: 586
Σύνολο: 601

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.046 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.